Belépés
Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

ozzávalók:

12 darabhoz:
40 dkg sertés-/borjúcomb/csirkemell
1 közepes hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
2+2 evőkanál olaj
1 kávéskanál pirospaprika
15 dkg liszt
3 tojás
4 dl tej
3+1 dl tejföl
2 szál petrezselyem

Elkés...
2014-05-30 22:09:24
Nagycsaládos somlói galuska
... margarinnal és a tejjel.

Összeállítás: A tálkákba először piskótát rakunk, rá csokipudingot, a zúzott diót, a mazsolát, a csokiöntetet, végül a tejszínhabot.



Megjegyzés:

Ha kivettük a kész piskótát a sütőből, a helyére tegyünk egy kisebb tepsi diót max. 2...
2014-05-30 22:04:59
Bugaci vegyes pörkölt
... ízeket,...
2014-05-30 22:00:04
Göcseji gombaleves
... petrezselyemzöldet is. Felöntjük vízzel, további 25-30 percre visszatesszük a sütőbe.

Petrezselyemzölddel díszítjük, aki szereti, tejfölt is tehet rá.



Megjegyzés:

Ezen különleges leves az elkészítési mód miatt rendkivül ízletes, tápanyagban ga...
2014-05-30 21:58:21
Holnap már jobb idő lesz! :)
... most van a szezonja, nem nagyon fordul elő az én konyhámban, de megígértette velem, hogy előtérbe helyezem.

Itt a link, hátha Te is kedvet kapsz hozzá >> << receptek

ezt választottam ki >>Egyszerű spárgakrémleves

...
2014-05-30 10:11:18
Cseresznye, az istenek eledele
... Tudatos emberi szelekciónak, nemesítéseknek köszönhető ez a változatosság: a közös ős a közel-keleti származású, savanykás erdei, vad- vagy madárcseresznye.


Kalóriában szegény, vitaminban gazdag!

Lucullus tudta

A Földközi-tenger medencéjében már az ókorban...
2014-05-30 00:33:17
Kecskesajttal töltött datolya
... állagúnak kell lennie.

Megtöltjük habzsák segítségével a krémmel a gyümölcsöt, majd vékony narancsszeletekkel díszítjük, kis papírkapszliban tálaljuk.



Megjegyzés:

Egy nagynevű magyarországi hotel svédasztalán találtam ezt a finomság...
2014-05-30 00:24:41
Tengeri hal fűszeres morzsakéregben
... 1/2-1 dl olívaolajat, a lényeg, hogy morzsás állagú legyen. A halra halmozzuk, kicsit lelapogatjuk, majd sütőben 30 percig sütjük, amíg aranybarna lesz a teteje.



Megjegyzés:

Isteni mediterrán halétel, egy kis salátával pillanatok alatt v...
2014-05-30 00:21:47
Ricottás-pórés ravioli
... össze. Egy adagnak ...
2014-05-30 00:17:53
Húsos ravioli medvehagymás-bazsalikomos paradicsomszósszal
... petrezselymet és a bazsalikomot.

A tésztát leszűröm, tányérokra szedem, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával és bazsalikommal.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu[...
2014-05-30 00:15:58
1 2 3 ..............540 541 ....695 696 697 ...810 811 .......1079 1080 1081 
Címkék: istenek eledele, tálkákba először, zúzott diót, kész piskótát, helyére tegyünk, kisebb tepsi, közel-keleti származású, nagynevű magyarországi, halra halmozzuk, tésztát leszűröm, fotót Hobbychef, madárcseresznye, papírkapszliban, spárgakrémleves, receptgaleriak, morzsakéregben, medvehagymával, morzsakeregben, nemesítéseknek, petrezselymet, változatosság, kecskesajttal, csokipudingot, bazsalikommal, visszatesszük, magyarországi, lelapogatjuk, megígértette, összeállítás, medencéjében, csokiöntetet, tejszínhabot, segítségével, bazsalikomos, medvehagymás, nagycsaládos, szelekciónak, pirospaprika, bazsalikomot, választottam, petrezselyem, svédasztalán, mindmegette, zöldpaprika, margarinnal, tápanyagban, elkészítési, olívaolajat, lapokkepek, gombaleves, tányérokra, aranybarna, cseresznye, hortobágyi, megjegyzés, származású, köszönhető, konyhámban, megtöltjük, palacsinta, pillanatok, gyümölcsöt, vitaminban, kalóriában, csirkemell, kávéskanál, különleges, mediterrán, paradicsom, díszítjük, köszönjük,
© 2013 TVN.HU Kft.