Belépés
epres csokoládétorta
... dl mandulalikőrrel. Az egyikre kenjünk 8 dkg eperlekvárt, tegyük rá a másik lapot, majd rakjuk vissza a...
2010-06-26 18:30:42
Gazdag hússaláta
... őzgerinc forma aljába tesszük az egy harmadát, majd a tojá...
2010-06-26 17:16:25
Gesztenyekocka
... vége felé először a habfixálót, majd apránként a cukrot szórjuk bele. Egyenletesen a gesztenyekrémre simítjuk, a tetejére kakaóport szitálunk, és rövid időre behűtjük, hogy egy kics...
2010-06-26 14:38:26
Rizses csokigolyó
... csokoládé

Elkészítés:
A csokoládékat vízgőz fölött külön-külön felmelegítjük, majd belekeverjük a puffasztott ri...
2010-06-23 17:57:38
Epres joghurttorta
... kikeverjük mixerrel, és kb 1 dl-t meghagyunk (a külsejét ezzel kenjük meg, hogy a fon...
2010-06-23 08:04:54
x
... sütőpapírra és 160 oC-on süsd meg a tésztalapot. A pudingporból, a cukorból és a tejből készíts pudingot, vágd bele a barackot, majd ezt öntsd a kihűlt tésztára. Tedd hűtőbe, hogy a krém megdermedjen. A tejből és a habporból készíts habot, azt tedd a krém tetejére, végül díszítsd barackszeletekkel.
#984
2010. július 14. 11:33
Válaszolj!



...
2010-06-23 05:53:18
Linzer csiga
... lisztet/. Miután ez megvan, a sima tésztára fektessük rá a kakaósat, és tekerjük fel henger alakba, ezt csomagoljuk be alufóliába, és kb. 1 órá...
2010-06-22 18:22:38
Süti
... kétféle kekszet belekeverjük.
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, a kekszes masszát elsimítjuk benne.
Amiko...
2010-06-20 08:43:15
Almás-fahéjas
... almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, majd apró kockákra vágjuk. Az előzőekhez adjuk, a fahéjjal fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk. Letakarva hűtőszekrénybe tesszük, hogy egy kissé megdermedjen. Ha a massza kellően összeállt, nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyik közepébe egy meggyet bújtatunk. Ezeket a kókuszreszelékben megforgatjuk, és minyonpapírba ...
2010-06-09 18:26:32
Kávés Pralinék
...

Elkészítés:

A tejszínt felforraljuk, beletördeljük a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hozzáadjuk a porkávét és porcukrot. A krémet a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. A krémet a kézi robotgép keverőspiráljával habosra verjük, és csillagcsőrös habzsákba töltjük. A krémet a kis pralinéformákba töltjük, megszórjuk kakaóporral, és egy szem csokoládékávéval ...
2010-06-08 13:37:39
1 2 3 ............40 41 ......60 61 62 .....79 80 81 
Címkék: Kávés Pralinék, egyikre kenjünk, másik lapot, cukrot szórjuk, gesztenyekrémre simítjuk, tetejére kakaóport, csokoládékat vízgőz, külsejét ezzel, tejből készíts, kihűlt tésztára, krém megdermedjen, habporból készíts, krém tetejére, sima tésztára, őzgerincformát folpackkal, kekszes masszát, előzőekhez adjuk, fahéjjal fűszerezzük, kissé megdermedjen, massza kellően, meggyet bújtatunk, kókuszreszelékben megforgatjuk, tejszínt felforraljuk, hűtőbe tesszük, kézi robotgép, szem csokoládékávéval, csokoládékávéval, mandulalikőrrel, pralinéformákba, gesztenyekrémre, csokoládétorta, összedolgozzuk, hűtőszekrénybe, gesztenyekocka, őzgerincformát, minyonpapírba, felmelegítjük, beletördeljük, csillagcsőrös, felolvasztjuk, egyenletesen, felforraljuk, belekeverjük, megdermedjen, pudingporból, joghurttorta, megforgatjuk, csokoládékat, tésztalapot, meghámozzuk, sütőpapírra, kakaóporral, puffasztott, eperlekvárt, fűszerezzük, csomagoljuk, elkészítés, csokoládét, csokigolyó, folpackkal, habfixálót, megszórjuk, meghagyunk, kikeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.