Belépés
Mexikói rizs 1.
... színeződik. A vöröshagymát is hozzáadjuk, és időnként megkevergetve 2 percig vele pároljuk. A fokhagymát és a paradicsomot levével együtt szintén belekeverjük, kissé megsózzuk
3. A répát, chilit és az alaplevet a rizsbe tesszük magas hőfokon felforraljuk. Lejjebb vesszük a lángot, az edényt félig lefedjük, 8 percig lassan főzzük. beleöntjük a borsót, letakarva még 2 percig fő...
2010-11-06 17:05:29
Édes- fűszeres oldalas recept
... bors, babérlevél, vöröshagyma). Főzzzük letakarva, míg megpuhulnak (kb. 60 perc).
Készítsük el a mártást. Vágjuk apróra a fokhagymát. Adjuk hozzá a cukrot, szójaszószt, Globus mustárt, chilit és a Knorr Sült oldalas fűszerkeveréket.
Vegyük ki a húst a léből ha megpuhult és csepegtessük le, csontozzuk ki.
Egy lábosba tegyük bele a húst és a kész szószt. Forraljuk ...
2010-11-06 10:07:29
Mexikói rizses csirke
... bors.
Elkészítés: A csirkét nagyobb darabokra vágjuk. Serpenyőben, a fele olajon aranybarnára sütjük, majd egy lábosba tesszük. A visszamaradt olajon megsütjük a hagymát, a fokhagymát és a chilit, majd a csirkéhez adjuk a paradicsommal és a fűszerekkel együtt. Felöntjük a levessel, és fél órán át. főzzük. A serpenyőben, a maradék olajon megpirítjuk a rizst, majd a csirkéhez a...
2010-11-06 08:45:57
Mexikói bab darált hússal
... lecsöpögtetjük, darabokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Ezután a többi hozzávalót, a fűszerpaprikát, a csíkokra vágott paprikát, a kis kockákra vágott fokhagymát, az oregánót, a kurkumát, a sót, a chilit, s végül a csirkelevest is a húshoz adjuk. A darált húst körülbelül 2 órán át, pároljuk gyenge tűzön, fedő nélkül úgy, hogy a leve besűrűsödjék. Ezután hozzáadjuk a lecsöpögtetett ba...
2010-11-06 07:38:34
Gazdag gombaleves
... vágott hagyma, 1 ek. vaj, 2 ek. darált dió, só, őrölt bors, 1 ek. finomra vágott petrezselyem, 4 ek tejszín
Elkészítés: Egy fazékban felforrósítjuk a vajat, 5 percig pároljuk rajta a chilit és a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és még 10 percig sütjük. Hozzákeverjük a diót, a petrezselymet, megsózzuk, borsozzuk, és felöntjük a húslevessel. Lassú tűzön, lefedve 15 percig főzzük, ...
2010-11-06 07:33:00
Feketebab leves
... meghámozva és kockákra vágva, só
Elkészítés: A babot megmossuk, és 2 liter vízben csaknem puhára főzzük. A zsiradékon üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a chilit is. Beletesszük a paradicsomot. Néhány percig főzzük, majd a babhoz öntjük. Sóval és oreganóval ízesítjük, majd addig főzzük, amíg a bab meg nem puhul. A babot szitán átpasszírozzuk (vagy ös...
2010-11-06 07:32:20
Spagetti mexikói mártással
... 3 ek. olívaolaj, késhegynyi őrölt bors, 20 dkg reszelt sajt só,
Elkészítés:
Egy serpenyőben felforrósítunk 2 ek. olajat, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát.
Hozzáadjuk a chilit, a zöldpaprikát és a fokhagymát. Pár percig pirítjuk, majd belekeverjük a lecsöpögtetett kukoricát, és lassú tűzön öt percig pároljuk. Elkeverjük a paradicsompürét a borral, az oreganóval, ...
2010-11-06 07:20:58
Mexikói omlett 2.
... olívaolaj, 1 paradicsom kockára vágva, 4 ek. víz, 2 szál újhagyma karikára vágva, só, bors, 2 friss serrano paprika kockára vágva.
Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az újhagymát és a chilit. Hozzáadjuk a paradicsomot, és 5 percig főzzük. A tojást a vízzel együtt felverjük, és a paradicsomos keverékre öntjük. Lassú tűzön megsütjük, félbevágva tálaljuk. Avokádóval, vagy avokád...
2010-11-06 07:18:13
Hússaláta olajbogyóval
... ancho chili vékony karikára vágva
A tálaláshoz: 15 töltött olajbogyó félbevágva, néhány salátalevél
Elkészítés: A húscsíkokhoz keverjük a paradicsomot, a chilit, és az olajbogyót. Meglocsoljuk a citromlével és az olajjal, majd jól összeforgatjuk. A salátalevelekkel kibélelünk egy salátástálat, beleöntjük a keveréket, és megszórjuk a korianderrel. To...
2010-11-06 07:16:00
Garnéla szalonnában, tejfölös
... megolvasztjuk, belekeverjük a reszelt limethéj felét és a fokhagymát.
Meglocsoljuk vele a szalonnába csomagolt garnélákat. Egy tálban alaposan összekeverjük a tejfölt, a fokhagymát, a chilit, a koriandert, az újhagymát, a maradék limethéjat és a limetlét. Megsózzuk, borsózzuk. A garnélákat előmelegített grillsütőben 4 percig sütjük, közben egyszer megfordítjuk.
Kivesszük...
2010-11-06 07:13:09
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 61 .....78 79 80 
Címkék: Knorr Sült, paradicsomot levével, rizsbe tesszük, edényt félig, lábosba tegyük, kész szószt, csirkét nagyobb, fele olajon, lábosba tesszük, visszamaradt olajon, csirkéhez adjuk, fűszerekkel együtt, maradék olajon, húshoz adjuk, többi hozzávalót, csíkokra vágott, darált húst, leve besűrűsödjék, fazékban felforrósítjuk, babot megmossuk, zsiradékon üvegesre, babhoz öntjük, babot szitán, serpenyőben felforrósítunk, lecsöpögtetett kukoricát, olajon megpirítjuk, vízzel együtt, paradicsomos keverékre, húscsíkokhoz keverjük, salátalevelekkel kibélelünk, reszelt limethéj, szalonnába csomagolt, tálban alaposan, maradék limethéjat, garnélákat előmelegített, salátalevelekkel, paradicsompürét, fűszerkeveréket, átpasszírozzuk, összeforgatjuk, felforrósítjuk, lecsöpögtetjük, lecsöpögtetett, felforrósítunk, fűszerpaprikát, összekeverjük, megkevergetve, megolvasztjuk, paradicsommal, előmelegített, hozzákeverjük, petrezselymet, aranybarnára, csepegtessük, felforraljuk, meglocsoljuk, salátástálat, paradicsomot, visszamaradt,
© 2013 TVN.HU Kft.