Belépés
Tengeri nyelv Madeleine módon
...
(Filets de soles Madeleine)
Hozzávalók: 10 db halszelet, 5 szép paradicsom, 1 db törökparadicsom, 15 dkg vaj, 25 dkg kész gombavagdalék, só, bors, petrezselyem zöldje, 1 dl bor, 5 dkg sajt, 5 dl bercy mártás.
A paradicsomokat félbevágjuk, kinyomjuk a levét, magját, megsózzuk, borsozzuk és kivajazott edénybe téve, sütőben átsütjük, majd ezüst tálra helyezzük. A me...
2010-11-10 04:52:01
Tengeri nyelv madeleine módon
Tengeri nyelv madeleine módon
(Filets de Soles Madeleine)
Hozzávalók: 10 db halszelet, 5 szép paradicsom, 1 db törökparadicsom, 15 dkg vaj, 25 dkg kész gombavagdalék, só, bors, petrezselyem zöldje, 1 dl bor, 5 dkg sajt, 5 dl bercy mártás.
Elkészítése: A paradicsomokat félbevágjuk, kinyomjuk a levét, magját, megsózzuk, borsozzuk és kivajazott edénybe téve, sü...
2010-09-28 19:26:12
Gombavagdalt
Hozzávalók:

60 dkg gomba, 2 zsemle, 1 nagy fej hagyma, 2 ek. olaj, 1 cs. zöldpetrezselyem, só, borsikafű, 2 tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.

A gombát megtisztítjuk és ledaráljuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, kifacsarjuk és szétmorzsoljuk. Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd összekeverjük a ledarált gombával meg a felaprított zöldpetrezs...
2008-05-18 09:00:44
1 
Címkék: Soles Madeleine, paradicsomokat félbevágjuk, gombát megtisztítjuk, zsemlét vízbe, apróra vágott, ledarált gombával, felaprított zöldpetrezs, zöldpetrezselyem, törökparadicsom, paradicsomokat, szétmorzsoljuk, összekeverjük, gombavagdalék, megtisztítjuk, petrezselyem, gombavagdalt, zsemlemorzsa, félbevágjuk, felaprított, kifacsarjuk, elkészítése, zöldpetrezs, kivajazott, ledaráljuk, hozzávalók, paradicsom, madeleine, megsózzuk, borsozzuk, kinyomjuk, borsikafű, helyezzük, halszelet, átsütjük, sütéshez, áztatjuk, ledarált, üvegesre, pirítjuk, gombával, zsemlét, tengeri, sütőben, hagymát, edénybe, vágott, zöldje, mártás, filets, apróra, magját, zsemle, hagyma, gombát, olajon, tojás, bercy, levét, gomba, vízbe, módon, soles, nyelv, ezüst, tálra,
© 2013 TVN.HU Kft.