Belépés
Receptek
... megmaradt reszelt sajtot, és betoljuk az előmelegített, for...
2011-02-02 16:39:34
Receptek
... megmaradt reszelt sajtot, és betoljuk az előmelegített, for...
2011-02-02 16:36:07
Fánksütés lépésről lépésre!
... a lekvár.



10. Nagy lángon süssük a fánkot, de ügyeljünk arra, nehogy túl gyorsan megbarnuljon, mert akkor nyers maradhat a közepe.



11. Ha elkészültünk, szedjük szalvétára vagy papírtörl...
2011-01-28 15:22:32
Császársaláta
... alaposan megtisztítjuk - ebben az esetben az a legjobb, ha vékony hártyáját lefejtjük, a szemeket megmossuk, leszárogatjuk -, majd cikkekre vágjuk és citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljon. Az újhagymát megtisztítjuk, zöldjével együtt vékonyan fölszeleteljük, a pulykasonkát a burgonyához hasonló hasábokra vágjuk. Mindezeket a salátástálba szórjuk. A borecetben a mézet, a mu...
2011-01-27 15:04:02
Banán
... Szabad tűzön grillezhetjük is a banánt: az alaposan megmosott gyümölcsöt héjastul, alufóliába csomagolva helyezzük a sütőrácsra.
Néhány praktika
Ha nem akarjuk, hogy a levegőn megbarnuljon, csepegtessünk citromlevet a karikákra vágott gyümölcsre! Ugyanez a teendő, ha kompótnak vagy lekvárnak tesszük el. Az érést meggyorsíthatjuk, ha a banánt újságpapírba csomagolva, szob...
2011-01-26 14:28:52
Banán Története
... Szabad tűzön grillezhetjük is a banánt: az alaposan megmosott gyümölcsöt héjastul, alufóliába csomagolva helyezzük a sütőrácsra.
Néhány praktika
Ha nem akarjuk, hogy a levegőn megbarnuljon, csepegtessünk citromlevet a karikákra vágott gyümölcsre! Ugyanez a teendő, ha kompótnak vagy lekvárnak tesszük el. Az érést meggyorsíthatjuk, ha a banánt újságpapírba csomagolva, szob...
2011-01-25 22:45:43
B receptek
... babérlevél, só ízlés szerint.
A töltelékhez: 20 dkg szalonna, 1 nagy fej vöröshagyma, törött bors és só ízlés szerint.
A nyers burgonyát meghámozzuk, megmossuk és gyorsan (nehogy megbarnuljon) megreszeljük. Levét kissé kinyomjuk. A burgonyamasszába lisztet szórunk, tojást és sót teszünk bele, és jól elkeverjük. Kerek lepényeket formálunk, és minden lepény közepébe tölt...
2011-01-19 20:02:16
Szerda
... Szabad tűzön grillezhetjük is a banánt: az alaposan megmosott gyümölcsöt héjastul, alufóliába csomagolva helyezzük a sütőrácsra.
Néhány praktika
Ha nem akarjuk, hogy a levegőn megbarnuljon, csepegtessünk citromlevet a karikákra vágott gyümölcsre! Ugyanez a teendő, ha kompótnak vagy lekvárnak tesszük el. Az érést meggyorsíthatjuk, ha a banánt újságpapírba csomagolva, szob...
2011-01-16 10:02:29
Z betűs receptek
... megmaradt reszelt sajtot, és betoljuk az előmelegített, forró sütőbe. Befedve sütjük 25-30 percig, ezután levesszük a fedelét, és néhány percig pirítjuk. Vigyázzunk, nehogy a sajt megbarnuljon, mert megkeseredik az étel. Kockákra vágva tálaljuk.

Zengői töltött rostélyos

Hozzávalók: 5 dkg füstölt szalonna, 2 kis fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 10 dkg zöld...
2011-01-15 18:53:40
x
... mentalevél, 1 ek. korianderzöld, egy kis csokor petrezselyemzöld.
A két padlizsánt, miután végeiket lecsaptuk, 2 centis kockákra vágjuk. Pár csepp citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljon. Ezután nagy serpenyőben, az olívaolajon 4-5 perc alatt roppanósra sütjük-pároljuk - a vége felé enyhén megsózzuk, megborsozzuk -, majd hűlni hagyjuk.
A lila hagymát és a papriká...
2010-12-19 11:47:44
1 2 3 7 8 9 10 11 13 14 15 
Címkék: Banán Története, szemeket megmossuk, újhagymát megtisztítjuk, burgonyához hasonló, salátástálba szórjuk, alaposan megmosott, levegőn megbarnuljon, karikákra vágott, érést meggyorsíthatjuk, banánt újságpapírba, nyers burgonyát, burgonyamasszába lisztet, sajt megbarnuljon, vége felé, lila hagymát, meggyorsíthatjuk, burgonyamasszába, petrezselyemzöld, fölszeleteljük, császársaláta, grillezhetjük, megtisztítjuk, leszárogatjuk, előmelegített, csepegtessünk, korianderzöld, megbarnuljon, megkeseredik, elkészültünk, salátástálba, újságpapírba, megreszeljük, meglocsoljuk, pulykasonkát, megborsozzuk, citromlevet, vöröshagyma, citromlével, meghámozzuk, serpenyőben, olívaolajon, burgonyához, mindmegette, töltelékhez, gyümölcsöt, alufóliába, lapokkepek, sütőrácsra, csomagolva, szalvétára, roppanósra, elkeverjük, babérlevél, lepényeket, gyümölcsre, mindezeket, hozzávalók, padlizsánt, mentalevél, borecetben, vigyázzunk, újhagymát, karikákra, megmaradt, helyezzük, megmosott, hasábokra, zöldjével, kompótnak, lekvárnak, megsózzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.