Belépés
párolt szarvascomb
... pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, kevés csontlét, a vörösbort, felforraljuk, beletesszük az elősütött combot, és takaréklángon puhára pároljuk. A gombát vajon megpirítjuk. Ha a comb megpuhult, kivesszük a lábosból, a visszamaradt mártást liszttel besűrítjük, kiforraljuk, szitán átszűrjük, hozzáadjuk a gombát, még egyszer felforraljuk, és a felszeletelt combra öntjük. Kroke...
2007-02-05 07:34:50
Párolt szarvascomb
... pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, kevés csontlét, a vörösbort, felforraljuk, beletesszük az elősütött combot, és takaréklángon puhára pároljuk. A gombát vajon megpirítjuk. Ha a comb megpuhult, kivesszük a lábosból, a visszamaradt mártást liszttel besűrítjük, kiforraljuk, szitán átszűrjük, hozzáadjuk a gombát, még egyszer felforraljuk, és a felszeletelt combra öntjük. Kroke...
2007-02-02 00:30:05
Zöldséggel töltött dagadó
... nagy tűzálló tálat kiolajozunk, a töltött húst belefektetjük, és fóliával letakarjuk. Sütőben, közepes lánggal 60-70 percig pároljuk. Közben ha...
2007-01-28 01:01:08
Mustban pácolt...
... lassan, puhulásig sütjük (kb. 2 óra). Néha meglocsolgatjuk, és mikor már majdnem puha, mellé helyezzük a megtisztított burgonyákat egészben, vagy felezve. Ha a hús és a burgonya egyaránt megpuhult, kivesszük a tepsit a sütőből, és a combokat átszedjük egy másik hőálló edénybe. A sütőt felkapcsoljuk 200 fokra (gázsütő 3. fokozat), a combokat visszatesszük a sütőbe, hogy a tetejük r...
2007-01-27 13:00:45
Pikáns leves pulykamellből
... fokhagymával, majd felöntöm kb. 2 l vízzel. A tárkonyból is teszek hozzá egy keveset. Addig főzöm, amíg a hús nagyjából megpuhul. Ekkor hozzáadom a krumplit és a sárgarépát. Ha azok is megpuhultak, hozzákeverem a zöldbabot. A tejfölt, tejszínt és lisztet kikeverem alaposan. A meleg levesből egy keveset hozzáadok, alaposan eldolgozom, majd ezzel behabarom a levest. Egyet forralok m...
2007-01-25 14:32:27
Almaszósz
... paradicsommal együtt.
Pár csepp olajjal feltesszük párol...
2007-01-23 12:13:26
Ördöglepény
... kellően lepirult, hozzáadjuk a borsót, kukoricát, barbaque szószt, Erős Pistát, és a sertéssülthöz való fűszert, majd 2 dl erőlevessel (kockából is lehet) felöntjük. Mikor a hús kellően megpuhult, hozzáadjuk a ketchupöt. Összeforraljuk, ízlés szerint ízesíthetjük. A lepény egyik felére helyezzük a tölteléket, a másik felét erre ráhajtjuk. Tálalás: A töltött lepényt tányérra tesszü...
2007-01-21 00:56:56
Tárkonyos vadraguleves
... üvegesre pirult, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, s ízlés szerint fűszerezzük (vadhoz való fűszerkeverék, egész borókabogyó, babérlevél, tárkony, só, kevés vegeta). Mikor a hús kellően megpuhult, hozzáadjuk a franciasalátához való zöldségkeveréket, gombát, majd vízzel felöntjük. Összeforraljuk, utána ízesítünk, majd a liszt, mustár, citromlé, s kevés víz hozzáadásával behabarj...
2007-01-20 01:02:20
Sajttal töltött rántott .....
... olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sózzuk-borsozzuk-ételízesítőzzük (ez lehet több is, én ennyiből csináltam).
Ha kicsit összefőtt (friss gomba ha megpuhult), és már nagyon leve sincs, hozzáadjuk a tejfölt, és beleszórjuk a reszelt sajtot.
Még egyszer forraljuk, ha nagyon híg, megszórjuk egy kis liszttel, elkeverjük, besűrítjük.
...
2007-01-19 13:00:17
Egyél csírát!
... langyos vízbe 4-12 órán át, amíg jól fel nem puhul! Az ideális 18-22 C fokos, nedves környezet.
2. Ügyelj rá, hogy a magnövényt ne érje erős napsugárzás!
3. Ha a mag héja már megpuhult, helyezd nedves vattába, és fedd le, hogy sötétben legyen.
4. Az edényt öblítsd rendszeresen, ellenkező esetben elszaporodhatnak benne a penészgombák és a baktériumok.
5. A c...
2007-01-18 14:12:25
1 2 3 ...................236 237 ..........354 355 ..........470 471 472 473 
Címkék: Erős Pistát, elősütött combot, gombát vajon, comb megpuhult, visszamaradt mártást, felszeletelt combra, töltött húst, megtisztított burgonyákat, burgonya egyaránt, combokat átszedjük, másik hőálló, sütőt felkapcsoljuk, combokat visszatesszük, meleg levesből, keveset hozzáadok, sertéssülthöz való, lepény egyik, másik felét, töltött lepényt, franciasalátához való, apróra vágott, reszelt sajtot, ideális 18-22, edényt öblítsd, elszaporodhatnak, franciasalátához, zöldségkeveréket, paradicsompürét, meglocsolgatjuk, ételízesítőzzük, megfonnyasztjuk, összeforraljuk, hozzáadásával, felkapcsoljuk, visszatesszük, pulykamellből, belefektetjük, fűszerkeverék, takaréklángon, paradicsommal, megtisztított, sertéssülthöz, visszamaradt, fokhagymával, vadraguleves, ízesíthetjük, felforraljuk, felszeletelt, hozzákeverem, paradicsomot, belekeverjük, rendszeresen, penészgombák, fűszerezzük, megpirítjuk, szarvascomb, napsugárzás, ördöglepény, beletesszük, kiforraljuk, baktériumok, burgonyákat, kiolajozunk, borókabogyó, megpuhultak, erőlevessel,
© 2013 TVN.HU Kft.