|
|
|
... sűrűség... |
2011-12-01 14:06:34 |
|
|
|
|
|
|
... felét.Újra karfiol következik, majd a ma... |
|
2011-12-01 10:45:53 |
|
|
|
|
|
|
... magunknak.
A kukorica különböző fajtáiról itt olvashattok
Nagyon finom és egészséges is
Popcorn-történelem
A pattogatott kukoricát már 5000 éve fogyasztjuk, az Új-Mexikói indiánoktól származnak az első leletek ie. 3600-ból. Az őslakos indiánok mutatták meg az Amerikába érkező fehér embernek az apró, fehér hópelyhekre emlékeztető kukoricákat. ... |
2011-11-29 09:12:07 |
|
|
|
|
|
|
... brandy, két evőkanálnyi méz, másfél deci tej.
Egy fülespohárban elkeverjük a mézet a brandyvel, majd felöntjük a forró tejjel, s mégegyszer újra megkeverjük.
Forrón fogyasztjuk,
csak így hatásos!!!!!!!!! ......
Ahogy a viccben is van...)))
Hogy vagy?
J... |
|
2011-11-29 09:11:34 |
|
|
|
|
|
|
... lerakjuk, ráöntjük az almakrémet. A még forró krémre rárakjuk a másik... |
|
2011-11-28 17:01:13 |
|
|
|
|
|
|
... tavasszal vetett zöldségnövény élénk, haragoszöld hajtásain fejlődnek ki a virágrózsák, de vannak világos, sőt fehéres változatai is. Akárcsak a karfiolnak, a brokkolinak is a virágát fogyasztjuk, és a virágokat tartó szárakat. Kevesebben tudják, hogy a virágzatot körülzáró levelek közül a zsenge, belső levelek is felhasználhatók étkezési célokra.
A brokkoli szezonja őszre és... |
2011-11-28 05:38:52 |
|
|
|
|
|
|
Forralt bor és krampampuli - szilveszteri különlegességek
HVG, Mézesmadzag, Csepel.info
A hideg és a sötét elleni védekezés atavisztikus ösztönünk. Mikortól gondolták úgy eleink, hogy a test s lélek melegítésének egyik csodaszere ... |
2011-11-28 04:54:49 |
|
|
|
|
|
|
... a borba morzsoljuk, beleöntjük a... |
2011-11-27 10:21:16 |
|
|
|
|
|
|
... darabokra mar... |
2011-11-27 00:11:23 |
|
|
|
|
|
|
... olvasztott, de már hideg margarint. A masszát hagyjuk teljesen kihűlni, csak azután töltjük meg vele a tésztát. A még forró rétest ujjnyi vastag, ferde szel... |
2011-11-26 12:26:32 |
|
|
|
|