Belépés
Pudingos-túrós szelet
... sütőpor
1 ek. rum
2 dl olaj
4 cs. csokis pudingpor

Krém:

25 dkg vaj
20 dkg porcukor
25 dkg túró

Elkészítés:

A tojást,a porcukrot és a sütőport habosra kell keverni
Ehhez adni a rumot,az olajat és a pudingport
Miután jól összekevertük,sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük,és 20 percig vagy tűpróbáig sütjük|...
2010-12-14 13:01:52
Szamóca puding rumos csokoládéra ültetve recept
... pudingot, majd a cukrot. Jól kiforraljuk és levesszük a tűzről, majd félig megtöltjük a poharat.
Telerakjuk a poharakat pudinggal és kihű...
2010-12-14 10:01:21
Gesztenyetorta
... tortabevonó tejcsokoládé, 1 csomag tejszínhabpor, 1 evőkanál kakaó, 2 evőkanál porcukor.
Elkészítés:
A piskótához a tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük, hozzáadjuk a 9 dkg porcukrot. A tojássárgákat is habosra keverjük a 14,5 dkg porcukorral és a 2 evőkanál vízzel. A tojássárgás masszához adjuk kanalanként a habot és az étkezési keményítővel elkevert lisztet felv...
2010-12-14 06:26:14
Gesztenyés fatörzs
... porcukorral, majd felváltva, kanalanként hozzáadjuk a gesztenyét és a kihűlt csokit. A bevonathoz gőz fölött felolvasztjuk az étcsokoládét, a még meleg masszába belekavarjuk a vajat és a porcukrot. A gesztenyekrémmel megtöltjük a két piskótát, a simát és a diósat is, a csokikrémmel bevonjuk, villával cifrázzuk és tejszínhab-rózsákkal meg félig csokiba mártott diógerezdekkel díszít...
2010-12-14 06:25:44
Sakk tekercs
... vaníliás pudingport megfőzünk. Még melegen belekeverünk a pudingba 25 dkg margarint, 20 dkg darált diót (lehet helyettesíteni 25 dkg gesztenyemasszával, úgy is nagyon finom!), és 30 dkg porcukrot.
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és egy nagyméretű tepsiben kisütjük (megfelelő erre a célra a sütő nagy tepsije). Ha kihűlt, a tésztát 10 egyforma csíkra vágjuk....
2010-12-14 06:23:18
Gesztenyés, diós zserbó
... rumba áztatott mazsola, fél citrom reszelt héja, 3 evőkanál méz, 10 dkg fehér marcipán, 15 dkg étcsokoládé.
Elkészítés:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, a porcukrot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Hűtőben 1 órát pihentetjük, majd 4 részre osztjuk. Lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk a gesztenyemasszát, és a rummal elkev...
2010-12-14 06:18:42
Gesztenyés szelet 1.
... porcukor.
Töltelék: 10 dkg porcukor, 10 dkg gesztenyepüré, 2 tojássárgája, 1-1 kis doboz őszibarack- és sárgabarackbefőtt és ananászdarabok.
Elkészítés:
A lisztet és a porcukrot egy deszkára szitáljuk, és kis darabokban rászórjuk a hideg vajat. Omlós tésztát gyúrunk belőle, majd fóliába burkolva, hűvös helyen fél órán át pihentetjük. Ezután a tésztát kb. 4 mm vastag...
2010-12-14 06:17:49
Almás-diós rétes
... tetejére.
Elkészítés:
A töltelékhez az almát egészen vékony és kis szeletekre vágjuk (nem reszeljük, mert sok levet enged, és péppé válik). A citromot rácsöpögtetjük, majd hozzáadjuk a mézet, nagyon kevés porcukrot, a diót, a megmosott mazsolát és a fahéjat. Az egészet jól összekeverjük, és 10 percig állni hagyjuk. Az elfelezett (3 lapos) réteslapra csíkban felkenjük a t...
2010-12-14 06:08:26
Nagymama cseresznyetortája
... tésztalapot tányérra fektejük, a töltelék felét ráhalmozzuk, majd elsimítjuk. Erre ismét tészta, majd a maradék töltelék ke...
2010-12-14 05:20:53
Mákos-meggyes rácsos 2.
... tasak vaníliás cukrot, 1 csipet sót, fél dl langyos tejben felfuttatott 2 dkg élesztőt és 1 dl tejfölt összegyúrunk, 2 cipóra osztjuk, fél órát kelni hagyjuk. 25 dkg darált mákot, 20 dkg porcukrot, fél-fél mokkáskanál őrölt fahéjat és szegfűszeget, 1 citrom reszelt héját és 1 dl tejfölt simára keverünk, hozzáadunk 3 evőkanál rumban megáztatott 5 dkg mazsolát.
Elkészítés:...
2010-12-14 05:11:21
1 2 3 ................387 388 389 ........583 584 ........776 777 778 
Címkék: sütőport habosra, poharakat pudinggal, sóval kemény, tojássárgás masszához, étkezési keményítővel, kihűlt csokit, gesztenyekrémmel megtöltjük, csokikrémmel bevonjuk, nagyméretű tepsiben, sütő nagy, vajjal elmorzsoljuk, rummal elkev, deszkára szitáljuk, hideg vajat, almát egészen, citromot rácsöpögtetjük, megmosott mazsolát, töltelék felét, maradék töltelék, gesztenyemasszát, gesztenyekrémmel, tojásfehérjéket, ananászdarabok, rácsöpögtetjük, diógerezdekkel, összedolgozzuk, helyettesíteni, gesztenyetorta, tojássárgákat, felolvasztjuk, összekevertük, gesztenyepüré, tejszínhabpor, összekeverjük, belekavarjuk, csokikrémmel, tojássárgája, tejcsokoládé, felfuttatott, sütőpapirral, összegyúrunk, keményítővel, belekeverünk, szegfűszeget, étcsokoládét, elmorzsoljuk, hozzávalókat, tojássárgás, kanalanként, tésztalapot, porcukorral, ráhalmozzuk, tortabevonó, kiforraljuk, pihentetjük, étcsokoládé, mokkáskanál, csokoládéra, megáztatott, töltelékhez, piskótához, elkészítés, hozzáadjuk, darabokban, megtöltjük, szeletekre, gesztenyés,
© 2013 TVN.HU Kft.