Belépés
Melegen szendvics, hidegen sal
... cincáljuk szét. A hagymát apró
kockára vagdaljuk. Összekeverjük az egészet a hozzáadott
reszelt sajttal. Tejfölből, majonézből tartármártást
készítünk. Ízesítjük sóval, borssal, porcukorral és
mustárral. A kész tartármártást ráöntjük az előzőleg
összevágottakra. Annyi mártás kell, hogy a massza ne
folyjon, de ne legyen száraz se, és kenhet...
2006-09-17 21:53:48
Pikáns szendvicstorta
... után hozzákeverjük. A húst az
uborkát és a két paradicsomot apróra vágjuk. A vajkrémet
három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a
snidlinggel, a másodikat a sonkával és borssal, a
harmadikat a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint
sózzuk. A kenyér héját levágjuk, s a belét vizszintesen
4 lapra vágjuk, a háromféle krémmel megkenjük, egymásra...
2006-09-17 21:52:36
Piros krémsajt
... 1/4 fej vöröshagyma,
só, bors, kevés mustár
...
2006-09-17 21:52:14
Szilveszteri sajttorta
... törött bors, currypor, piros fuszerpaprika ízlés
szerint.

A reszelt rokfortot 5 dkg vajjal, 1 teáskanál tejföllel,
csipetnyi sóval, borssal és 1 gerezd összezúzott
fokhagymával habosra keverjük. A krémsajtot a dióval
összekeverjük. A körözöttet pirospaprikával és a
snidling felével kikeverjük. A szalámi f...
2006-09-17 21:49:12
Zelleres tojaskrem
... 4 db fott tojas
2 db szarzeller
2 ek majonez
2 ek tejfel
so, bors, citromle, mustar

A majonezt osszekeverjuk a t...
2006-09-17 21:47:22
Gombás csirkebelsőség-leves
... zúza már majdnem puha, a levesbe beletesszük a sárgarépát, a májat, a tárkonyt, és összepirítjuk. Felengedjük egy liter v...
2006-09-14 19:20:46
Darált hús paradicsomszósszal
... zsemlemorzsa, 4 ek. olívaolaj, 1 üveg bazsalikomos paradicsomszósz, 15 dkg mozzarella sajt

Előkészítés: A húst összegyúrjuk a bazsalikommal, tojással, zsemlemorzsával, és sóval, borssal ízesítjük.

Elkészítés:
1. Nedves kézzel kis golyókat formázunk a húsmasszából, és a felforrósított olajban körös-körül megpirítjuk őket. Hozzáöntünk 2 dl vizet, a paradic...
2006-09-14 19:18:44
Majonézes burgonya
... alapmajonézt készítünk. Habverő géppel bátrabban dolgozhatunk. A sűrű masszát tejföllel és joghurttal (vagy kefirrel) hígítjuk, ráöntjük a hagymáról a citromlevet, majd mustárral, cukorral, kis borssal, szükség esetén sóval ízesítjük. A burgonyát óvatosan összekeverjük a lilahagymával, egy picit állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a majonézes öntetet. Ecetes uborkával és piros aranynya...
2006-09-13 18:03:39
Dinnyés ricotta
... (zöld)
mentalevelek



ELKÉSZÍTÉS

A zselatinlapokat néhány percre hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a tejszínbe keverjük. A ricottát és 2 apróra vágott mentalevelet is beledolgozunk. Sóval, borssal ízesítjük. A dinnyét meghámozzuk, belsejét kikaparjuk, húsát kis hasábokra vágjuk, és a citromlével együtt a sajtos krémbe keverjük. Hosszú...
2006-09-11 07:25:35
Hagymás kelt lepény
... csíkokra vágjuk, a zsíron megfonnyasztjuk egy kávéskanál sóval és kihűtjük. Hat egész tojást felverünk, egy pohár tejfölt, 2 púpos evőkanál lisztet, és a dinsztelt hagymát egy csipetnyi őrölt borssal összekeverjük. Közben a tésztánk megkelt, amit akkorára nyújtunk, hogy a tepsi oldalait is félig takarja. ĺgy rakjuk a tepsibe, ráöntjük a tölteléket, és 200 fokon kb. 5 percig sütjük...
2006-09-08 21:02:49
1 2 3 ...................928 929 .........1392 1393 .........1854 1855 1856 1857 
Címkék: hagymát apró, kész tartármártást, zöldségekkel keverjük, kenyér héját, belét vizszintesen, háromféle krémmel, reszelt rokfortot, körözöttet pirospaprikával, majonezt osszekeverjuk, levesbe beletesszük, húst összegyúrjuk, felforrósított olajban, sűrű masszát, burgonyát óvatosan, picit állni, majonézes öntetet, zselatinlapokat néhány, tejszínbe keverjük, dinnyét meghámozzuk, citromlével együtt, sajtos krémbe, zsíron megfonnyasztjuk, kávéskanál sóval, pohár tejfölt, dinsztelt hagymát, csipetnyi őrölt, tésztánk megkelt, tepsi oldalait, zselatinlapokat, összevágottakra, pirospaprikával, paradicsomszósz, zsemlemorzsával, megfonnyasztjuk, csirkebelsőség, felforrósított, szendvicstorta, tartármártást, összepirítjuk, összekeverjük, bazsalikommal, osszekeverjuk, lilahagymával, beledolgozunk, fuszerpaprika, hozzákeverjük, paradicsomot, zöldségekkel, zsemlemorzsa, fokhagymával, szilveszteri, vizszintesen, bazsalikomos, összegyúrjuk, mentalevelek, dolgozhatunk, húsmasszából, mentalevelet, kinyomkodjuk, alapmajonézt,
© 2013 TVN.HU Kft.