|
|
|
... pirospaprika
1 ek. majoránna
1 csokor petrezselyem
4 ek. olaj
Elkészítése:
A csülköt jól megmossuk, az esetleg rajtamaradt szőrszálakat leperzseljük és lekaparjuk. Fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi. Megsózzuk, az egész borssal, a megtisztított, elfelezett hagymával, a babérlevéllel és a fokhagymával fűs... |
2013-09-24 14:10:22 |
|
|
|
|
|
|
... 1-1 mokkáskanál őrölt bors, és pirospaprika, 1 csapott evőkanál majoránna, 1 csokor petrezselyem, 4 evőkanál olaj
A csülköt jól megmossuk, az esetleg rajtamaradt szőrszálakat leperzseljük és lekaparjuk. Fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi. Megsózzuk, az egész borssal, a megtisztított, elfelezett hagymával, a babérlevéllel és a fokhagymával fűszer... |
|
2011-05-28 06:39:40 |
|
|
|
|
|
|
... majoránna
* 1 csokor petrezselyem
* 4 ek. olaj
Elkészítése:
A csülköt jól megmossuk, az esetleg rajtamaradt szőrszálakat leperzseljük és lekaparjuk.
Fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi.
Megsózzuk, az egész borssal, a megtisztított, elfelezett hagymával, a babérlevéll... |
2011-01-13 02:16:00 |
|
|
|
|
|
|
... gerezd fokhagyma, 1 evőkanál mustár, 1 teáskanál őrölt gyömbér, ízlés szerint só, 1 késhegynyi törött fekete bors.
A csülköt megtisztítjuk (ha szükséges, a bőrét a gázlángon kissé leperzseljük), és éles kés segítségével kicsontozzuk. Bőröstül vékony szeletekre vágjuk, és megsózzuk. A szeleteket egyenként lisztbe mártjuk, majd a felforrósított olajon mindkét felét átpirítjuk.... |
|
2010-06-10 12:24:24 |
|
|
|
|
|
|
... só, 1-1 mokkáskanál őrölt bors, és pirospaprika, 1 csapott evőkanál majoránna, 1 csokor petrezselyem, 4 evőkanál olaj
A csülköt jól megmossuk, az esetleg rajtamaradt szőrszálakat leperzseljük és lekaparjuk. Fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi. Megsózzuk, az egész borssal, a megtisztított, elfelezett hagymával, a babérlevéllel és a fokhagymával fűs... |
|
2009-05-19 18:45:11 |
|
|
|
|