Belépés
Ricottás-spenótos cannelloni
... vágjuk, olívaolajon lepirítjuk, hozzáadjuk a parajleveleket, majd fokhagymával, borssal és ricottával ízesítjük, végül az egészet összeforraljuk.

Egy másik edényben a hámozott paradicsomot kevés olívaolajjal összekeverve felforraljuk, oreganót, majoránnát, fokhagymát, valamint borsot adunk hozzá ízesítésként.

A parajos krémet habzsákba töltjük, majd a tésztát...
2007-03-20 11:19:03
Bakonyi szelet
... majd sózzuk, egy serpenyőben pirosra sütjük, félretesszük.

A hagymát kockára vágva megfonnyasztjuk a hús zsírján, hozzáadjuk a vékony kockára vágott gombát, a paprikát és a paradicsomot. Amikor ez elkezd levet ereszteni, hozzáadjuk a pirospaprikát és jól elkeverjük.




Ezután adjuk hozzá a lisztet, majd a tejfölt, végül felöntjük a húslével, to...
2007-03-19 22:33:59
Böszmológusok írása
... román vérvonalak is fellelhetők. Régebben a böszmológia tévesen a ragadozók közé sorolta, valójában élősködő. Pontos étrendjét homály fedi, annyi bizonyos, hogy nem szereti a tojást, a paradicsomot és a narancsot.

A pannon böszme nagyon gyors mozgású. Az egyes példányokat rövid idő elteltével egymástól távoli helyszíneken figyelhetjük meg, sőt az is előfordult, hogy eg...
2007-03-19 21:36:23
Böszmológusok írása
... román vérvonalak is fellelhetők. Régebben a böszmológia tévesen a ragadozók közé sorolta, valójában élősködő. Pontos étrendjét homály fedi, annyi bizonyos, hogy nem szereti a tojást, a paradicsomot és a narancsot.

A pannon böszme nagyon gyors mozgású. Az egyes példányokat rövid idő elteltével egymástól távoli helyszíneken figyelhetjük meg, sőt az is előfordult, hogy egy...
2007-03-19 21:08:46
Balzsamos pulykasaláta
... olasz fűszerkeveréket és az olívaolajat. Keverjük alaposan össze, majd tegyük félre.

Egy nagy salátás tálba tépkedjük bele a jégsalátát, tegyük bele a felkockázott sonkát, paradicsomot, sajtot, az olívabogyót, a felszeletelt újhagymát és a lecsepegtetett fehérbab konzervet. Adjuk még hozzá az ujjnyi csíkokra vágott maradék pulykasültet. Csorgassuk meg a dresszinggel, ma...
2007-03-19 00:51:14
Körtés-hagymás csirke
... tölteléket, összehajtjuk, összetűzzük, sózzuk, borsozzuk és megsütjük. Amíg a csirke sül, elkészítjük a köretet.
3. A salátakeverékhez ízlés szerint zöldségeket adunk - pl. paradicsomot, paprikát, uborkát. Egy kevés joghurttal összekeverjük (aki szereti, keverhet a joghurtba mézet is). A mandulát és a kesudiót összetörjük, és hozzákeverjük a salátához. A tetejére kecske...
2007-03-18 00:59:52
Sült paprika
... magházát. A többi részét apróra vágjuk (jó lesz majd a töltelékbe).
2. A póréhagymát apróra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott vargányát, a felkockázott paradicsomot, valamint az apróra vágott paprikát. Sózzuk, borsozzuk. Kevés vízzel felöntjük, beleöntjük a főtt rizst. Jól összeforgatjuk, kicsit együtt pároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezzel a ke...
2007-03-18 00:55:35
Görögo.:Atheni sertés comb
... borssal ízesítve roston megsütjük.
A vajat egy edénybe felolvasztjuk, beletesszük a húst, megszórjuk pirospapriká...
2007-03-17 23:31:57
Marhapörkölt nokedlivel
... zsiradékban megpirítjuk. Ráhintjük a pirospaprikát, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, és megforgatjuk, egy kevés vizet adunk hozzá, sózzuk, finoman megborsozzuk, hozzáadjuk a felvágott para...
2007-03-16 00:32:04
Töltött gombafejek
... hűl a gomba, készítsük el a kukoricadarás tölteléket: forrósítsuk fel a vajat egy lábasban, adjuk hozzá a finomra összevágott vöröshagymát, a kisebb darabokra felaprított szárított paradicsomot és az olajbogyót, majd pároljuk néhány percig. Öntsük hozzá a tejet és még 2 dl vizet, forraljuk fel, majd lassan, állandó keverés mellett, adjuk hozzá a kukoricadarát és egy fél leveskocká...
2007-03-14 00:48:27
1 2 3 ...............571 572 ........856 857 ........1131 1132 1133 1141 1142 1143 
Címkék: egészet összeforraljuk, másik edényben, hámozott paradicsomot, parajos krémet, serpenyőben pirosra, hagymát kockára, vékony kockára, böszmológia tévesen, ragadozók közé, pannon böszme, egyes példányokat, nagy salátás, felkockázott sonkát, felszeletelt újhagymát, lecsepegtetett fehérbab, ujjnyi csíkokra, salátakeverékhez ízlés, kevés joghurttal, joghurtba mézet, kesudiót összetörjük, tetejére kecske, többi részét, póréhagymát apróra, kockára vágott, felkockázott paradicsomot, apróra vágott, főtt rizst, ízek összeérjenek, edénybe felolvasztjuk, kockákra vágott, kevés vizet, felvágott para, kukoricadarás tölteléket, finomra összevágott, kisebb darabokra, salátakeverékhez, fűszerkeveréket, megfonnyasztjuk, parajleveleket, összeforraljuk, összeforgatjuk, lecsepegtetett, böszmológusok, pirospaprikát, hozzákeverjük, összekeverjük, kukoricadarát, felolvasztjuk, kukoricadarás, összekeverve, felforraljuk, pirospapriká, olívaolajjal, megforgatjuk, összehajtjuk, pulykasaláta, paradicsomot, figyelhetjük, megborsozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.