Belépés
Fűszeres csirkemell mexikói körettel.
... bevágásokat ejtek a felületükön, hogy a pác jobban átjárhassa őkelmüket.

Előveszek egy fagyasztózacskót, beleszórom az összes hozzávalót, majd kicsit megmasszírozgatom benne a melldarabokat. Majd berakom egy napra a hűtőbe, ahonnan következő nap felcímkézve a mélyhűtőbe költöztetem.

Aznap reggel, mikor vacsorára szánom, előveszem a mélyhűtőből, és kiolvasztom...
2012-10-17 16:41:25
Sült csirkemell
... törött bors
Elkészítés:
A fokhagyma gerezdeket a sóval összetörjük, hozzáadjuk a többi fűszert, a citromlevet, és a karikára vágott hagymát, majd bekenjük vele a négybe vágott melldarabokat. 1-2 órai állás után - a páclevet megőrizve - leitatjuk a húst, és forró olajban megsütjük. Ezt követően lábasba rakva ráöntjük a páclevet és lassú tűzön kb. 25 percig főzzük. A megen...
2010-09-13 19:18:03
Szalonnába tekert csirkemell
... húst. Így 12 fél csirkemellet kapunk.

Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit kiklopfoljuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonnákba. K...
2010-02-22 15:29:19
Szalonnába tekert csirkemell
... császárszalonna, só, bors, enyhén csípős pirospaprika, , kevéske olívaolaj.Elkészítése: A csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így 12 fél csirkemellet kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit kiklopfoljuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonná...
2009-12-11 19:33:35
Szalonnába tekert csirkemell
... olívaolaj





Elkészítés:

A
csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így tizenkét fél csirkemellet
kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit
klopfolhatjuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt
fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat
a vékony ...
2009-09-19 14:44:08
Szárnyaló jókedv avagy...
... fekete bors
enyhén csípős őrölt pirospaprika
kevés olívaolaj
A csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így tizenkét fél csirkemellet kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit klopfolhatjuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonnákba. ...
2009-07-27 19:27:11
1 
Címkék: összes hozzávalót, mélyhűtőbe költöztetem, fokhagyma gerezdeket, sóval összetörjük, többi fűszert, karikára vágott, négybe vágott, páclevet megőrizve, melldarabok vastagok, órát állni, vékony szelet, csontról kétoldalt, fagyasztózacskót, császárszalonna, zsírtalanítjuk, melldarabokat, klopfolhatjuk, pirospaprika, kiklopfoljuk, bedörzsöljük, csirkemellet, kiolvasztom, felcímkézve, mélyhűtőből, költöztetem, szalonnákba, összetörjük, citromlevet, melldarabok, elkészítése, felületükön, bevágásokat, paprikával, csirkemell, szalonnába, elkészítés, gerezdeket, mélyhűtőbe, betekerjük, hozzáadjuk, átjárhassa, hozzávalót, beleszórom, leitatjuk, kétoldalt, megőrizve, olívaolaj, szárnyaló, lefejtjük, megsütjük, fokhagyma, vacsorára, őkelmüket, előveszek, előveszem, következő, páclevet, fűszeres, besózzuk, vastagok, követően, ráöntjük, tizenkét, csontról, körettel, szalonná, karikára, bekenjük, hagyjuk, ahonnan, húsokat,
© 2013 TVN.HU Kft.