|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
ozzávalók:
12 darabhoz:
40 dkg sertés-/borjúcomb/csirkemell
1 közepes hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
2+2 evőkanál olaj
1 kávéskanál pirospaprika
15 dkg liszt
3 tojás
4 dl tej
3+1 dl tejföl
2 szál petrezselyem
Elkés... |
2014-05-30 22:09:24 |
|
|
|
|
|
|
... margarinnal és a tejjel.
Összeállítás: A tálkákba először piskótát rakunk, rá csokipudingot, a zúzott diót, a mazsolát, a csokiöntetet, végül a tejszínhabot.
Megjegyzés:
Ha kivettük a kész piskótát a sütőből, a helyére tegyünk egy kisebb tepsi diót max. 2... |
|
2014-05-30 22:04:59 |
|
|
|
|
|
|
... ízeket,... |
2014-05-30 22:00:04 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyemzöldet is. Felöntjük vízzel, további 25-30 percre visszatesszük a sütőbe.
Petrezselyemzölddel díszítjük, aki szereti, tejfölt is tehet rá.
Megjegyzés:
Ezen különleges leves az elkészítési mód miatt rendkivül ízletes, tápanyagban ga... |
|
2014-05-30 21:58:21 |
|
|
|
|
|
|
... most van a szezonja, nem nagyon fordul elő az én konyhámban, de megígértette velem, hogy előtérbe helyezem.
Itt a link, hátha Te is kedvet kapsz hozzá >> << receptek
ezt választottam ki >>Egyszerű spárgakrémleves
... |
|
2014-05-30 10:11:18 |
|
|
|
|
|
|
... Tudatos emberi szelekciónak, nemesítéseknek köszönhető ez a változatosság: a közös ős a közel-keleti származású, savanykás erdei, vad- vagy madárcseresznye.
Kalóriában szegény, vitaminban gazdag!
Lucullus tudta
A Földközi-tenger medencéjében már az ókorban... |
2014-05-30 00:33:17 |
|
|
|
|
|
|
... állagúnak kell lennie.
Megtöltjük habzsák segítségével a krémmel a gyümölcsöt, majd vékony narancsszeletekkel díszítjük, kis papírkapszliban tálaljuk.
Megjegyzés:
Egy nagynevű magyarországi hotel svédasztalán találtam ezt a finomság... |
2014-05-30 00:24:41 |
|
|
|
|
|
|
... 1/2-1 dl olívaolajat, a lényeg, hogy morzsás állagú legyen. A halra halmozzuk, kicsit lelapogatjuk, majd sütőben 30 percig sütjük, amíg aranybarna lesz a teteje.
Megjegyzés:
Isteni mediterrán halétel, egy kis salátával pillanatok alatt v... |
2014-05-30 00:21:47 |
|
|
|
|
|
|
... össze. Egy adagnak ... |
2014-05-30 00:17:53 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselymet és a bazsalikomot.
A tésztát leszűröm, tányérokra szedem, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával és bazsalikommal.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!
Forrás:Mindmegette.hu[... |
2014-05-30 00:15:58 |
|
|
|
|