Belépés
Koronavírus - Olaszországban június 3-tól feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást
... hangoztatta Speranza, aki óvatosságra intve megjegyezte, hogy továbbra is felügyelik a járványgörbe alakulását.
Az ország május 18-i újranyitása óta a fertőzési adatok folyamatos csökkenést mutatnak, a fertőzés terjedését jelző R0 értéke minden tartományban 1 alatt van.
Az utóbbi napokban felmerült, hogy a gócpontként ismert északi tartományok határait továbbra is zárva ...
2020-05-30 07:04:01
Fokozatosan érkeztek a kánaániták az ókori Közel-Keletről Levante déli részére
... szerint Levante régió számos későbbi népességmozgás tanúja is volt, északkeletről, délről és északnyugatról is érkeztek ide emberek.
A szakember szerint a vizsgált maradványok, noha mutatnak kis eltéréseket, de genetikailag nagyon hasonlítanak, ami azt mutatja, hogy a régészetileg és történelmileg definiált kánaániták egy összetartozó csoportot alkottak.
A kutatók szer...
2020-05-28 20:50:13
Kutatóintézet: nincs kockázatuk a Balatonban kimutatott gyógyszerhatóanyag-maradványoknak
...
A téma kutatásával a közelmúltban MTA-pályadíjat elnyerő kutató hangsúlyozta, a kimutatott értékek nem jelentősek, hasonlóságot mutatnak más európai tavakéval, és az elmúlt évek adataival. Nanogramm/liter nagyságrendűek, vagyis oly csekély mértékűek, amelyek nem befolyásolják a fürdőzést - tette hozzá.
A vízbe kerülő gyógyszerszármazékok fő forrása a tóba jutó tisztított...
2020-05-28 18:42:21
Újra látogatható a Tolnay Klári Emlékház Mohorán
...
Balla István elmondta: kifestették a ház szobáit, rendszerezték a fényképeket és átrendezték a tárlatot; a korábbi 400 helyett - a több mint ezer darabos gyűjteményből - 450 fotót mutatnak be Tolnay Klári életéből.
Júniusban képzőművészek csoportos kiállítását rendezik majd meg, szeptemberben pedig azt ünneplik, hogy húszéves lesz az emlékház - tette hozzá.
A Nógrád...
2020-05-28 15:01:37
ÁSZ: a DK gazdálkodását a megalakulása óta szabálysértések jellemzik
... 2017 és 2018 közötti gazdálkodásáról szóló jelentését, amelyben megállapította, hogy a DK nem igazolta a gazdálkodásáról közzétett adatok valódiságát.
A DK pénzügyi kimutatásai nem mutatnak megbízható és valós képet a párt bevételeiről és kiadásairól. A valótlan pénzügyi kimutatások közzétételével a DK saját tagságát is megtévesztette - sorolta Horváth Bálint.
Elmondta ...
2020-05-28 08:00:59
Bánki Éva tollából
... csúszok-mászok, annyi beadványt, kérvényt, miegyebet írok, annyi piros kartonból kivágott szívecskét küldök a főbácsiknak-főnéniknek, hogy végül hozzájárulnak.
A zalahorpágyi gyerekotthonban mutatnak egy Bea nevű kislányt, nagyon aranyos gyerek, de távolról sem hasonlít az én Eszterkémre. Így megváltozott volna? Vagy én változtam meg? De ez a Bea is azt állítja, hogy nem lát...
2020-05-27 19:35:29
Gazdaságélénkítő intézkedéseket helyezett kilátásba a kínai jegybank
... Különösen nehéz helyzetbe kerültek a magánkézben lévő, illetve a kis-és középvállalatok. A jegybank elnöke szót ejtett arról is, hogy az elmúlt időszakban a gazdasági adatok biztató tendenciát mutatnak, az áprilisi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index például már a növekedést jelző 50 pontos küszöb fölé kapaszkodott vissza a második egymást követő hónapban történt emelkedésne...
2020-05-26 11:22:00
Az evangélium, ami üdvözít
... utcákon és a gyülekezetekben testi. Márpedig a testi emberek jobban szeretik ezt a világot, mint az elkövetkezőt - Isten és az örökkévalóság dolgai iránt vajmi kevés érdeklődést mutatnak. A legtöbbjük előbb csatlakozna egy önértékelést, vagy önmegvalósítást fejlesztő konferenciához, mint hogy meghallgasson egyetlen prédikációt a megszentelődésről, amely nélkül viszont senki ...
2020-05-24 22:49:21
Koronavírus - A bajor CSU támogatja a hitelből finanszírozott EU-s gazdasági helyreállítási alap gondolatát
... Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a koalíciós társ Német Szociáldemokrata Párt (SPD) koalíciója által alkotott szövetségi kormány készülő új programjára, amelyet várhatóan június elején mutatnak be.
A programnak a CSU álláspontja szerint lehetséges részleteiről kiemelte, hogy erősíteni kell a német vállalkozások versenyképességét, ezért mérsékelni kell közterheiket és 50 száz...
2020-05-22 21:13:25
Június 30-ig lehet jelentkezni a 2020-as Design Management Díjra
... Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres...
2020-05-22 12:02:07
1 2 3 ..................452 453 ..........679 680 .........904 905 906 
Címkék: Közel-Keletről Levante, Tolnay Klári Emlékház Mohorán, Bánki Éva, Design Management Díjra, Balla István, Tolnay Klári, Horváth Bálint, Kereszténydemokrata Unió, Német Szociáldemokrata Párt, Design Management Díjat, Magyar Formatervezési Tanács, tartományok közötti, ókori Közel-Keletről, kínai jegybank, hitelből finanszírozott, 2020-as Design, járványgörbe alakulását, ország május, fertőzési adatok, fertőzés terjedését, utóbbi napokban, gócpontként ismert, szakember szerint, vizsgált maradványok, összetartozó csoportot, kutatók szer, téma kutatásával, közelmúltban MTA-pályadíjat, kimutatott értékek, elmúlt évek, vízbe kerülő, tóba jutó, több mint, gazdálkodásáról közzétett, párt bevételeiről, valótlan pénzügyi, zalahorpágyi gyerekotthonban, magánkézben lévő, kis-és középvállalatok, jegybank elnöke, elmúlt időszakban, gazdasági adatok, áprilisi feldolgozóipari, növekedést jelző, második egymást, gyülekezetekben testi, testi emberek, elkövetkezőt &#8211, örökkévalóság dolgai, legtöbbjük előbb,
© 2013 TVN.HU Kft.