|
|
|
... zsemlemorzsa felével behintem az olajozott réteslapot, és egy csíkban, a szélére kenem a fele tölteléket. Szorosan felcsavarom, két végét kissé összenyomom, majd a rétesrúd tetejét is megolajozom. A másik rétesrudat pontosan ugyanígy elkészítem. Mindkettőt óvatosan a sütőlemezre rakom és az előmelegített forró sütőben szép pirosra megsütöm. Még forrón felszeletelem és melegen vagy... |
2010-10-16 14:40:42 |
|
|
|
|
|
|
... teszek, egy evőkanál olajjal megkenem, majd a töltelék félét a szélére, egy csíkban felkenem. ... |
|
2010-10-16 14:36:40 |
|
|
|
|
|
|
... kicsavarom. A munkaasztalra kiterítem. A réteslapcsomagot szétszedem, és elfelezem. Az egyik adagot visszacsúsztatom a zacskóba, hogy ne száradjon ki. A szétnyitott lapok mindegyikét megolajozom, egymásra borítom a konyharuhán, és teljes felületét megszórom a zsemlemorzsa felével. A szélére egy csíkban felhalmozom a töltelék felét, egyenletesen elosztom, majd a konyharuha segítség... |
2010-10-16 14:35:53 |
|
|
|
|
|
|
... teszek, egy evőkanál olajjal megkenem, majd a töltelék félét a szélére, egy csíkban felkenem. ... |
|
2010-10-08 19:12:16 |
|
|
|
|
|
|
... teszek, egy evőkanál olajjal megkenem, majd a töltelék félét a szélére, egy csíkban felkenem. ... |
|
2010-09-09 19:16:17 |
|
|
|
|
|
|
... javíthatunk rajta.
Bár azt írja mindenhol, hogy a dagasztás nagyon fontos, én azért nem szoktam túlzásba vinni, így ha már egységes a tészta, akkor késznek nyilvánítom :)
Megolajozom a tetejét, és konyharuhával letakarva 1 órát kelni hagyom.
Közben bőven van idő a feltét elkészítésére.
Feltét: A csirkemellet nagyon apró kockákra vágom. A hagymát karikákra... |
2010-04-08 14:13:25 |
|
|
|
|
|
|
... rétestésztát apróra töröm, és 1 dl szódavízzel együtt az almás túró közé keverem. A masszát rásimítom a teps... |
2010-04-05 14:00:35 |
|
|
|
|
|
|
... javíthatunk rajta.
Bár azt írja mindenhol, hogy a dagasztás nagyon fontos, én azért nem szoktam túlzásba vinni, így ha már egységes a tészta, akkor késznek nyilvánítom :)
Megolajozom a tetejét, és konyharuhával letakarva 1 órát kelni hagyom.
Közben bőven van idő a feltét elkészítésére.
Feltét: A csirkemellet nagyon apró kockákra vágom. A hagymát karikákra... |
2010-03-23 19:43:09 |
|
|
|
|
|
|
... javíthatunk rajta.
Bár azt írja mindenhol, hogy a dagasztás nagyon fontos, én azért nem szoktam túlzásba vinni, így ha már egységes a tészta, akkor késznek nyilvánítom :)
Megolajozom a tetejét, és konyharuhával letakarva 1 órát kelni hagyom.
Közben bőven van idő a feltét elkészítésére.
Feltét: A csirkemellet nagyon apró kockákra vágom. A hagymát karikákra... |
2010-03-04 15:28:42 |
|
|
|
|
|
|
... javíthatunk rajta.
Bár azt írja mindenhol, hogy a dagasztás nagyon fontos, én azért nem szoktam túlzásba vinni, így ha már egységes a tészta, akkor késznek nyilvánítom :)
Megolajozom a tetejét, és konyharuhával letakarva 1 órát kelni hagyom.
Közben bőven van idő a feltét elkészítésére.
Feltét: A csirkemellet nagyon apró kockákra vágom. A hagymát karikákra... |
2010-02-28 22:15:08 |
|
|
|
|