Belépés
Nyúlgerinc tésztával
... nyúlgerincet, sóval és borssal ízesítjük, készre sütjük.

A visszamaradt zsiradékhoz ...
2007-03-20 11:12:33
Borókás sült karfiol
... külső leveleitől megtisztítjuk, gondosan megmossuk és leszárítjuk. Viszonylag egyforma kis rózsákra szedjük, a torzsáját is rózsányi darabkákra aprítjuk, majd lisztbe mártjuk. Ezután beleforgatjuk a tésztába, és apránként, óvatosan beleengedjük a forró olajba. Szép pirosra megsütjük (4-5 perc), és tálpapírra rakjuk, hogy az felszívja a felesleges olajat. Tejföllel vagy majonézes m...
2007-03-20 00:38:47
Az újrafelfedezett hajdina
... hajdinát a tej és a víz keverékében feltesszük főni. Cukorral, citromlével és -héjjal ízesítjük. Ha megpuhult, belekeverjük a lereszelt almát. A felvert tojásfehérje habját óvatosan beleforgatjuk, majd margarinnal kikent hőálló üvegtálba tesszük, és alaposan átsütjük, amíg a teteje szép piros nem lesz. Dúsíthatjuk durvára vágott diódarabokkal vagy mazsolával, és ízesíthetjük őrölt...
2007-03-09 00:44:23
Sajtkrémes Padlizsán rántva
... a pirospaprikát, és a tört fokhagymát jól összekeverjük. Ezt követően elővesszük a félbe vágott padlizsánokat, megkenjük a töltelékkel, és össze...
2007-03-04 16:57:40
Tavaszi saláta
... majd sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Az ...
2007-02-28 00:59:02
ropogós csirkeszárnyak
... hozzáadjuk a keményítőt, a szójaszószt, a gyömbért, a chilit és csipetnyi őrölt borsot, sót. Jól összekeverjük, hogy sima palacsintatésztaszerű masszát kapjunk. A fűszeres masszába beleforgatjuk a csirkeszárnyakat (ügyeljünk arra, hogy mindenütt ellepje). A hűtőben letakarva 4-5 óra hosszat érleljük. Az olajat, ha rendelkezésünkre áll, fritőzben, kb. 170 fokra hevítjük. Ha nincs, ...
2007-02-26 00:56:56
Diós fasírt paprikakörettel
... hagymákat meghámozzuk, 2 x 2 cm-es kockákra vagy vékony gerezdekre szeljük. A gyömbért finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük.
5. Mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleforgatjuk a gyömbért és a fokhagymát, s néhány pillanat alatt rózsaszínűre sütjük. Rádobjuk a hagymát és a paprikát, hozzáadjuk a babérlevelet, sózzuk, borsozzuk (egy kevés csípős paprikakrémmel vagy...
2007-02-25 01:06:04
Ropogós csirkeszárnyak
... hozzáadjuk a keményítőt, a szójaszószt, a gyömbért, a chilit és csipetnyi őrölt borsot, sót. Jól összekeverjük, hogy sima palacsintatésztaszerű masszát kapjunk. A fűszeres masszába beleforgatjuk a csirkeszárnyakat (ügyeljünk arra, hogy mindenütt ellepje). A hűtőben letakarva 4-5 óra hosszat érleljük. Az olajat, ha rendelkezésünkre áll, fritőzben, kb. 170 fokra hevítjük. Ha nincs, ...
2007-02-20 12:44:10
Sült hús házi páclében
... mustár



fehérbors

ételízesítő

őrölt pirospaprika



A pácléhez valókat összekeverjük, a fűszereket rakjuk bőségesen. Beleforgatjuk, és benne is hagyjuk a húsdarabokat. Lefedve 1 órára betesszük a hűtőbe, de akár egy éjszakára is lehet. Sütéshez jénai tálba tesszük, és a leszürt páclét ráöntve lefedve megsütjük. Ami...
2007-02-06 13:20:30
Vaníliás mézkrém
... keverék kissé habossá válik. Továbbra is folyamatosan kevergetve, apránként hozzáadjuk a boros keveré...
2007-02-04 11:04:32
1 2 3 ..................229 230 .........343 344 .........452 453 454 457 458 459 
Címkék: Sajtkrémes Padlizsán, újrafelfedezett hajdina, visszamaradt zsiradékhoz, forró olajba, felesleges olajat, lereszelt almát, felvert tojásfehérje, teteje szép, tört fokhagymát, félbe vágott, fűszeres masszába, hűtőben letakarva, gyömbért finomra, fokhagymát áttörjük, kevés csípős, pácléhez valókat, fűszereket rakjuk, leszürt páclét, boros keveré, csirkeszárnyakat, rendelkezésünkre, paprikakörettel, újrafelfedezett, csirkeszárnyak, felforrósítjuk, paprikakrémmel, megtisztítjuk, beleforgatjuk, összekeverjük, diódarabokkal, padlizsánokat, pirospaprikát, ízesíthetjük, belekeverjük, pirospaprika, babérlevelet, visszamaradt, rózsaszínűre, nyúlgerincet, folyamatosan, húsdarabokat, beleengedjük, tojásfehérje, citromlével, szójaszószt, margarinnal, serpenyőben, meghámozzuk, töltelékkel, dúsíthatjuk, keverékében, ételízesítő, zsiradékhoz, leszárítjuk, mazsolával, tálpapírra, feltesszük, hozzáadjuk, sajtkrémes, nyúlgerinc, keményítőt, leveleitől, elővesszük, kevergetve, felesleges, viszonylag, fűszereket, fokhagymát, darabkákra, gerezdekre,
© 2013 TVN.HU Kft.