Belépés
Paprikás hústekercs...
... vaj

1 evőkanál vágott petrezselyem



A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, eltávolítjuk a magházakat, majd forró olajban megsütjük. Amikor pöndörödik a héja, kivesszük az olajból, és lehúzzuk a paprikák héját. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A húst megmossuk, leszárítjuk, és lapjával középen elvágjuk, de nem vágjuk át. Kinyitjuk, mint egy könyve...
2007-02-06 13:26:59
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: paprikákat megmossuk, paprikák héját, fokhagymát meghámozzuk, húst megmossuk, petrezselyem, eltávolítjuk, félbevágjuk, leszárítjuk, meghámozzuk, fokhagymát, magházakat, pöndörödik, paprikákat, hústekercs, kinyitjuk, megmossuk, kivesszük, megsütjük, lehúzzuk, paprikák, lapjával, evőkanál, elvágjuk, paprikás, áttörjük, középen, olajból, olajban, vágott, amikor, vágjuk, könyve, forró, héját,
© 2013 TVN.HU Kft.