Belépés
Ízőrzők - Boldog
... megtisztítjuk, karikákra vágjuk, alaposan átmossuk.
Egy tepsit vastagon kikenünk zsírral. Az alját beterítjük a leszűrt krumpli karikákkal, sóval ízesítjük, majd ráhelyezzük a kolbász és hurkadarabokat.
A szalonnából hosszú csíkokat szeletelünk, kakastaréj szerűen bevagdossuk, és azt is a többi közé tesszük.
Sütőben szép pirosra, ropogósra sütjük.
Savanyúsággal...
2017-04-27 07:25:32
Ízőrzők – Boldog –
... megtisztítjuk, karikákra vágjuk, alaposan átmossuk.
Egy tepsit vastagon kikenünk zsírral. Az alját beterítjük a leszűrt krumpli karikákkal, sóval ízesítjük, majd ráhelyezzük a kolbász és hurkadarabokat.
A szalonnából hosszú csíkokat szeletelünk, kakastaréj szerűen bevagdossuk, és azt is a többi közé tesszük.
Sütőben szép pirosra, ropogósra sütjük.
Savanyúsággal...
2011-12-05 08:10:22
Sz betűs receptek
... ráteszem a savanyú káposztát. Kevés sóval, őrölt fekete borssal, cukorral fűszerezem, és fedő alatt, saját levében félpuhára párolom. Tűzálló tálba terítem, elhelyezem rajta a sült hurkadarabokat, és betakarom a meghámozott, negyedekbe vágott almával. Rászórom a szegfűszeget, a csipetnyi sót és a csipetnyi cukrot, rálocsolom a 0,5 dl vízzel elkevert borecetet, és addig sütöm az el...
2011-01-15 13:59:06
Szabolcsi káposztás hurka
... a
savanyú káposztát. Kevés sóval, őrölt fekete borssal, cukorral
fűszerezem, és fedő alatt, saját levében félpuhára párolom. Tűzálló
tálba terítem, elhelyezem rajta a sült hurkadarabokat, és betakarom a
meghámozott, negyedekbe vágott almával. Rászórom a szegfűszeget, a
csipetnyi sót és a csipetnyi cukrot, rálocsolom a 0,5 dl vízzel elkevert
borecetet,...
2010-10-02 17:54:53
Szabolcsi káposztás hurka
... ráteszem a savanyú káposztát. Kevés sóval, őrölt fekete borssal, cukorral fűszerezem, és fedő alatt, saját levében félpuhára párolom. Tűzálló tálba terítem, elhelyezem rajta a sült hurkadarabokat, és betakarom a meghámozott, negyedekbe vágott almával. Rászórom a szegfűszeget, a csipetnyi sót és a csipetnyi cukrot, rálocsolom a 0,5 dl vízzel elkevert borecetet, és addig sütöm az el...
2010-09-02 19:17:51
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
1 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, tepsit vastagon, alját beterítjük, leszűrt krumpli, szalonnából hosszú, többi közé, savanyú káposztát, sült hurkadarabokat, csipetnyi cukrot, tartalomjegyzék, hurkadarabokat, magyarországon, savanyúsággal, megtisztítjuk, szegfűszeget, meghámozott, bevagdossuk, szeletelünk, szalonnából, ráhelyezzük, beterítjük, elhelyezem, kakastaréj, rálocsolom, fűszerezem, karikákkal, negyedekbe, barangolás, szabolcsi, betakarom, csipetnyi, recepttár, borecetet, ízesítjük, ropogósra, káposztás, káposztát, félpuhára, karikákra, receptek, rászórom, vastagon, átmossuk, csíkokat, elkevert, ráteszem, alaposan, cukorral, kikenünk, párolom, tűzálló, zsírral, terítem, levében, krumpli, borssal, sütőben, ízőrzők, pirosra, kolbász, leszűrt, tesszük, savanyú, almával, szerűen, cukrot, vízzel, vágott, hosszú, tepsit,
© 2013 TVN.HU Kft.