Belépés
Csokis diós piskóta
... elkeverjük, majd gőz fölött állandó kevergetés mellett hozzáadjuk a vaníliával felforralt tejet és besűrítjük. Közben kevés sóval és reszelt citromhéjjal ízesítjük.

Egy edényben felolvasztjuk a csokit, hozzáadjuk a mazsolát, a narancslevet, és a tejet, majd mézeskalács fűszerkeverékkel, rummal és egy csipet sóval ízesítve simára keverjük.

A kész diós piskótát...
2007-03-24 21:10:29
Görögo.:Atheni sertés comb
... fehér bor,7 dkgvaj, 50dkg paradicsom,só,fekete bors,pirospaprika.
Munkamenet: A húst nagy kockára vágjuk, és sóval, borssal ízesítve roston megsütjük.
A vajat egy edénybe felolvasztjuk, beletesszük a húst, megszórjuk pirospaprikával,
és ráöntjük a bort.Ha forr, hozzá adjuk a szeletelt paradicsomot, és addig pároljuk,
míg a mártás megsűrűsödik.
A RECEPT 4 ...
2007-03-17 23:31:57
Szezámos csirkemell
... főzőmargarin, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál só, 1 csomag szezámmag, 1 csomag krumplis tésztapor.

Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a vajat felolvasztjuk, belekeverjük a mézet, gyömbért, zúzott fokhagymát, a maradék borsot, belerakjuk a hússzeleteket, puhára pároljuk. Ezután a hússzeleteket tepsibe rakjuk, leöntjük a főzőlével, a ...
2007-03-02 00:56:53
Egy kis kaja....
... Csokoládégolyók
Hozzávalók:
225 g Boci tejcsokoládé
125 g margarin
3-4 tk. likőr,rum vagy brandy
90 g porcukor
A díszítéshez: tortadara
Elkészítés:
A csokoládét felolvasztjuk.A vízfürdőről levéve hozzáadjuk a vajat,a likőrt és simára keverjük.
Belekeverjük a porcukrot.Hűtőszekrénybe tesszük,míg meg nem szilárdul.
A masszábó...
2007-02-26 12:56:49
szerelmes vacsora
... kapor
1 evőkanál liszt
10 dkg vaj
olívaolaj

Egy nagy lábasban vizet forralunk, melyet sóval és pár csepp olívaolajjal ízesítünk. Egy nyeles, mély serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd beletesszük a koktélrákot, pár percig kevergetjük, hozzáadunk egy evőkanál lisztet, picit együtt pirítjuk kevergetve, majd beletesszük a tejszínt, gyorsan habverővel össze...
2007-02-26 01:28:33
pórébol
... póréhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 db burgonya, 1 zeller, só, bors, fél liter víz vagy húsleves, 1-2 ek. liszt, fél liter tej, friss petrezselyem

Elkészítése:

Felolvasztjuk a vajat, és megpároljuk rajta a már felkockázott zöldségeket (5-10 percig). Egy kis frissen őrölt borsot és sót adunk hozzá, majd felengedjük fél liter vízzel vagy húslevessel. Ha minden meg...
2007-02-24 22:59:24
Kekszszalámi
Kekszszalámi:


A kekszet durvára ledaráljuk. A kocka margarint felolvasztjuk, bele jön a
cukor, méz, kakaó, meggybefőtt, papaya és a sárgabarack. (Ez utóbbit
előtte rumba áztatjuk).
Az egészet összedolgozzuk. Ha száraz, annyi meggylevet öntünk rá, hogy gyúrható legyen. Végül kiterítünk egy nagy folpack darabot, és a masszát hosszában ráhalmozzuk, ...
2007-02-24 11:44:15
Póréhagyma, a császári kedvenc
... póréhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 db burgonya, 1 zeller, só, bors, fél liter víz vagy húsleves, 1-2 ek. liszt, fél liter tej, friss petrezselyem

Elkészítése:

Felolvasztjuk a vajat, és megpároljuk rajta a már felkockázott zöldségeket (5-10 percig). Egy kis frissen őrölt borsot és sót adunk hozzá, majd felengedjük fél liter vízzel vagy húslevessel. Ha minden meg...
2007-02-23 00:35:52
Mire jó a káposzta?
... rászórjuk a petrezselyem felét, felöntjük a húslevessel, és fedő alatt pároljuk tíz perci...
2007-02-09 00:50:52
Túrós palacsinta nektarinnal
... amarettólikőr



ELKÉSZÍTÉS

A palacsintához a lisztet, a cukrot, a tojásokat és a tejet csipetnyi sóval összekeverjük, és 15 percig állni hagyjuk. A margarint felolvasztjuk, majd egy serpenyőben, kevés margarinban 8 palacsintát sütünk. Mindegyiknek az egyik oldalát 1-1 teáskanál mézzel meglocsoljuk. A töltelékhez a ricottát villával összetörjük, hozz...
2007-02-04 11:00:21
1 2 3 .............................177 178 ..............265 266 ..............350 351 352 353 354 355 
Címkék: császári kedvenc, vaníliával felforralt, edényben felolvasztjuk, csipet sóval, kész diós, húst nagy, edénybe felolvasztjuk, szeletelt paradicsomot, mártás megsűrűsödik, hússzeleteket kiklopfoljuk, vajat felolvasztjuk, maradék borsot, hússzeleteket tepsibe, csokoládét felolvasztjuk, vízfürdőről levéve, nagy lábasban, evőkanál lisztet, kekszet durvára, kocka margarint, egészet összedolgozzuk, nagy folpack, masszát hosszában, petrezselyem felét, tejet csipetnyi, margarint felolvasztjuk, egyik oldalát, ricottát villával, fűszerkeverékkel, csokoládégolyók, pirospaprikával, hűtőszekrénybe, összedolgozzuk, felolvasztjuk, összekeverjük, hússzeleteket, amarettólikőr, palacsintához, kekszszalámi, paradicsomot, petrezselyem, citromhéjjal, tejcsokoládé, pirospaprika, belekeverjük, olívaolajjal, narancslevet, felkockázott, megsűrűsödik, mindegyiknek, főzőmargarin, meglocsoljuk, kiklopfoljuk, koktélrákot, zöldségeket, beletesszük, vöröshagyma, mézeskalács, megpároljuk, kevergetjük, elkészítése, felengedjük, összetörjük,
© 2013 TVN.HU Kft.