Belépés
Sütőtökös rizottó kecskesajttal és zsályával recept
... egy keveset a sült fokhagymából is. Reszeljünk hozzá citromhéjat és parmezán sajtot. Keverjük el, majd sóval, borssal ízesíts...
2012-04-12 19:32:05
Kecskesajtos paradicsomsaláta recept
... készítsünk szószt az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk, majd k...
2012-03-10 19:44:19
Polenta
... perc alatt készre főzzük. Ha nincs előttünk óra, akkor zárjuk el a tűzhelyet, amikor a kása már elég sűrű, de még lefolyik a fakanálról. Ekkor keverjük hozzá az elmorzsolt kecskesajtot, vagy juhtúrót és az egészet öntsük ki egy sütőpapírra, vagy egy olajjal kikent tepsibe, majd egy spatulával, vagy egy széles pengéjű késsel simítsuk el a tetejét. Akkor az igazi, ha ...
2012-02-12 13:26:01
Ettetek már kecske húst?
Nem, csak kecskesajtot. Azt nagyon szeretném bármikor. A kecskehúst is el tudnám úgy készíteni, hogy finom legyen, de hát erre csak mekegők vannak, kecskék nem! :) ...
2012-02-06 16:14:09
Sajtos hortobágyi palacsinta-
... liszt

töltelékhez:
borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva vagy darálva
vaj
spenót


A palacsintatésztába belekeverünk kecskesajtot (pl. a lágy és krémes Selles-Sur-Chert). A töltelékbe pedig borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva vagy darálva. A palacsintát batyuba tekerjük, és vajon dinsztelt spenótt...
2012-01-16 08:48:59
A csirke, aki franciasalátának képzeli magát
... töltelékhez:
borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva vagy darálva
vaj
spenót

Elkészítés:

A palacsintatésztába belekeverünk kecskesajtot (pl. a lágy és krémes Selles-Sur-Chert). A töltelékbe pedig borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva vagy darálva. A palacsintát batyuba tekerjük, és vajon dinsztelt spenót...
2012-01-16 04:56:53
Darált hússal és kecskesajttal töltött padlizsán...
Aki szereti a kecskesajtot annak ez kiváló csemege....
2012-01-04 14:42:09
Darált hússal és kecskesajttal töltött padlizsán...
... zsálya


Eltávolítjuk a padlizsán szárát, majd hosszában kettévágjuk, egy kiskanállal kikaparjuk a közepét (kb. fél centis hús maradjon benne). A kivájt padlizsánhúst felkockázzuk, a kecskesajtot villával összenyomjuk. Egy tálban összekeverjük a padlizsánt, a kecskesajtot, és a darált húst. A masszához hozzáadjuk az összetört fokhagymagerezdeket, és ízlés szerint só...
2012-01-01 17:57:16
Sajtos hortobágyi palacsinta..
...
Elkészítés:

A palacsintatésztába belekeverünk kecskesajtot (pl. a lágy és krémes Selles-Sur-Chert). A töltelékbe pedig borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva. A palacsintát batyuba tekerjük, és vajon dinsztelt spenóttal, valamint a pörkölt krémes mártásával tálaljuk.

...
2011-11-15 06:15:46
Húsvéti tojásos sonkás pite recept
... megszurkáljuk és előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal (190 °C; légkeveréses sütőben 175 °C) kb.10 perc alatt elősütjük
Amíg a tészta sül, elkészítjük a töltelékét. A kecskesajtot egy tálba reszeljük, a krémsajtot, a tejszínt és a nyers tojásokat hozzáadjuk. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított friss, vagy az összemorzsolt szárított kakukkfűvel fűszere...
2011-11-06 18:51:49
1 2 3 .9 10 11 12 .14 15 .18 19 20 
Címkék: sült fokhagymából, elmorzsolt kecskesajtot, egészet öntsük, olajjal kikent, széles pengéjű, töltelékbe pedig, palacsintát batyuba, kecskesajtot annak, padlizsán szárát, kiskanállal kikaparjuk, kivájt padlizsánhúst, kecskesajtot villával, tálban összekeverjük, darált húst, masszához hozzáadjuk, pörkölt krémes, közepesnél nagyobb, tálba reszeljük, nyers tojásokat, fölaprított friss, összemorzsolt szárított, paradicsomsaláta, franciasalátának, receptgaleriak, összekeverjük, előmelegített, kecskesajttal, megszurkáljuk, padlizsánhúst, összemorzsolt, kecskesajtot, belekeverünk, fokhagymából, kecskesajtos, felkockázzuk, összenyomjuk, eltávolítjuk, megborsozzuk, légkeveréses, elkészítjük, kakukkfűvel, palacsintát, töltelékhez, citromhéjat, fölaprított, mindmegette, kiskanállal, kettévágjuk, hortobágyi, készítsünk, elkészítés, fakanálról, palacsinta, krémsajtot, padlizsánt, töltelékét, hozzáadjuk, kikaparjuk, töltelékbe, kecskehúst, mártásával, lapokkepek, spatulával, reszeljünk, közepesnél, elmorzsolt, tűzhelyet, padlizsán,
© 2013 TVN.HU Kft.