Belépés
Tarhonyasziget cukkinis ......
Tarhonyasziget cukkinis lecsóban





* 2 ek házi zsír
* 3 db olasz cukkini (kb. 20-25 cm hosszúak, zsenge), felkockázva nagyobbakra
* 3 közepes vöröshagyma, felkockázva
* 3 gerezd fokhagyma, zúzva
* só
* 4 tk pirospaprika
* 2...
2010-09-01 10:29:58
Felvidéki rakottas
A szokásos módon pörköltet és külön párolt tarhonyát készítünk. Ezután a pörköltet, a tarhonyát és kb. 10 dkg konzerv zöldborsót egy tűzálló edényben összekeverünk. Reszelt sajttal meghintjük és kb. 20 percig meleg sütőben sütjük....
2010-08-31 19:48:46
Pásztortarhonya bográcsban
Hozzávalók:

* 50 dkg tarhonya (úttörő gombóc)
* kb. 1 kg burgonya
* kolbász vagy virsli
* 20 dkg szalonna
* 2 fej vöröshagyma
* kevés köménymag
* feketebors
* pirospaprika
* majoránna
* ételízesítő

Elkészítés:

Az apró kockára vágott szalonnát megpirítunk. Amikor ...
2010-08-31 15:40:06
Debreceni tokány 7.
... kolbászt, majd teljesen puhára pároljuk.
T...
2010-08-31 06:10:01
Debreceni tokány 6.
... alá, és tovább pároljuk. Ha a hús majdnem puha, hozzátesszük a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot és az egészet együtt puhára pároljuk. Sós burgonyát,...
2010-08-31 06:09:35
Debreceni tokány 4.
... alá, és tovább pároljuk. Ha a hús majdne...
2010-08-31 06:08:48
Bácskai rizses hús 1.
... villával felkevert rizseshúst előbb formába nyomjuk, majd melegített tál közepére kiborítjuk. Zöldpaprikával és paradicsommal díszíthetjük.
A rizseshúshoz hasonlóan, de félig megpárolt tarhonyával készítjük a tarhonyás sertéshúst. A félig megpuhult pörköltet és a félig megpárolt tarhonyát összekeverjük, és együtt fejezzük be a párolást.
A sertéspörkölttel azonos módon ...
2010-08-30 18:22:16
Szögedi tarhonyás
Hozzávalók 4 személyre:
25 dkg tarhonya, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál pirospaprika, 40 dkg burgonya, 15 dkg zöldpaprika, 20 dkg füstölt kolbász, 8 dl húsleves, só, zsír

A felforrósított zsírban halványsárgára pirítjuk a tarhonyát, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a zúzott és összevágott fokhagymát. Megszórjuk édes-nemes rózs...
2010-08-28 17:24:39
Pörkölt rostélyos
... égjen!)
Mielőtt a hús megpuhult, hozzátesszük a cikkekre vágott zöldpaprikát, paradicsomot, kevés vízzel felengedjük, ha kell, utánasózzuk és fedő alatt készre p...
2010-08-28 17:21:39
Debreceni tokány
... alá, és tovább pároljuk. Ha a hús majdnem puha, hozzátesszük a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot és az egészet együtt puhára pároljuk. Sós burgonyát, tarhonyát vagy rizst adunk hozzá köretként.
Jó tudni! Nagyon laktató étel, ezért a legtöbb helyen desszert nélkül (esetleg könnyű leves után) fogyasztják.
Elkészítési idő: 2 óra
Energ...
2010-08-28 17:05:12
1 2 3 ............43 44 .......65 66 67 68 ......86 87 
Címkék: szokásos módon, tűzálló edényben, apró kockára, karikára vágott, feldarabolt zöldpaprikát, egészet együtt, rizseshúshoz hasonlóan, tarhonyás sertéshúst, félig megpuhult, félig megpárolt, sertéspörkölttel azonos, felforrósított zsírban, finomra vágott, cikkekre vágott, legtöbb helyen, sertéspörkölttel, pásztortarhonya, zöldpaprikával, tarhonyasziget, felforrósított, halványsárgára, paradicsommal, összekeverünk, összekeverjük, hozzátesszük, paradicsomot, zöldpaprikát, pirospaprika, vöröshagymát, rizseshúshoz, díszíthetjük, vöröshagyma, nagyobbakra, összevágott, felkockázva, felengedjük, feldarabolt, ételízesítő, zöldpaprika, tarhonyával, fogyasztják, elkészítési, megpirítunk, utánasózzuk, hozzávalók, zöldborsót, rizseshúst, elkészítés, kiborítjuk, melegített, feketebors, sertéshúst, hozzáadjuk, meghintjük, debrecenit, bográcsban, megszórjuk, fokhagymát, szalonnát, felkevert, debreceni, fokhagyma, köretként, köménymag, tarhonyát, burgonyát, hasonlóan, tarhonyás, megpárolt, pörköltet, megpuhult,
© 2013 TVN.HU Kft.