Belépés
almás pulyka
... pulykamell
4 szelet pulykamell
4 szelet bacon
4 kis jonatánalma

1 fej hagyma
margarin
A pulykamellet kiklopfoljuk, és megsózzuk. A hagymát felkarikázzuk, az almát cikkekre vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk, és beletesszük a húst. Tetejére ...
2008-09-05 08:42:25
Borzas sertésszelet
... liszt,
só,
15 dkg sajt,
tejföl,
olaj.

Elkészítés:

Sűrű palacsintatésztát készitünk, amibe belereszeljük a nyers burgonyát.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, vagy ételizesitővel fűszerezve még finomabb.
A húst először lisztbe, majd a burgonyás palacsintatésztába mártjuk, majd forró olajban kisütjük.
Köz...
2008-09-04 12:51:37
Borzas sertésszelet
... liszt,
só,
15 dkg sajt,
tejföl,
olaj.

Elkészítés:

Sűrű palacsintatésztát készitünk, amibe belereszeljük a nyers burgonyát.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, vagy ételizesitővel fűszerezve még finomabb.
A húst először lisztbe, majd a burgonyás palacsintatésztába mártjuk, majd forró olajban k...
2008-09-03 22:15:20
Pulykaszelet burgonyabundában
... burgonyát alaposan összegyúrjuk a hagymával, a sajttal, a tojással meg a liszttel, majd beledolgozzuk a petrezselyem zöldet, sóval, borssal ízesítjük.
A húst kis szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, fűszerezzük és mindkét oldalát megsütjük. Rövid ideig hűlni hagyjuk majd a burgonyás keverékkel beburkoljuk. Az olívaolajon, közepes hőfokon világosbarnára sütjük. Saláta vagy zöldség...
2008-08-22 21:25:57
Cs.mell rolád 3 féle töltelék.
... bors

juhtúrós töltelék:
4 szelet bacon
10 dkg juhtúró
5 dkg füstölt szalonna
kis csokor kapor

Elkészítés:
A csirkemell filéket óvatosan vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
Először elkészítjük a gombás tölteléket. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a szintén apróra v...
2008-08-16 17:36:13
Recept
... Száraz pirítós illik hozzá.


Rablónyárs
Az eredeti nyárs bélszínből van, de lehet sertés szűzből, vagy pulykából is készíteni.
Tehát, a húst egész vékonyra kiklopfoljuk, megszórjuk a hozzávaló Kotányi fűszerkeverékkel (nem reklámozni akarom a Kotányit, de hosszú évek tapasztalata szerint, mind a fűszereik, mind a keverékeik nagyon jók) megkenjük mustárral...
2008-07-11 20:35:10
Pesti szelet
... karaj
liszt

fehérbors
1 nagy pohártejföl
30dkg füstölt kemény sajt(lehet trappista is)
kevés olaj a sütéshez

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott húsokat kiklopfoljuk, mindkét oldalát megsózzuk, az így kapott húst lisztbe forgatjuk, mintha paníroznánk.A tepsibe kevés olajat öntünk, ebbe pakoljuk szorosan egymás mellé a hús s...
2008-06-25 18:04:07
Göngyölt hus pataki tál
... trappista sajt
5 dl tejföl , 2 kg krumpli, 1 fej fokhagyma, 3 dl tej, pirospaprika, kakukkfű
oregánó, petrezselyemzöld (lehet szárított), só

A hússzeleteket vékonyra kiklopfoljuk.
A fokhagymát gerezdekre szedjük, kettévágjuk a cikkeket, beletesszük a tejbe, majd a húst is beletesszük, és hűtőben legalább 2 órát /de akár 1 napot is/ állni hagyjuk.
Ezu...
2008-06-19 20:17:03
Sajtos, paprikás karaj
... kaliforniai paprika

2-3 friss, magyar paprika

Só, bors

Elkészítés:

Bekapcsoljuk a sütőt 220 fokra, hogy felmelegedjen. A húst megmossuk, kicsit kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük. (Vigyázat! Ne sok sót használjunk, mert a sajt is sós!)

A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, és csíkokra vágjuk.

Az olvasztott vaja...
2008-06-02 17:44:30
Bazsalikomos csirkemelles...
... rudakhoz):
- vöröshagyma
- lilahagyma
- bacon
-csípős parasztkolbász
- gomba
- szalonna (sütnivaló)

Elkészítés:
1. A csirkemell filéket kettévágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, állni hagyjuk kb. 30 percig, majd megszórjuk grillfűszerrel.
2.) Minden szeletre rásimítunk 1 szelet bacont és néhány bazsalikomlevelet, majd feltekerjük....
2008-05-14 15:45:24
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 .........120 121 122 123 124 
Címkék: pulykamellet kiklopfoljuk, hagymát felkarikázzuk, almát cikkekre, tűzálló tálat, nyers burgonyát, húst felszeleteljük, húst először, húst el&#245, petrezselyem zöldet, burgonyás keverékkel, csirkemell filéket, gombás tölteléket, apróra vágott, szintén apróra, eredeti nyárs, húst egész, hozzávaló Kotányi, keverékeik nagyon, vékony szeletekre, tepsibe kevés, hússzeleteket vékonyra, fokhagymát gerezdekre, húst megmossuk, paprikákat megmossuk, olvasztott vaja, burgonyabundában, fűszerkeverékkel, petrezselyemzöld, felszeleteljük, parasztkolbász, grillfűszerrel, megdinszteljük, világosbarnára, ételizesitővel, belereszeljük, beledolgozzuk, hússzeleteket, felmelegedjen, felkarikázzuk, tapasztalata, pulykamellet, kiklopfoljuk, petrezselyem, bekapcsoljuk, pirospaprika, sertésszelet, pulykaszelet, vöröshagymát, összegyúrjuk, bazsalikomos, csirkemelles, félretesszük, paníroznánk, kaliforniai, feltekerjük, beletesszük, kettévágjuk, olívaolajon, beburkoljuk, elkészítjük, pohártejföl, fűszerezzük, kicsumázzuk, jonatánalma,
© 2013 TVN.HU Kft.