Belépés
Csiperkegomba
... olajat, a lisztet és a kemény habbá vert sózott fehérjét. A gombákat sózom, a sörtésztába mártom és a forró olajban kisütöm.

Gombás virslisaláta
3 pár virsli, 15 dkg szeletelt, főtt gomba, 1 dl majonéz, 1 pohár tejföl, 1 kk citromlé, bors, só, 1 ek fehérbor.
A majonézből, a tejfölből, a citromléból és a fehérborból tartármártást keverek, sóval, borssal ...
2007-04-23 05:26:07
tepsiben a pulyka:))
Nos, olaj,a szeletelt húsik,füstőlt szalonna,és fokhagyma,
Magyaros fűszer!! Lefedve parázson párolni,később helycsere alul a szalonna felűl a hús ekkor lesütni! Isteni finom Kukk a képtár!!...
2007-04-21 22:37:31
Bográcsban főtt kapros csirke
... előzőleg megmosott uborkát pedig héjastól felszeletelem. A zöldpaprikákat megmosom, kicsumázom és a meghámozott burgonyával együtt karikákra vágom. Egy jó nagy bogrács alját hajszálvékonyra szeletelt füstölt szalonnával kibélelem, majd a csirke csontosabb darabjait ráfektetem a szalonnára. Jól megsózom, megszórom borssal és apróra vagdalt kaporral. Ráteszek néhány uborka-, vörösha...
2007-04-21 19:28:44
Bárányragu
... két centis kockákra szeleteljük. Egy serpenyőben kipirítjuk a szalonna zsírját, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott lilahagymát és a húst. Lestyánnal, borsikafűvel, rozmaringgal, sóval és szeletelt fokhagymával ízesítjük, felöntjük vízzel és 1-2 óra alatt puhára pároljuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, megpirítjuk rajta a kuszkuszt, megszórjuk borssal és fűszerpaprikával, majd ...
2007-04-18 00:58:09
Étlapszótár 1
... zöldpaprikával
chantilly módra = tejszínnel készítve
chutney (csatni) = zöldségekből és/vagy gyümölcsökből készült sűrű - rendszerint csípős - indiai mártás
chifonade (sifonád)= hajszálvékonyra szeletelt saláta
Chipolata módra = gesztenyével, karottával, borsóval és kolbásszal készült raguval
cigány- = sültszalonna-kakastaréjjal tálalva
Colbert módon ...
2007-04-16 06:37:49
Gyros
... pácban kell érlelni két-három napig, majd soronként váltva egymásra helyezni a hússzeleteket, összepréselni és függőlegesen forgatva megsütni. Otthon is elkészíthetjük a gyrost: a felszeletelt (vagy vékony csíkokra vágott) húst szórjuk be a készen kapható gyros-fűszerkeverékkel, öntsük le olívaolajjal és hagyjuk másnapig pihenni, hogy puhuljon és átvegye a fűszerek izét. A bepácol...
2007-04-09 00:32:25
reklámzavar...
... betegtájékoztatót és/vagy kérdezze
meg kezelőorvosát , és/vagy gyógyszerészét...
Pla-C-ebo! ( Ég-is ajánlja )
Garantált hatás és mellékhatás!
*
K-lapka sajt...
Szeletelt vákuumcsomagolás...
Beszippantja a gyomrát...MIZONY!
*
ÁB Casco és életbiztosítás !
Rendőröknek különösen ajánlott ,
mert a császár újra tám...
2007-04-08 11:03:36
Kemencés lángos
... meghintett deszkára, majd formázzunk belőle fél maréknyi gombócokat. Nyújtófával nyújtsuk ki egy centis vastagságúra, majd helyezzük egy sütőlapra. Tetejére tegyünk a megpirított hagymából, a szeletelt paradicsomból, a lilahagymából, a cukkiniből és a gombából. Tépkedjünk rá oreganoleveleket, majd pár perc kelesztés után tegyük forró, 180 fokos sütőbe, és 10-12 perc alatt sü...
2007-03-26 01:01:25
Étlapszótár
... zöldpaprikával
chantilly módra = tejszínnel készítve
chutney (csatni) = zöldségekből és/vagy gyümölcsökből készült sűrű - rendszerint csípős - indiai mártás
chifonade (sifonád)= hajszálvékonyra szeletelt saláta
Chipolata módra = gesztenyével, karottával, borsóval és kolbásszal készült raguval
cigány- = sültszalonna-kakastaréjjal tálalva
Colbert módon ...
2007-03-22 10:23:37
Zarzuela
... fehérbor
1 db citrom
1 csokor petrezselyem zöldje

Egy nagy lábasban 3-4 liter vizet forralunk, amit a petrezselyem felével, babérlevéllel, sóval, fokhagymával és szeletelt sárgarépával, valamint citrommal ízesítünk, és amiben 3 percig főzzük a homárt. A főtt homárt alulról, hosszában kettévágjuk, tepsire tesszük. A homárt meglocsoljuk kevés olívaolajjal, sóval...
2007-03-20 22:35:08
1 2 3 .....................263 264 ...........395 396 ...........522 523 524 526 527 528 
Címkék: kemény habbá, gombákat sózom, sörtésztába mártom, forró olajban, fehérborból tartármártást, szeletelt húsik, szalonna felűl, zöldpaprikákat megmosom, meghámozott burgonyával, csirke csontosabb, serpenyőben kipirítjuk, szalonna zsírját, cikkekre vágott, serpenyőben olajat, készen kapható, fűszerek izét, császár újra, centis vastagságúra, megpirított hagymából, szeletelt paradicsomból, nagy lábasban, petrezselyem felével, főtt homárt, homárt meglocsoljuk, fűszerkeverékkel, fűszerpaprikával, vákuumcsomagolás, oreganoleveleket, hajszálvékonyra, zöldpaprikákat, gyógyszerészét, zöldpaprikával, elkészíthetjük, életbiztosítás, kakastaréjjal, tartármártást, hússzeleteket, babérlevéllel, gyümölcsökből, összepréselni, csiperkegomba, paradicsomból, felszeletelem, kezelőorvosát, lilahagymából, gesztenyével, virslisaláta, beszippantja, függőlegesen, zöldségekből, olívaolajjal, vastagságúra, fokhagymával, felszeletelt, petrezselyem, sültszalonna, borsikafűvel, meglocsoljuk, rozmaringgal, sárgarépával, citromléból, étlapszótár,
© 2013 TVN.HU Kft.