|
|
|
...
(Filets de soles Madeleine)
Hozzávalók: 10 db halszelet, 5 szép paradicsom, 1 db törökparadicsom, 15 dkg vaj, 25 dkg kész gombavagdalék, só, bors, petrezselyem zöldje, 1 dl bor, 5 dkg sajt, 5 dl bercy mártás.
A paradicsomokat félbevágjuk, kinyomjuk a levét, magját, megsózzuk, borsozzuk és kivajazott edénybe téve, sütőben átsütjük, majd ezüst tálra helyezzük. A me... |
2010-11-10 04:52:01 |
|
|
|
|
|
|
Tengeri nyelv madeleine módon
(Filets de Soles Madeleine)
Hozzávalók: 10 db halszelet, 5 szép paradicsom, 1 db törökparadicsom, 15 dkg vaj, 25 dkg kész gombavagdalék, só, bors, petrezselyem zöldje, 1 dl bor, 5 dkg sajt, 5 dl bercy mártás.
Elkészítése: A paradicsomokat félbevágjuk, kinyomjuk a levét, magját, megsózzuk, borsozzuk és kivajazott edénybe téve, sü... |
|
2010-09-28 19:26:12 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
60 dkg gomba, 2 zsemle, 1 nagy fej hagyma, 2 ek. olaj, 1 cs. zöldpetrezselyem, só, borsikafű, 2 tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A gombát megtisztítjuk és ledaráljuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, kifacsarjuk és szétmorzsoljuk. Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd összekeverjük a ledarált gombával meg a felaprított zöldpetrezs... |
2008-05-18 09:00:44 |
|
|
|
|