|
|
|
... szeretnénk szélesebb körben eljuttatni a felelősen gondolkodókhoz. Olvassátok figyelmesen, lélekkel!
"Az emberiség számára nincs túl sok választás, csupán kettő: vagy elfogyasztunk mindent, elpusztítjuk a Földet, vagy visszafogjuk magunkat és gondolunk a következő generációkra is. Nincs harmadik út. A jelenlegi, fogyasztásra épülő társadalmakat, ezt a fajta gazdasági b... |
2008-05-27 15:38:07 |
|
|
|
|
|
|
PUREX PROGRAM - TISZTÍTSD KI MAGAD!
Mottó: - A halál a belekben lakozik! - Hippokratész
Életünk során rengeteg olyan anyagot is elfogyasztunk, melyek nem hasznosulnak teljes mértékben, hanem mint salakanyagok távoznak el szervezetünkből. Sajnos ezeknek a salakanyagoknak egy része nem távozik el, hanem a vastagbél falára lerakódva, szinte -megkövesedve - bennünk mara... |
|
2008-04-15 21:43:58 |
|
|
|
|
|
|
Életünk során rengeteg olyan anyagot is elfogyasztunk, melyek nem hasznosulnak teljes mértékben, hanem mint salakanyagok távoznak el szervezetünkből. Sajnos ezeknek a salakanyagoknak egy része nem távozik el, hanem a vastagbél falára lerakódva, szinte ,,megkövesedve" bennünk marad. Ennek a lerakódott salakanyagnak nagyon káros hatása van szervezetünk egészségére. Egyrész... |
2008-03-30 19:45:34 |
|
|
|
|
|
|
PUREX PROGRAM - Tisztítsd ki magad
Életünk során rengeteg olyan anyagot is elfogyasztunk, melyek nem hasznosulnak teljes mértékben, hanem mint salakanyagok távoznak el szervezetünkből. Sajnos ezeknek a salakanyagoknak egy része nem távozik el, hanem a vastagbél falára lerakódva, szinte ,,megkövesedve" bennünk marad. Ennek a lerakódott salakanyagnak nagyo... |
|
2008-03-21 22:32:18 |
|
|
|
|
|
|
... és szinte a tökélyre fejlesztették a sonka elkészítésének módját, így kialakult a ma is ismert pácolt és friss levegőn szárított disznócomb. És amit ma sonkaspecialitásként jóízűen elfogyasztunk, azt nyugodt szívvel tekinthetjük egy több ezer éves fejlődés eredményének!
A jó sonka alapja a jó hús
Finom, porhanyós, ízletes húsa csak megfelelő környezetben tartott ... |
|
2008-03-20 12:59:34 |
|
|
|
|
|
|
... és szinte a tökélyre fejlesztették a sonka elkészítésének módját, így kialakult a ma is ismert pácolt és friss levegőn szárított disznócomb. És amit ma sonkaspecialitásként jóízűen elfogyasztunk, azt nyugodt szívvel tekinthetjük egy több ezer éves fejlődés eredményének!
A jó sonka alapja a jó hús
Finom, porhanyós, ízletes húsa csak megfelelő környezetben tartott ... |
2008-03-19 09:03:10 |
|
|
|
|
|
|
... Gyengeség esetén bármely mézfajta jó szolgálatot tehet, hiszen ebben az esetben elsősorban a magas tápanyagtartalom játszik szerepet, kevésbé a pollentartalom.
Ha próbaképpen elfogyasztunk egy kanál mézet, már néhány perc elteltével aktívabbnak érezhetjük magunkat, hiszen a cukor mellett számos vitamint, ásványi anyagot és enzimet vittünk be a szervezetünkbe: ezek egyé... |
2008-03-04 14:00:44 |
|
|
|
|
|
|
... kezdete előtt fellépő migrén e... |
2008-02-19 00:28:07 |
|
|
|
|
|
|
... Bizonyos gyógyszerek, vegyszerek, altatószerek, ipari oldószerek és a dohányfüst szintén szabadgyök-forrásnak tekinthetők. A környezetünkben levő szabad gyökök, amelyeket élelmiszerekkel elfogyasztunk, belélegzünk vagy a bőrön át jutnak a testünkbe, befolyásolják szervezetünk biokémiai folyamatait. A szervezet védekezési rendszerének tűrőképessége elég nagy, ezért sokáig képes meg... |
2008-02-03 02:16:18 |
|
|
|
|
|
|
... Bizonyos gyógyszerek, vegyszerek, altatószerek, ipari oldószerek és a dohányfüst szintén szabadgyök-forrásnak tekinthetők. A környezetünkben levő szabad gyökök, amelyeket élelmiszerekkel elfogyasztunk, belélegzünk vagy a bőrön át jutnak a testünkbe, befolyásolják szervezetünk biokémiai folyamatait. A szervezet védekezési rendszerének tűrőképessége elég nagy, ezért sokáig képes meg... |
2008-02-02 23:03:36 |
|
|
|
|