|
|
|
... petrezselyem,
só, bors,
pirítós kenyér..
A felhevített olajon sárgára pirítjuk a lereszelt hagymát, sárgarépát, zellert, a finomra vágott
fokhagymát és a petrezselyemzőld felét, a borral meglocsoljuk, és kis ideig forraljuk. A
paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, majd a párolódó zöldséghez
keverjük.Másfél liter víz... |
2015-07-29 10:09:38 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
2 db harcsafilé
só
bors
liszt
2 dl olaj
10 dkg Rama margarin
petrezselyemzöl ízlés szerint, finomra vágott
30 dkg burgonya
citromlé
Elkészítés:
A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
A Rama margarint felhevít... |
|
2012-09-29 19:55:21 |
|
|
|
|