|
|
|
... fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszint, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt ... |
2011-03-20 08:31:04 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszint, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt ... |
|
2011-02-13 09:37:13 |
|
|
|
|
|
|
... Jeromos módra
Hozzávalók: 1.5 dl víz + 35 dkg cukor 5-6 percig rotyogtatni. Belerakni 25 dkg margarint + 3 csomag (90 g) sovány tejport + 25 dkg kókuszreszeléket + 1 csomag vaníliás cukrot.
Ezeket alaposan össze kell gyúrni, majd golyókká formálni (vizes kézzel), a közepükbe mandulát, mazsolát vagy mogyorót helyezve. A kész golyóbisokat kókuszreszelékbe forgatni.... |
2010-11-06 19:31:54 |
|
|
|
|
|
|
..."Kókuszmicsoda" Jeromos módra
Hozzávalók: 1.5 dl víz + 35 dkg cukor 5-6 percig rotyogtatni. Belerakni 25 dkg margarint + 3 csomag (90 g) sovány tejport + 25 dkg kókuszreszeléket + 1 csomag vaníliás cukrot.
Ezeket alaposan össze kell gyúrni, majd golyókká formálni (vizes kézzel), a közepükbe mandulát, mazsolát vagy mogyorót helyezve. A kész golyóbisokat kókuszreszelékbe... |
|
2010-10-17 05:34:51 |
|
|
|
|
|
|
... megsült, rádobtam a hagymát. Ezt igazán nem sikerült lepirítani (nem is volt cél), hiszen a sótól levet engedett. Kb. 5 perc múlva hozzáraktam azt a kolbász adagot, amit szét akartam rotyogtatni a sok szaftban, és nem bántam ha látványra nyoma sem marad. Ezután az egészet kb. negyed órán át rázogatva főztem, majd rádobtam a paprikát, és alaposan átkevertem az egészet. Amikor már a... |
|
2010-09-05 12:47:07 |
|
|
|
|
|
|
... a fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszínt, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt és a... |
2010-04-12 07:33:20 |
|
|
|
|