|
|
|
... étolaj
1 citrom reszelt héja
Kerek, kapcsos tortaforma, 20 cm-es
A tojásokat válaszd szét, és a habját verd fel keménnyé.
Robotgéppel keverd össze a túrót, a pudingport, a tejfölt, a cukrot, a tojássárgákat, az olajat és a tejet, majd forgasd bele a tojások keményre vert habját, és reszeld bele a citrom héját.
A tortasütő alját kend ki vajjal é... |
2007-11-27 18:31:12 |
|
|
|
|
|
|
... helyezzük mind a négyet a tepsibe, hogy összesüljön. Nem kell szétválasztani, sütés után egyben ki kell borítani, és hagyni kell úgy kihűlni
Elkészítés: 8 dl tejet és 2 csomag vaníliás pudingport megfőzzük. Ha kihűlt 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral jól kikeverünk, és hozzáadjuk a pudingos masszát. Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd rátesszük a mákost, rákenjük ... |
|
2007-11-03 12:58:18 |
|
|
|
|
|
|
... tepsihez)
Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy lábasban 5 dl vízzel felöntve, és a 20 dkg cukorral kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a 3 vaníliás pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetés mellett még vagy két percig főzzük (ezalatt jól besűrűsödik).
Egy tepsi alját kirakjuk keksszel (szorosan egymás me... |
2007-11-02 19:31:50 |
|
|
|
|
|
|
... porcukor.
Elkészítés:
6 tojásból piskótát sütünk gáztepsiben (ne legyen túl vastag), vagy helyette babapiskótákat használhatunk. Kevés tejben csomómentesre kavarunk 1 evőkanál lisztet, és 2 csomag csokis pudingport, majd hozzáadjuk az összes tejet. Felfőzzük. 4 tojássárgáját kikeverünk, és a krémbe főzzük. A 4 tojásfehérjét ízlés szerinti porcukorral kemény h... |
|
2007-10-22 10:59:41 |
|
|
|
|
|
|
... keksz és csokimáz.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, és sütőpapírral bélelt közepes tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük. A krém hozzávalónál a pudingport a tejjel és a tojások sárgájával sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral könnyű, habosra kikavarjuk, és miután a főzött krém kihűlt, a kettőt összevegyítjük.
Összeállítás: Tészta, kré... |
|
2007-10-21 00:16:19 |
|
|
|
|
|
|
... sütő tepsibe öntjük, és forró 160 - 170 fokos sütőben 20 - 25 perc alatt készre sütjük. A massza alapanyagokat kikeverjük, majd ezt a masszát kenjük a kihült kakaós piskótára. Majd a pudingport a "fanta"-val felfőzzük pudingnak, majd kihülés után a legtetejére kenjük a krémet.
... |
2007-09-28 13:05:38 |
|
|
|
|
|
|
... sötét színűt és elsimítjuk. A meggyet lecsepegtetjük és szétterítjük a felületén. A tésztát előmelegített sütőben, 175 °C-on kb. 30 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A pudingport négy evőkanál tejjel simára keverjük, a maradék tejet a cukorral és a vaníliás cukorral felfőzzük, a pudingporos tejet hozzáadjuk, még egyszer felforraljuk, majd kihűtjük. A margarint a porc... |
2007-09-28 11:49:51 |
|
|
|
|
|
|
... vanília pudingpor (főzős)
0,4 l tej
1 evőkanál cukor
100 ml barackbefőttlé
1 üveg barackbefőtt
Csokoládéreszelék
Ribizli
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd 6 evőkanál tejjel lassanként felkeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd levesszük a tűzről. Beleöntjük a felvert pudingot és 1 percig kevergetve felf... |
2007-09-23 17:26:14 |
|
|
|
|
|
|
... és szitán keresztül két adagban a tésztához keverjük. A tésztát 16 papírformába (kettő kosárkát egymásba rakunk), vagy kiolajozott 12-es muffintepsibe töltjük.
Pudingtöltelék: A pudingport kevés tejjel és a cukorral simára keverjük, majd a maradék tejet is hozzáöntve, folytonos keverés közben felforraljuk. Az elkészült pudingot azonnal habzsákba töltjük, onnan pedig kis adago... |
2007-09-21 18:52:24 |
|
|
|
|
|
|
... kekszet,feldaraboljuk és belemártjuk meleg,cukros tejbe.
Felforralunk 1l tejet. 3 tojássárgáját 10dkg cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejhez, jól elkeverjük, közben hozzáadjuk a csomag pudingport, pár percig fözzük.
3 tojásfehérjét, 5dkg porcukorral felverjük, nagyon keményre. Az összefözött krémet összekeverjük a felvert fehérje 2/3-val, majd levesszük a ... |
2007-09-15 09:27:12 |
|
|
|
|