Belépés
Tárkonyos halleves
... liszt

Elkészítése:
A hagymát nagyobb kockára vágjuk és 2 dl vízben megfőzzük,( ha van turmixunk össze is turmixolhatjuk, de nem kötelező),beleöntjük a tárkonyecetet, sózzuk,felengedjük 1 liter vízzel.A halfilét kockára vágva a levesbe tesszük és 10 percig főzzük. A lisztből, tejfölből készült habarással behabarjuk.

A receptet küldte: Gecseyné Lívia. Kös...
2011-05-17 12:11:51
Svéd gombasaláta
... petrezselyemzöld

Elkészítése:

A megmosott, tisztított, felaprított gombákat olajban világosra pirított hagymán addig párolj...
2011-05-13 19:41:21
Csütörtök - menü ajánlat
... olívaolaj
1 babérlevél

Elkészítés:
Apró kockákra vágjuk a hagymát és a tarját, az olívaolajon összesütjük, rászórjuk a lisztet. Beletesszük a NEM BEÁZTATOTT lencsét, bő lével felengedjük, hozzáadjuk az ételízesítpt, sót és borsot, a babérlevelet. Megfőzzük, főzés közben utántöltjük vízzel, ahogy a lencse dagad, és szükség szerint tovább ízesíthetjük. A végén a...
2011-05-04 21:58:47
Kapros nokedlileves
... liszt
kapor
2 tyúkleveskocka
1 tojás

Elkészítése:

A vajból 2 k liszttel rántást készítünk, pirulás után hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és felengedjük 1,5 l vízzel, majd beletesszük a 2 húsleveskockát, 10-15 percig lassú tűzön forraljuk. Közben egy tojásból, 2 k liszttel, sóval galuskatésztát készítünk, apróra vágott kaprot is ad...
2011-04-27 21:03:07
Húsvéti sörös csülök
... az Atmosferát az edényre fordítva, 6-7-es fokozaton tetejét megpirítjuk.

Köret: apróra tört spagetti

Tésztafőzés: az apróra tört tésztát 4 l-es edénybe tesszük. Felengedjük vízzel, de úgy, hogy a víz mennyisége a tészta mennyiségénél valamivel kevesebb legyen. Sózzuk, ha tésztánk nem tartalmaz tojást, egy kis olajat is adhatunk hozzá. Az edényt magas hővel a ...
2011-04-14 14:56:13
x
... húst lebőrözzük,kicsontozzuk,kockákra vágjuk.Apróra vágott vöröshagymát olajon megpároljuk,majd a húst rárakjuk.Ezután a kockákra vágott zöldségek,majd a borsó,máj és a gomba következik.Felengedjük húslével (kockából is készíthető),tejszín habarással besűrítjük.Apróra vágott z.petrezselymet,finomra vágott tárkonyt (vagy szárított tárkonyt) adunk hozzá,majd kevés tárkonyecetet vagy...
2011-04-02 17:26:28
x
... csíkokra vágjuk, sózzuk, és rozmaringgal bedörzsöljük. Olajos megpároljuk, majd kicsit megpirítjuk. Hozzátesszük az apróra vágott fokhagymát. Amikor már érezni lehet a fokhagyma illatát, felengedjük kb. 1-2 dl vízzel. Beletesszük az ételízesítőt, majd hozzáöntjük a tejszínt, a bort és a fél citrom levét. Kicsit összeforraljuk, és párolt rizzsel tálaljuk.
#54
2009. márc...
2011-03-20 14:28:56
x
... petrezselyemlevél, 1 szál zellerlevél.
Az összevágott sonkát és kolbászt kevés olajon kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott, vagy reszelt a vöröshagymát, kicsit pároljuk, felengedjük vízzel. Belekarikázzuk a paprikát, belekeverjük az erőleveskockát. Hozzáadjuk a földarabolt zöldbabot, majd 5 perc múlva a krumplit, a zellerlevelet, és sózzuk, borsozzuk. Amikor csakn...
2011-03-20 08:45:28
x
... petrezselyem bors, vegeta. Szükség esetén kevés viz.
Elkészítés:
Az olajból és a lisztből világos rántást készitünk. Beletesszük a zuzott fokhagymákat és az őrölt pirospaprikát.Felengedjük kb 1 1/2 dl vizzel, felforraljuk.Ízesitjük borssal, vegetával,paradicsommal paprikával és az összekötözött petrezselyem és zellerzölddel. 30 percig főzzük .A végén kiszedjük a zölds...
2011-03-20 08:31:04
x
... csíkokra vágjuk majd tovább sütjük a szalonnával.A májat apró darabokra vágjuk és hozzáadjuk a megfonnyasztott hagymához.Fűszerezzük és kb. 5-6 percig sütjük.
Megszórjuk liszttel, felengedjük a tejjel és sürű mártásszerüre főzük.Hagyjuk kihülni, távolitsuk el a babérlevelet és aprólyukú húsdarálon 2x daráljuk át, ha kell ízesitsük a szájízünk szerint, és keverjük a májhoz a...
2011-03-19 18:34:41
1 2 3 6 7 8 10 11 12 13 14 
Címkék: hagymát nagyobb, halfilét kockára, levesbe tesszük, receptet küldte, olívaolajon összesütjük, lencse dagad, apróra vágott, edényre fordítva, apróra tört, tészta mennyiségénél, edényt magas, húst rárakjuk, kockákra vágott, gomba következik, fokhagyma illatát, összevágott sonkát, finomra vágott, földarabolt zöldbabot, lisztből világos, zuzott fokhagymákat, őrölt pirospaprikát, összekötözött petrezselyem, végén kiszedjük, májat apró, megfonnyasztott hagymához, szájízünk szerint, petrezselyemzöld, megfonnyasztott, erőleveskockát, húsleveskockát, galuskatésztát, összeforraljuk, belekarikázzuk, turmixolhatjuk, tyúkleveskocka, petrezselymet, tárkonyecetet, paradicsommal, zellerlevelet, zellerzölddel, összekötözött, pirospaprikát, mártásszerüre, mennyiségénél, nokedlileves, vöröshagymát, fokhagymákat, felforraljuk, petrezselyem, ételízesítpt, belekeverjük, babérlevelet, ízesíthetjük, rozmaringgal, bedörzsöljük, hozzátesszük, ételízesítőt, kicsontozzuk, megpároljuk, beletesszük, olívaolajon, összesütjük, felengedjük,
© 2013 TVN.HU Kft.