Belépés
Birsalmával és szőlővel sült
... szőlő

fehér bors
gyömbér
vaj

Elkészítés: A húst fűszerezem és állni hagyom. Addig a birsalmákat feldarabolom, a szőlőt leszemezgetem. Vajon elősütöm a csirkecombokat, majd a beáztatott cserépedénybe teszem. Ráteszem a gyümölcsöket, felöntöm nagyjából 1 dl vízzel, és leöntöm a hús pecsenyelevével. Sütőbe teszem 25-30 percig, majd az edény tetej...
2007-10-30 10:13:26
Illatos csirke
... kevés liszt.

Elkészítése:

A csirkét sózzuk, és lisztbe forgatva forró olajon megpirítjuk. Kiolajozott tűzálló tálba vagy magas falú tepsibe sorban lerakjuk a csirkecombokat. A maradék zsiradékon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, beletesszük a bazsalikomot és a paradicsomot, kevés vízzel és borral felengedjük, a csirkére öntjük, és fólia alatt puhára...
2007-10-19 00:45:14
Birsalmával és szőlővel.......
... birsalma

szőlő



fehér bors

gyömbér

vaj


Elkészítés: A húst fűszerezem és állni hagyom. Addig a birsalmákat feldarabolom, a szőlőt leszemezem. Vajon elősütöm a csirkecombokat, majd a beáztatott cserépedénybe teszem. Ráteszem a gyümölcsöket, felöntöm nagyjából 1 dl vízzel, és leöntöm a hús pecsenyelevével. Sütő...
2007-10-11 15:32:19
mai recept
... rozmaring


A padlizsánokat és a cukkiniket megmossuk, hámozatlanul kisebb kockákra vágjuk. A padlizsánt fél órára besózzuk, majd leöblítjük, kinyomkodjuk.
A csirkecombokat leöblítjük, szárazra törölgetjük, elősütjük a felforrósított olajban, majd sütőedénybe fektetjük, és meghintjük sóval, borssal.
A csirke sütőolajában megfonnyasztjuk a finomra vágott ha...
2007-09-26 07:26:43
Ropogós csirkecombok
... méretű sütőtök, 4 evőkanál olívaolaj, 2 szál friss rozmaring, darált bors, só, grillcsirke fűszerkeverék, pár levél zsálya.

Elkészítése:

Kenjük be olívaolajjal a csirkecombokat, majd daráljunk rá borsot. Szórjuk be grillcsirke-fűszerkeverékkel, sózzuk meg, és tépkedjünk rá zsályaleveleket. Tegyük tepsibe a befűszerezett combokat, öntsünk alá félpohárnyi vizet...
2007-09-19 01:11:57
Nem is szeretem igazán
... finom zöldség bele a kertből, karalábé is. Hagyma is és fokhagyma is. Egyik sem megtisztítva, csak jól lemosva. A hagymahéj nagyon jó a levesbe.
Még mindig fődögél.
A csirkecombokat besóztam, titkon többfűszer olajjal megkentem (A feleségem nem szereti igazán ezt az olajat a kakukkfű miatt). A töltelék három zsemléből tejbe áztatva állt. ebbe hagyma, fokhagyma került, r...
2007-09-01 11:26:05
Töltött csirkecomb
Itt ülök, kezemben egy csokor petrezselyemmel, és sietek megtölteni a csirkecombokat.
Leírom később, hogy hogyan....
2007-09-01 10:17:49
2007 08 22 Szlovákiai kirucc
... bennünket, majd előételnek helyben készült körözöttet, hagymát és barna kenyeret, utána pedig babgyulyást, végezetül pedig ott a szabadban, parázson, a szemünk láttára készült sült csirkecombokat (griffmadár méretűek voltak) kaptunk friss vegyes salátákkal. Közben a háromtagú zenekar goran muzsikával és dalokkal szórakoztatott bennünket. Igen vidám hangulat volt, sokat viccelődtün...
2007-08-22 16:51:52
Citromos csirkecombok
... kimagozzuk, kierezzük, és vékony csíkokra vágva a citromléhez adjuk. A keményítőt elkeverjük kevés hideg vízzel, és a citromos mártást besűrítjük vele.
3. Közben a kifilézett csirkecombokat négyfelé vágjuk és besózzuk. Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, benne a csirkecombokat mindkét oldalukon megsütjük, majd a citromos mártással összeforraljuk.
4. A spagettit sós, fo...
2007-07-01 00:38:57
Tandoori-csirke
... teáskanál római kömény
• fél rúd fahéj
• csipet őrölt szegfűszeg
• 2 evőkanál citromlé
• 6 evőkanál olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat sóval és paprikával bedörzsöljük. Az apróra vágott fokhagymát a lereszelt gyömbérrel, a csilivel, a kardamommal, a kurkumával, a római köménnyel, a fahéjjal, a szegfűszeggel és a citroml...
2007-06-30 10:50:15
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: húst fűszerezem, birsalmákat feldarabolom, szőlőt leszemezgetem, beáztatott cserépedénybe, edény tetej, csirkét sózzuk, maradék zsiradékon, finomra vágott, csirkére öntjük, szőlőt leszemezem, cukkiniket megmossuk, csirkecombokat leöblítjük, felforrósított olajban, csirke sütőolajában, befűszerezett combokat, hagymahéj nagyon, csirkecombokat besóztam, kakukkfű miatt, töltelék három, csokor petrezselyemmel, szemünk láttára, háromtagú zenekar, citromléhez adjuk, keményítőt elkeverjük, citromos mártást, kifilézett csirkecombokat, csirkecombokat mindkét, citromos mártással, csirkecombokat sóval, apróra vágott, lereszelt gyömbérrel, római köménnyel, fűszerkeverékkel, zsályaleveleket, megfonnyasztjuk, pecsenyelevével, petrezselyemmel, csirkecombokat, felforrósított, szórakoztatott, összeforraljuk, fűszerkeverék, padlizsánokat, befűszerezett, cserépedénybe, szegfűszeggel, leszemezgetem, megtisztítva, gyümölcsöket, csirkecombok, kinyomkodjuk, bedörzsöljük, feldarabolom, olívaolajjal, paradicsomot, sütőolajában,
© 2013 TVN.HU Kft.