Belépés
A szép bőr diétája
... vaníliás joghurt, piros grapefruittal
- Grillezett lazacszelet friss bogyósokkal (málna, eper, áfonya)

Ebéd
- Frissen grillezett tonhal vagy lazac zöldsalátával vagy paradicsommal és olivával, olívaolajos, ecetes dresszinggel; a desszert kantalupdinnye-szelet vagy eper
- Lencseleves zöldséggel; zöldsaláta olívaolajjal, citromlével
- Frissen párolt sp...
2006-10-12 08:14:38
Sertéspörkölt
... zöldpaprika, 6 deka zsír.
A zsíron megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, s elkeverjük benne a pirospaprikát. Ezután beletesszük a kockákra vágott húst, lepörköljük, megsózzuk, és a paradicsommal, valamint 2 deci vízzel feleresztjük. Fedő alatt pároljuk. 1 gerezd fokhagymát szétnyomunk és hozzátesszük.
Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát...
2006-09-19 10:54:15
Töltött paprika
... törött bors.
A mártáshoz: 3 deka zsír, 3 deka liszt, 1 középnagyságú vöröshagyma, 6 deci paradicsomlé, 5 deka cukor, só.
Világos rántást készítünk, melyet feleresztünk a paradicsommal. Megízesítjük sóval, cukorral, majd bele-tesszük a fej vöröshagymát, jól kiforraljuk és leszűrjük.
A mártás elkészítése után csutkájától levágott vagy visszanyomott zöldpaprikát magjá...
2006-09-19 10:53:34
Kocsonyázott ponty magyarosan
... le a gerinccsontról, hogy a gerinc-csont minél szárazabb legyen.
A fejet, a gerinccsontot, uszonyokat finomra vágott vöröshagymával, sóval, pirospaprikával, zöldpapriká-val, paradicsommal - télen konzerv lecsóval - és cseresznyepaprikával feltesszük főni. Amíg az alaplé lassan forr, a pontyfiléket egyenlő darabokra vágjuk, és erősen lesózzuk.
Egy órai főzés u...
2006-09-19 10:48:32
Paradicsomleves
... deka liszt, 7 deci házilag eltett paradicsom vagy 10 deka paradicsompüré, 8 deka cukor, kis fej vöröshagyma, 1 zellerlevél, só.
Világos, zsömleszínű rántást készítünk, amelyet a paradicsommal és annyi vízzel engedünk fel, hogy összesen 13-14 deci levest kapjunk.
A megtisztított vöröshagymát egészben nyersen beletesszük, hasonlóképpen a megmosott zellerlevelet, sózzuk, cu...
2006-09-19 09:45:43
Rakott pirítós kenyérszelet
... Amennyiben
a kenyeret szárazon pirítottuk, megvajazzuk. A
kenyérszeletre helyezzük a jelleget adó anyagot, a
sajtot, a sonkát, az angolos hátszínt, felváltva
s...
2006-09-17 21:51:51
Pincepörkölt vörösborral
... puhára pároljuk. Amikor már majdnem kész, a
meghámozott, cikkekre vagy kockákra vá...
2006-08-19 10:54:04
Pincepörkölt vörösborral
... aláöntve, puhára pároljuk....
2006-08-17 22:59:41
Roston sült kolbász
... torma.

Elkészítése:

A csípős kolbászt sűrűn bevagdaljuk, a szalonnából kakastaréjokat vágunk. A megtisztított hagymákat v...
2006-08-09 00:11:08
Szalonnás burgonyatekercs
... olajon megfuttatjuk. Rátesszük a paradicsomot, sózzuk, borsoz...
2006-08-07 18:50:22
1 2 3 .....................128 129 ..........192 193 ..........255 256 257 
Címkék: zsíron megpirítjuk, reszelt vöröshagymát, kockákra vágott, finom metéltre, mártás elkészítése, gerinc-csont minél, alaplé lassan, pontyfiléket egyenlő, órai főzés, megtisztított vöröshagymát, megmosott zellerlevelet, kenyeret szárazon, angolos hátszínt, csípős kolbászt, szalonnából kakastaréjokat, megtisztított hagymákat, burgonyatekercs, paradicsomleves, pirospaprikával, paradicsompüré, kantalupdinnye, gerinccsontról, kenyérszeletre, vöröshagymával, kakastaréjokat, gerinccsontot, paradicsommal, zellerlevelet, zöldsalátával, hasonlóképpen, grapefruittal, megtisztított, visszanyomott, pirospaprikát, középnagyságú, sertéspörkölt, belekeverjük, hozzátesszük, feleresztjük, dresszinggel, vöröshagymát, kocsonyázott, zöldpaprikát, megízesítjük, feleresztünk, olívaolajjal, paradicsomlé, pontyfiléket, kenyérszelet, pincepörkölt, paradicsomot, megfuttatjuk, megpirítjuk, vörösborral, zöldpaprika, kiforraljuk, vöröshagyma, beletesszük, szétnyomunk, szalonnából, bevagdaljuk, elkészítése, meghámozott, csutkájától, zöldpapriká,
© 2013 TVN.HU Kft.