|
|
|
... kártérítést egy árvaháznak fogja felajánlani. A nemzeti gárda parancsnoka szeptemberben hívta ki párbajra Navalnijt, és kilátásba helyezte, hogy a ringbe... |
2018-12-11 15:20:00 |
|
|
|
|
|
|
... cigánypecsenye KIZÁRÓLAG tarjából készül. Nem comb, nem karaj, hanem tarja.
A húst vékonyra kell szeletelni (MAX. 1 ujjnyi vastagra, de inkább kicsit keskenyebbre),
és TILOS klopfolni!!!! Ha klopfolunk, akkor szétzúzzuk a hús rostjait, azaz az értékes nedveknek búcsút inthetünk (mert a klopfolás hatására kicsorognak), így kezdődik a száraz hús sütése, azaz
a cipő... |
|
2018-03-03 07:40:15 |
|
|
|
|
|
|
Hagyományos, klasszikus, kedvenc, stb. Tudjuk. És hogyan lehet óriási szeletet klopfolni? Pisti most elárulja a titkot! Nézzék is meg!
Hozzávalók
64 dkg sertésszűz, 10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, 3 db tojás, só, olaj, 3 db hagyma (lila), 3 dl majonéz, 1,5 dl tejföl, 1 evőkanál citromlé, bors, porcukor, 50 dkg burgonya (kifli)
A húst le... |
2018-02-02 11:17:50 |
|
|
|
|
|
|
... nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!
Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk!
Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző hús fűszerek... |
|
2017-10-09 11:28:01 |
|
|
|
|
|
|
... elkészíteni nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!
Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk!
Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző ... |
|
2017-10-04 09:07:44 |
|
|
|
|
|
|
... elkészíteni nem tűnik túl nehéz feladatnak, mégis létezik 10 titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!
1. Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, ez ugyanis sokkal ízletesebb, mintha vastag szelet húsból készítenénk!
2. Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző hú... |
2017-06-03 20:02:09 |
|
|
|
|
|
|
... (hirtelen sült hús a cigánypecsenye, nem kell még pluszban párolni)
- Készítsük karajból. (egy túróst, a cigánypecsenye tarjából készül)
- Alaposan klopfoljuk ki. (nem szabad kiklopfolni)
Nos, akkor itt a legjobb cigánypecsenye recept, amit csak el lehet képzelni:
A legjobb cigánypecsenye
Hozzávalók:
8 szelet sertéstarja (kb. ... |
2017-01-19 22:31:01 |
|
|
|
|
|
|
... hiszen a cigánypecsenye KIZÁRÓLAG tarjából készül. Nem comb, nem karaj, hanem tarja. A húst vékonyra kell szeletelni (MAX. 1 ujjnyi vastagra, de inkább kicsit keskenyebbre), és TILOS klopfolni!!!! Ha klopfolunk, akkor szétzúzzuk a hús rostjait, azaz az értékes nedveknek búcsút inthetünk (mert a klopfolás hatására kicsorognak), így kezdődik a száraz hús sütése, azaz a cipőtalp. Teh... |
2016-09-16 21:28:59 |
|
|
|
|
|
|
Itt a legújabb rántotthús őrölet! Biztos a siker!
Katt a linkre:
Nem kel klopfolni és százszor finomabb!!!!!!
... |
2016-08-24 17:46:53 |
|
|
|
|
|
|
... tejföl
Elkészítés:
A paprikákat és a hagymát karikára vágjuk.
A csirkemellet ha nagyon vastag vágjuk ketté,és klopfoljuk ki,(ha nem kell kettévágni akkor is ki kell klopfolni),és szórjuk be a szárnyas fűszerkeverékkel.A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba,(én jénaiba készítettem el),tegyük bele,és kenjük meg mustárral.
Helyezzük rá a baco... |
2015-08-22 08:47:17 |
|
|
|
|