Belépés
x
... fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszint, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt ...
2011-03-20 08:31:04
x
... fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszint, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt ...
2011-02-13 09:37:13
"Kókuszmicsoda"
... Jeromos módra
Hozzávalók: 1.5 dl víz + 35 dkg cukor 5-6 percig rotyogtatni. Belerakni 25 dkg margarint + 3 csomag (90 g) sovány tejport + 25 dkg kókuszreszeléket + 1 csomag vaníliás cukrot.
Ezeket alaposan össze kell gyúrni, majd golyókká formálni (vizes kézzel), a közepükbe mandulát, mazsolát vagy mogyorót helyezve. A kész golyóbisokat kókuszreszelékbe forgatni....
2010-11-06 19:31:54
"Kókuszmicsoda" Jeromos módra
..."Kókuszmicsoda" Jeromos módra
Hozzávalók: 1.5 dl víz + 35 dkg cukor 5-6 percig rotyogtatni. Belerakni 25 dkg margarint + 3 csomag (90 g) sovány tejport + 25 dkg kókuszreszeléket + 1 csomag vaníliás cukrot.
Ezeket alaposan össze kell gyúrni, majd golyókká formálni (vizes kézzel), a közepükbe mandulát, mazsolát vagy mogyorót helyezve. A kész golyóbisokat kókuszreszelékbe...
2010-10-17 05:34:51
Bográcsban lecsót főzni
... megsült, rádobtam a hagymát. Ezt igazán nem sikerült lepirítani (nem is volt cél), hiszen a sótól levet engedett. Kb. 5 perc múlva hozzáraktam azt a kolbász adagot, amit szét akartam rotyogtatni a sok szaftban, és nem bántam ha látványra nyoma sem marad. Ezután az egészet kb. negyed órán át rázogatva főztem, majd rádobtam a paprikát, és alaposan átkevertem az egészet. Amikor már a...
2010-09-05 12:47:07
Fokhagymakrémleves másként
... a fokhagyma ízét - pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tejszínt, megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és addig főzzük, míg felforr. Kész nem kell tovább rotyogtatni.
Mikor levettük a tűzről megszórjuk frissen apróra vágott petrezselyemmel, és a tálaljuk.
Ki-ki szed magának a levesből, majd a pirított zsemlekockából is, és az előre reszelt és a...
2010-04-12 07:33:20
1 2 
Címkék: tűzről megszórjuk, pirított zsemlekockából, előre reszelt, közepükbe mandulát, kész golyóbisokat, sótól levet, kolbász adagot, fokhagyma ízét, kókuszreszelékbe, kókuszreszeléket, petrezselyemmel, zsemlekockából, kókuszmicsoda, golyóbisokat, rotyogtatni, hozzáraktam, hozzáadjuk, átkevertem, fűszereket, elkeverjük, bográcsban, megszórjuk, hozzávalók, lepirítani, margarint, felöntjük, belerakni, fokhagyma, megsózzuk, közepükbe, rázogatva, látványra, tálaljuk, pirított, levesből, szaftban, engedett, formálni, mandulát, mazsolát, helyezve, forgatni, vaníliás, alaposan, golyókká, mogyorót, rádobtam, sikerült, levettük, tejszint, tejszínt, pirítjuk, paprikát, tejport, másként, felforr, hagymát, jeromos, reszelt, megsült, magának, frissen, egészet, kolbász, akartam, főzzük, vágott, apróra, tovább, főztem, tűzről,
© 2013 TVN.HU Kft.