Belépés
rizses csirke/ kubai
... meglágyul de nem barnul meg, tegye rá a paradicsomot és süsse még 1 percig. Tegye rá a csirkét, öntse rá a vizet, bort és sört, keverje hozzá a ketchupot, olívát, sót és borsot ízlés szerint. Forralja fel, fedje és vegye kicsire a hőt, így párolja a csirkét 30 percig. Közben főzze meg a rizst. Javasolt kevéssel a főzés vége előtt a fővő rizsbe keverni
10 dkg zöldborsót és 2 f...
2010-06-17 00:37:50
Csirke Pelau (karibi)
... kevergetve 5 percig. Keverje hozzá a rizst, süsse kevergetve további 3 percig. Adja hozzá a hagymát, borsót és paprikát, keverje össze, majd öntse rá a kókusztejet és vizet, sózza-borsozza. Forralja fel, majd vegye lejjebb a hőt, fedő alatt párolja kb. 25-30 percig, míg a rizs megfő és a lé teljesen elpárolog. Ha a rizs nem puha de már nincs leve, kis vizet töltsön alá és főzze mé...
2010-06-17 00:33:38
Csirke Ratatouille (karibi)
... percig. A padlizsánt csöpögtesse le, tegye lábasba a hagymával, fokhagymával, cukkinivel, paradicsommal és szósszal, csirkelevessel, köménnyel és cukorral. Sózza-borsozz...
2010-06-17 00:31:17
Sült csülök dán módra,
... bőrös felületét 1×1 centiméteres kockákra bevagdossuk, majd annyi hideg vízben, amennyi éppen ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk az egész borsot, a babérlevelet, és enyhén megsózzuk. Lassú forralás mellett addig főzzük, amíg a hús könnyen el nem távolítható a csontról. A kicsontozott húst tűzálló tálra helyezzük, aláöntjük a fehérbort, és előmelegített, forró sütőben-időnként meg...
2010-06-15 21:34:23
jó tudni a mákról...
... ami egyszerűen elkészíthető, és még finom is:
25 dkg mákot le kell darálni, kevés vizet kell hozzáadni, és annyi mézzel édesíteni, amennyitől kellemesen édes lesz. Ezt össze kell forralni, de éppen csak az első "puttyanásig", mert különben a mák megkeseredik. Az elkészített mákot, ami tulajdonképpen olyan, mint a bejgli töltelék, be kell tenni egy befőttesüvegbe, és hűtőb...
2010-06-15 10:00:50
Yassa másképp (szenegáli)
... míg megbarnul, de nem sül teljesen készre. Közben szűrje ki a hagymát a pácléből és dinsztelje meg kis olajon. A páclevet töltse lá...
2010-06-13 00:53:36
Tagine (marokkói)
... edényben, rajta süsse a csirkét, míg mindkét oldala barnulni kezd. Szórja meg a fűszerekkel, tegye hozzá a hagymát, keverve süsse pár percig, míg átdinsztelődik. Öntse fel a csirkelevesssel, forralja fel, vegye lejjebb a hőt, fedő alatt párolja legalább 30 percig, időnként emelje le azt hogy a gőz kimenjen. Tegye bele az olívabogyót és citromot, sózza és fűszerezze ízlés szerint, ...
2010-06-13 00:44:11
Sült csirke Madeira borral
... kb. 15 percig míg a comb legvastagabb részén megszúrva a szivárgó leve nem véres, hanem halvány. Tegye át tálra, vegye le róla a zsinórt, fedje fóliával. Töltse a levest a sütőedénybe, forralja míg negyede elfő, közben kaparja fel a lesült alját. A sűrű levet szűrje át, zsírját szedje le. Serpenyőben olvasszon 1 ek vajat kis hőn, keverje bele a lisztet, süsse 3 percig, majd lassa...
2010-06-12 23:54:48
csirkejava fehér mártásban
... ruganyosnak nem találja, akkor készre sült. Vegye ki a csirkét, tartsa melegen. Készítse el a mártást: a vajas serpenyőt tegye erős lángra, töltse bele a levest és bort, folya...
2010-06-12 23:52:26
Poulet fleury, virágzó csirke
... tűzze össze, hogy szilárd tekercset adjon. A levest melegítse forrásközelig, tegye bele a tekercseket és párolja kb. 6 percig, vagy egyszer megfordítva 4-4 percig. Vegye ki, tartsa melegen. Forralva sűrítse be a levest felére. Adja hozzá a tejszínt és főzze be újra felére. Szeletelje a gombát és tegye a lébe. Sózza-borsozza ízlés szerint. A meleg hústekercseket göngyölje ki, vágja...
2010-06-12 23:43:29
1 2 3 ................................196 197 ................294 295 296 ...............391 392 393 
Címkék: Csirke Pelau, Csirke Ratatouille, főzés vége, fővő rizsbe, rizs megfő, padlizsánt csöpögtesse, egész borsot, kicsontozott húst, elkészített mákot, bejgli töltelék, páclevet töltse, comb legvastagabb, szivárgó leve, lesült alját, sűrű levet, vajas serpenyőt, levest melegítse, levest felére, meleg hústekercseket, csirkelevesssel, hústekercseket, tulajdonképpen, csirkelevessel, befőttesüvegbe, átdinsztelődik, forrásközelig, előmelegített, paradicsommal, megkeseredik, kicsontozott, legvastagabb, fokhagymával, paradicsomot, babérlevelet, centiméteres, elkészíthető, bevagdossuk, tekercseket, elkészített, távolítható, ratatouille, ruganyosnak, kókusztejet, csöpögtesse, sütőedénybe, fűszerekkel, olívabogyót, puttyanásig, serpenyőben, megfordítva, egyszerűen, kevergetve, kellemesen, dinsztelje, amennyitől, padlizsánt, fűszerezze, cukkinivel, szeletelje, csirkejava, zöldborsót, feltesszük, hozzáadjuk, ketchupot, helyezzük, szenegáli, serpenyőt, melegítse, aláöntjük, elpárolog, édesíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.