Belépés
Egy csésze egészség
... (zsírsavak, amelyek az aromáért felelősek), illékony vegyületeket és ásványi anyagokat.
- A zöld tea felgyorsítja az anyagcserét, zsírégető hatása van. Hogyha naponta három csészével elfogyasztunk belőle, nyolcvan kalóriától tudunk megszabadulni.
- A tea antioxidánsai megkötik a szabad gyököket. Ezek a molekulák felelősek a rák kialakulásáért.
- A szívbetegségek ell...
2007-02-25 01:03:26
Télen is szedhető zöldségek
... növekedése a tél beköszöntésekor sem áll le, csak természetesen nagyon lelassul. Leszedni csak a kellő nagyságot elért bimbót lehet. Mindig csak annyi kerüljön leszedésre, amennyit éppen elfogyasztunk. A csicsóka jobban átvészeli a telet a talajban, mint egy pincében vagy tároló helyen. Ezért szintén csak annyit szedjünk le, amennyire éppen szükségünk van.

Az eltárolt z...
2006-12-15 19:10:29
Csírázott gabona
... a szervezet, hogy semmi más nem segít, próbálkozzunk meg a csirázott búzával. A legfontosabb tulajdonsága az emésztő-szervre való hatása. Rák betegség esetén jó ha naponta elfogyasztunk három fél pohár. Ha csirázott gabona lével serkentjük az emésztést, hamarább ellátjuk a beteg sejteket élelemmel.

Önpusztító betegségek:

Hasonló a helyzet az önpusztí...
2006-12-03 19:25:08
Borban az igazság
... megengedett. A borban feloldunk literenként 1,5-2 dkg kristálycukrot. A módszer nem csökkenti a savtartalmat, csupán a savérzetet. Csak annyi bort édesítsünk, amennyit egy hét alatt elfogyasztunk.

Kémiai savtompítás
A kémiai savcsökkentésre a szénsavas mész engedélyezett. Ez a borba keverve erős szénsavképződéssel (a bor habzik) kémiai erősségük sorrendjében ...
2006-10-28 21:19:55
A szép bőr diétája
... betegségeinél, pl. rosacea esetén súlyosbítja a helyzetet, és az arcpirosságot erősíti. Az alkohol okozta vízhiányt úgy pótolhatjuk, ha minden egyes pohár italra két pohár vizet is elfogyasztunk.

Koffein
A koffein vízhajtó hatású (a bőr víztartalma is csökken!). Azokban a kávézókban, ahol a kávé mellé vizet is felszolgálnak, nagyon helyesen járnak el, mert a kávé u...
2006-10-12 08:14:38
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: csésze egészség, aromáért felelősek, szabad gyököket, molekulák felelősek, kellő nagyságot, csicsóka jobban, pincében vagy, csirázott búzával, legfontosabb tulajdonsága, beteg sejteket, borban feloldunk, kémiai savcsökkentésre, szénsavas mész, borba keverve, arcpirosságot erősíti, alkohol okozta, koffein vízhajtó, kávé mellé, beköszöntésekor, savcsökkentésre, kristálycukrot, kialakulásáért, szívbetegségek, engedélyezett, elfogyasztunk, próbálkozzunk, megszabadulni, természetesen, antioxidánsai, betegségeinél, arcpirosságot, felszolgálnak, vegyületeket, savtartalmat, felgyorsítja, legfontosabb, sorrendjében, tulajdonsága, pótolhatjuk, víztartalma, anyagcserét, megengedett, súlyosbítja, literenként, savtompítás, növekedése, kalóriától, leszedésre, serkentjük, kávézókban, szükségünk, édesítsünk, önpusztító, savérzetet, betegségek, felelősek, csirázott, csökkenti, amennyire, csírázott, szervezet, emésztést, élelemmel, nagyságot, molekulák, feloldunk, átvészeli, zöldségek, szénsavas, zsírégető, anyagokat,
© 2013 TVN.HU Kft.