|
|
|
... dl mandulalikőrrel. Az egyikre kenjünk 8 dkg eperlekvárt, tegyük rá a másik lapot, majd rakjuk vissza a... |
2010-06-26 18:30:42 |
|
|
|
|
|
|
... őzgerinc forma aljába tesszük az egy harmadát, majd a tojá... |
2010-06-26 17:16:25 |
|
|
|
|
|
|
... vége felé először a habfixálót, majd apránként a cukrot szórjuk bele. Egyenletesen a gesztenyekrémre simítjuk, a tetejére kakaóport szitálunk, és rövid időre behűtjük, hogy egy kics... |
2010-06-26 14:38:26 |
|
|
|
|
|
|
... csokoládé
Elkészítés:
A csokoládékat vízgőz fölött külön-külön felmelegítjük, majd belekeverjük a puffasztott ri... |
2010-06-23 17:57:38 |
|
|
|
|
|
|
... kikeverjük mixerrel, és kb 1 dl-t meghagyunk (a külsejét ezzel kenjük meg, hogy a fon... |
2010-06-23 08:04:54 |
|
|
|
|
|
|
... sütőpapírra és 160 oC-on süsd meg a tésztalapot. A pudingporból, a cukorból és a tejből készíts pudingot, vágd bele a barackot, majd ezt öntsd a kihűlt tésztára. Tedd hűtőbe, hogy a krém megdermedjen. A tejből és a habporból készíts habot, azt tedd a krém tetejére, végül díszítsd barackszeletekkel.
#984
2010. július 14. 11:33
Válaszolj!
... |
2010-06-23 05:53:18 |
|
|
|
|
|
|
... lisztet/. Miután ez megvan, a sima tésztára fektessük rá a kakaósat, és tekerjük fel henger alakba, ezt csomagoljuk be alufóliába, és kb. 1 órá... |
2010-06-22 18:22:38 |
|
|
|
|
|
|
... kétféle kekszet belekeverjük.
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, a kekszes masszát elsimítjuk benne.
Amiko... |
2010-06-20 08:43:15 |
|
|
|
|
|
|
... almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, majd apró kockákra vágjuk. Az előzőekhez adjuk, a fahéjjal fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk. Letakarva hűtőszekrénybe tesszük, hogy egy kissé megdermedjen. Ha a massza kellően összeállt, nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyik közepébe egy meggyet bújtatunk. Ezeket a kókuszreszelékben megforgatjuk, és minyonpapírba ... |
2010-06-09 18:26:32 |
|
|
|
|
|
|
...
Elkészítés:
A tejszínt felforraljuk, beletördeljük a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hozzáadjuk a porkávét és porcukrot. A krémet a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. A krémet a kézi robotgép keverőspiráljával habosra verjük, és csillagcsőrös habzsákba töltjük. A krémet a kis pralinéformákba töltjük, megszórjuk kakaóporral, és egy szem csokoládékávéval ... |
2010-06-08 13:37:39 |
|
|
|
|