Belépés
Becsületsértési pert indított Navalnij ellen az orosz nemzeti gárda igazgatója
... kártérítést egy árvaháznak fogja felajánlani. A nemzeti gárda parancsnoka szeptemberben hívta ki párbajra Navalnijt, és kilátásba helyezte, hogy a ringbe...
2018-12-11 15:20:00
A legjobb cigánypecsenye
... cigánypecsenye KIZÁRÓLAG tarjából készül. Nem comb, nem karaj, hanem tarja.
A húst vékonyra kell szeletelni (MAX. 1 ujjnyi vastagra, de inkább kicsit keskenyebbre),
és TILOS klopfolni!!!! Ha klopfolunk, akkor szétzúzzuk a hús rostjait, azaz az értékes nedveknek búcsút inthetünk (mert a klopfolás hatására kicsorognak), így kezdődik a száraz hús sütése, azaz
a cipő...
2018-03-03 07:40:15
Óriás bécsi szelet sertésszűzből, majonézes burgonyasalátáva
Hagyományos, klasszikus, kedvenc, stb. Tudjuk. És hogyan lehet óriási szeletet klopfolni? Pisti most elárulja a titkot! Nézzék is meg!


Hozzávalók
64 dkg sertésszűz, 10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, 3 db tojás, só, olaj, 3 db hagyma (lila), 3 dl majonéz, 1,5 dl tejföl, 1 evőkanál citromlé, bors, porcukor, 50 dkg burgonya (kifli)


A húst le...
2018-02-02 11:17:50
Ezt nem lehet megunni!
... nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!



Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk!

Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző hús fűszerek...
2017-10-09 11:28:01
A rántott hús 10 titka
... elkészíteni nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!

Vastagság

A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk!

Fűszerezés

Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző ...
2017-10-04 09:07:44
A rántott hús 10 titka
... elkészíteni nem tűnik túl nehéz feladatnak, mégis létezik 10 titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!

1. Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, ez ugyanis sokkal ízletesebb, mintha vastag szelet húsból készítenénk!

2. Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző hú...
2017-06-03 20:02:09
A legjobb cigánypecsenye
... (hirtelen sült hús a cigánypecsenye, nem kell még pluszban párolni)
- Készítsük karajból. (egy túróst, a cigánypecsenye tarjából készül)
- Alaposan klopfoljuk ki. (nem szabad kiklopfolni)


Nos, akkor itt a legjobb cigánypecsenye recept, amit csak el lehet képzelni:

A legjobb cigánypecsenye

Hozzávalók:
8 szelet sertéstarja (kb. ...
2017-01-19 22:31:01
A Legjobb cigánypecsenye
... hiszen a cigánypecsenye KIZÁRÓLAG tarjából készül. Nem comb, nem karaj, hanem tarja. A húst vékonyra kell szeletelni (MAX. 1 ujjnyi vastagra, de inkább kicsit keskenyebbre), és TILOS klopfolni!!!! Ha klopfolunk, akkor szétzúzzuk a hús rostjait, azaz az értékes nedveknek búcsút inthetünk (mert a klopfolás hatására kicsorognak), így kezdődik a száraz hús sütése, azaz a cipőtalp. Teh...
2016-09-16 21:28:59
Itt a legújabb rántotthús őrület!
Itt a legújabb rántotthús őrölet! Biztos a siker!

Katt a linkre:


Nem kel klopfolni és százszor finomabb!!!!!!

...
2016-08-24 17:46:53
Rakott csirkemell
... tejföl

Elkészítés:

A paprikákat és a hagymát karikára vágjuk.
A csirkemellet ha nagyon vastag vágjuk ketté,és klopfoljuk ki,(ha nem kell kettévágni akkor is ki kell klopfolni),és szórjuk be a szárnyas fűszerkeverékkel.A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba,(én jénaiba készítettem el),tegyük bele,és kenjük meg mustárral.
Helyezzük rá a baco...
2015-08-22 08:47:17
1 2 3 4 5 
Címkék: orosz nemzeti, legjobb cigánypecsenye, legújabb rántotthús, árvaháznak fogja, nemzeti gárda, húst vékonyra, értékes nedveknek, klopfolás hatására, háziasszonyok 95%-a, rántani való, cigánypecsenye tarjából, cigánypecsenye KIZÁRÓLAG, hagymát karikára, szárnyas fűszerkeverékkel, hússzeleteket kiolajozott, fűszerkeverékkel, burgonyasalátáva, becsületsértési, cigánypecsenye, háziasszonyok, szeptemberben, sertésszűzből, hússzeleteket, zsemlemorzsa, keskenyebbre, csirkemellet, parancsnoka, használjunk, készítenénk, felajánlani, kártérítést, hagyományos, kicsorognak, sertéstarja, kiolajozott, elkészíteni, kiklopfolni, készítettem, klasszikus, igazgatója, rántotthús, árvaháznak, fűszerezés, elkészítés, szétzúzzuk, ízletesebb, klopfoljuk, klopfolunk, szeletelni, csirkemell, hozzávalók, sertésszűz, feladatnak, paprikákat, kettévágni, klopfolni, klopfolás, készítsük, nedveknek, vastagság, különböző, panírozás, majonézes, inthetünk, kizárólag, kilátásba, mustárral, helyezzük, navalnijt, legújabb, párbajra,
© 2013 TVN.HU Kft.