|
|
|
... púpozott mokkáskanál só,
ízlés szerint törött fekete bors
késhegynyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A megmosott és lecsöpögtetett gombafejeket előmelegített grillsütőben (vagy gázsütőben) pár percig elősütöm. Közben a karfiolt apró rózsáira szedem, és kevés sós, forrásban lévő vízben 5 percig forralom, ezután leszű... |
2014-05-20 01:06:17 |
|
|
|
|
|
|
... Saint-Jacgues kagylókat. Tûzzük a
kagylókat egymással váltogatva a nyársra. Az elejét és a végét egy-egy... |
|
2010-11-04 04:54:24 |
|
|
|
|
|
|
... a paprikaszeletkéket.
A két végén kagylóval zárjuk a sort. 2 citrom kifacsart levében 10
pe... |
2010-11-04 04:54:03 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlatos a mazsolát meleg vízbe áztatni, hogy ne leg... |
|
2010-01-10 07:05:39 |
|
|
|
|
|
|
... elfelezzük, kicsumázzuk , a vöröshagymát megtisztítjuk. A zöldségféléket váltogatva nyársra vagy hurkapálcára fűzzük és szójamártással megkenve legalább egy óráig állni hagyjuk. Ezután grillsütőben vagy parázs fölött a szabadban, esetleg a hagyományos sütőben
-a nyársakat egy tepsi peremén keresztbe fektetve- megsütjük. Sütés közben többször megforgatjuk, ... |
|
2008-11-29 17:17:38 |
|
|
|
|
|
|
... vékony metéltre szeletelt ,,ami éppen van otthon'' húsfélét, ketchupot, csípős piros aranyat nyomunk rá, a tetejére vékony füstöltsajt-szeleteket (karaván) teszünk, és sütőben, grillsütőben addig sütjük, hogy a sajtszeletek megolvadjanak. Szezonban a kész szendvicseket paradicsom-, vagy paprikaszelettel vagy mindkettővel díszíthetjük.
Kilkenn... |
2008-11-29 17:16:59 |
|
|
|
|
|
|
... vékony metéltre szeletelt ,,ami éppen van otthon'' húsfélét, ketchupot, csípős piros aranyat nyomunk rá, a tetejére vékony füstöltsajt-szeleteket (karaván) teszünk, és sütőben, grillsütőben addig sütjük, hogy a sajtszeletek megolvadjanak. Szezonban a kész szendvicseket paradicsom-, vagy paprikaszelettel vagy mindkettővel díszíthetjük.
Kilkenn... |
2008-11-27 20:27:20 |
|
|
|
|