|
|
|
... paprika
1 kiskanál. só, frissen őrölt bors, ízlés szerint
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 12cmX22cmX6cm mélységű, téglalap alakú sütőformát kibélelünk egymásra érő baconszeletekkel, úgy, hogy túllógjanak a szélén. Felhevítjük a libazsírt és megpároljuk a hagymát és a fokhagymát.
Egy konyhai robotgépbe tesszük a darált húst, az egyik csirkemell f... |
2011-01-01 11:43:37 |
|
|
|
|
|
|
... (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 30 perc
A tejfölt a joghurttal, a maradék almával elkeverjük, sóval,
borssal ízesítjük... |
|
2010-12-31 11:14:04 |
|
|
|
|
|
|
... (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 30 perc
A tejfölt a joghurttal, a maradék almával elkeverjük, sóval,
borssal ízesítjük.A... |
2010-12-31 10:56:38 |
|
|
|
|
|
|
... Ízbombával. Te... |
|
2010-12-25 14:27:07 |
|
|
|
|
|
|
... aranybarnára pirítjuk. Az egyik piskótalapból 21 cm átmérőjű kört vágunk ki. Egy 21 cm átmérőjű, félgömb alakú tálat folpackkal kibélelünk. A második lapot hatfelé vágjuk. A háromszög alakú szeletekkel kibéleljük a tálat, s a tésztát meglocsoljuk 2 evőkanál likőrrel. Kemény habbá verünk 2,5 dl tejszínt a vaníliás cukorral. Hozzákeverünk 2 evőkanál likőrt, és a kihűlt pirított mand... |
|
2010-12-24 07:07:08 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni. Közben kemény habbá verjük a tejszínt,... |
2010-12-20 18:20:52 |
|
|
|
|
|
|
... aranybarnára pirítjuk. Az egyik piskótalapból 21 cm átmérőjű kört vágunk ki. Egy 21 cm átmérőjű, félgömb alakú tálat folpackkal kibélelünk. A második lapot hatfelé vágjuk. A háromszög alakú szeletekkel kibéleljük a tálat, s a tésztát meglocsoljuk 2 evőkanál likőrrel. Kemény habbá verünk 2,5 dl tejszínt a vaníliás cukorral. Hozzákeverünk 2 evőkanál likőrt, és a kihűlt pirított mand... |
2010-12-20 05:09:18 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni. Közben kemény habbá verjük a tejszínt,... |
2010-12-18 06:06:31 |
|
|
|
|
|
|
... kihült rizsre, adunk hozzá egy kis reszelt narancs héjat, 1 narancs levét, 11/2 deci tejszín-habot.... |
2010-12-18 03:56:27 |
|
|
|
|
|
|
...
Levelekre vágott almát fehér borban zukorral vaniliával és lekvárral puhára dinsztelünk.
Egy tűzálló tálat kikenünk és kirakjuk vajban pirított zsemlye szeletekkel, erre tesszük az alma töltelékből s megint zsemlye szeleteket. Felül porzukorral meghintjük és vaj szeleteket rakunk rá. Forró sütőben fél óráig sütjük hogy a zukor megpiruljon.
... |
2010-12-16 05:56:58 |
|
|
|
|