|
|
|
... bevágásokat ejtek a felületükön, hogy a pác jobban átjárhassa őkelmüket.
Előveszek egy fagyasztózacskót, beleszórom az összes hozzávalót, majd kicsit megmasszírozgatom benne a melldarabokat. Majd berakom egy napra a hűtőbe, ahonnan következő nap felcímkézve a mélyhűtőbe költöztetem.
Aznap reggel, mikor vacsorára szánom, előveszem a mélyhűtőből, és kiolvasztom... |
2012-10-17 16:41:25 |
|
|
|
|
|
|
... törött bors
Elkészítés:
A fokhagyma gerezdeket a sóval összetörjük, hozzáadjuk a többi fűszert, a citromlevet, és a karikára vágott hagymát, majd bekenjük vele a négybe vágott melldarabokat. 1-2 órai állás után - a páclevet megőrizve - leitatjuk a húst, és forró olajban megsütjük. Ezt követően lábasba rakva ráöntjük a páclevet és lassú tűzön kb. 25 percig főzzük. A megen... |
|
2010-09-13 19:18:03 |
|
|
|
|
|
|
... húst. Így 12 fél csirkemellet kapunk.
Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit kiklopfoljuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonnákba. K... |
2010-02-22 15:29:19 |
|
|
|
|
|
|
... császárszalonna, só, bors, enyhén csípős pirospaprika, , kevéske olívaolaj.Elkészítése: A csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így 12 fél csirkemellet kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit kiklopfoljuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonná... |
|
2009-12-11 19:33:35 |
|
|
|
|
|
|
... olívaolaj
Elkészítés:
A
csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így tizenkét fél csirkemellet
kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit
klopfolhatjuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt
fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat
a vékony ... |
|
2009-09-19 14:44:08 |
|
|
|
|
|
|
... fekete bors
enyhén csípős őrölt pirospaprika
kevés olívaolaj
A csontról kétoldalt lefejtjük a húst. Így tizenkét fél csirkemellet kapunk. Zsírtalanítjuk a húst. Ha a melldarabok vastagok, akkor kicsit klopfolhatjuk. Besózzuk, majd egy órát állni hagyjuk. Utána őrölt fekete borssal és csípős paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonnákba. ... |
2009-07-27 19:27:11 |
|
|
|
|