Belépés
„Kínai” párolt zöl
... a gombát), és egy kevés lében áll az egész, ami egy picit ,,nyúlós", selymes a keményítős alaplétől.
Ezt a párolt zöldséget önálló fogásként és köretként egyaránt fogyaszthatjuk. Amikor önmagában eszem, sötét szójaszószt is szoktam önteni hozzá. Köretnek kiváló a különféle panírozott vagy tempura-falatkák mellé, esetleg sülthús-falatokhoz.
Ez esetben a párolt ...
2010-12-25 19:14:00
Joghurttorta Tiszasasról
... majd belekeverjük a kihűlt masszába. A masszát folpackkal kibélelt őzgerinc formába öntjük, és megszórjuk feldarabolt gyümölcsökke...
2010-12-23 07:27:54
Francia krémes 1.
... felvagdalt levelestésztalapokat csokimázzal megkenjük (a simább felét) és kis közöket hagyva sorban elhelyezzük a tejszínhab tetején. Kb. 2-3 órát hűvös helyen állni hagyjuk aztán fogyaszthatjuk, de ha kibírják, akkor jobb ha 5 óránál többet áll.
Csak leírva hosszú a folyamat egyébként nagyon rövid az elkészítése nem több egy óránál, és a vendégek szerint olyan mintha bolti l...
2010-12-23 07:12:19
Pálmalepény
... pihentetés múlva visszafordítjuk, hogy a diós hab legyen felül.

Különböző formákat szaggatunk belőle, ami lehet kör, csillag, hold, de minél változatosabb annál szebb. Rögtön fogyaszthatjuk, a tetejére szórhatunk porcukrot is.
A lekvár ne legyen nagyon híg mert kifolyhat a tésztából. A sütési időt tartsuk be, hogy a diós hab szépen megszáradjon, különben mikor kibo...
2010-12-21 05:35:38
Mindennapi fogyasztásra.......
... alkalmas levesek, köretek, feltét, egytálételek, töltött és rakott ételek elkészítéséhez, de akár nyersen salátákhoz, zöldséglevesekhez is felhasználhatjuk, vagy mártásba mártogatva is fogyaszthatjuk, de savanyíthatjuk is. A zsenge terméseket célszerű salátákba felhasználni, vagy feltétként elkészíteni, míg a nagyobbak levesnek, köretnek alkalmasak.

Paradicsom...
2010-12-19 20:58:35
Pálmalepény
... pihentetés múlva visszafordítjuk, hogy a diós hab legyen felül.

Különböző formákat szaggatunk belőle, ami lehet kör, csillag, hold, de minél változatosabb annál szebb. Rögtön fogyaszthatjuk, a tetejére szórhatunk porcukrot is.
A lekvár ne legyen nagyon híg mert kifolyhat a tésztából. A sütési időt tartsuk be, hogy a diós hab szépen megszáradjon, különben mikor kibo...
2010-12-19 19:37:15
Pálmalepény
... pihentetés múlva visszafordítjuk, hogy a diós hab legyen felül.

Különböző formákat szaggatunk belőle, ami lehet kör, csillag, hold, de minél változatosabb annál szebb. Rögtön fogyaszthatjuk, a tetejére szórhatunk porcukrot is.
A lekvár ne legyen nagyon híg mert kifolyhat a tésztából. A sütési időt tartsuk be, hogy a diós hab szépen megszáradjon, különben mikor kibo...
2010-12-19 16:21:12
Azori paradicsomleves buggyant
... újra fölforraljuk, sózzuk, ízl...
2010-12-18 18:43:28
Létfontosságú összetevők(23)
... vércukorszint megtartásában.

A csicsókát mint alapvető inulinforrást ehetjük fri...
2010-12-18 17:11:02
Szilvás paradicsomleves
... percig főzzük, majd turmixoljuk, közb...
2010-12-18 14:13:27
1 2 3 ..................114 ........161 162 163 .171 .........227 228 
Címkék: Joghurttorta Tiszasasról, kevés lében, picit &#8222, keményítős alaplétől, párolt zöldséget, különféle panírozott, kihűlt masszába, masszát folpackkal, simább felét, tejszínhab tetején, folyamat egyébként, vendégek szerint, tetejére szórhatunk, sütési időt, zsenge terméseket, nagyobbak levesnek, csicsókát mint, felhasználhatjuk, paradicsomleves, visszafordítjuk, fogyaszthatjuk, elkészítéséhez, savanyíthatjuk, inulinforrást, változatosabb, létfontosságú, vércukorszint, megtartásában, megszáradjon, felhasználni, gyümölcsökke, belekeverjük, joghurttorta, egytálételek, fogyasztásra, fölforraljuk, tiszasasról, szójaszószt, feldarabolt, elkészíteni, pálmalepény, elkészítése, elhelyezzük, csokimázzal, turmixoljuk, pihentetés, keményítős, paradicsom, alkalmasak, tejszínhab, szaggatunk, szórhatunk, megszórjuk, felvagdalt, feltétként, mindennapi, összetevők, salátákhoz, terméseket, mártogatva, folpackkal, panírozott, falatokhoz, megkenjük, tésztából, különböző, csicsókát, kifolyhat, salátákba, egyébként, alaplétől,
© 2013 TVN.HU Kft.