Belépés
A hal és az egészség
... különösen a heringfélék esetében fontos.

A halat, illetve a tenger gyümölcseit számos módon el lehet készíteni, szinte minden tengerparti térségnek megvan a maga specialitása. ĺzletesek sütve, főzve, párolva, grillezve, roston sütve, töltve, panírozva, kedveltek leves, ragu és egytálételek formájában is. Ezen kívül a szárított halak szerepe is jelentős a táplálkozásban....
2007-09-18 00:36:08
1 
Címkék: heringfélék esetében, tenger gyümölcseit, maga specialitása, szárított halak, táplálkozásban, egytálételek, specialitása, heringfélék, gyümölcseit, tengerparti, formájában, készíteni, kedveltek, szárított, panírozva, grillezve, térségnek, különösen, egészség, esetében, zletesek, jelentős, illetve, párolva, szerepe, szinte, minden, roston, számos, fontos, tenger, megvan, töltve, leves, halak, kívül, sütve, főzve, halat, lehet, módon,
© 2013 TVN.HU Kft.