|
|
|
... olívabogyó
* 1-2 ek olívaolaj
* sajt
* himalaya só
* fehérbors
elkészítés
1. A paradicsomot és a cukkinit megmossuk. A paradicsomot feldaraboljuk, a cukkinit, ha nem fiatal, meghámozzuk.
2. Serpenyőben fonnyasztjuk a cukkinit az olajon kis lángon (fokozaton), sózzuk.
3. Rádobjuk a paradicsomot, és míg n... |
2010-07-27 21:35:05 |
|
|
|
|
|
|
... fehérbors
elkészítés
1. A paradicsomot és a cukkinit megmossuk. A paradicsomot feldaraboljuk, a cukkinit, ha nem fiatal, meghámozzuk.
2. Serpenyőben fonnyasztjuk a cukkinit az olajon kis lángon (fokozaton), sózzuk.
3. Rádobjuk a paradicsomot, és míg nem fonnyad ö... |
|
2010-07-27 17:27:36 |
|
|
|
|
|
|
... db)
2 kisebb friss cukkini
olívabogyó
1-2 ek olívaolaj
himalaya só,fehérbors
elkészítés
A paradicsomot és a cukkinit megmossuk. A paradicsomot feldaraboljuk, a cukkinit, ha nem fiatal, meghámozzuk.
Serpenyőben fonnyasztjuk a cukkinit az olajon kis lángon (fokozaton), sózzuk.
Rádobjuk a paradicsomot, és míg nem fonnyad össze, a tűzön h... |
2010-07-27 14:04:31 |
|
|
|
|
|
|
... zöldpaprika
* 2 db paradicsom
* 3 db hagyma
* pirospaprika
* só
* bors
elkészítés
1. A nyulat jól megmossuk, és feldaraboljuk.
2. 2 hagymát apró kockára vágunk, és a zsíron megdinszteljük, majd a tűzről lehúzzuk, és pirospaprikával megszórjuk.
3. Visszatesszük a tűzre, és beletesszük a nyulat, ... |
|
2010-07-26 22:29:24 |
|
|
|
|
|
|
... bors
elkészítés
1. A nyulat jól megmossuk, és feldaraboljuk.
2. 2 hagymát apró kockára vágunk, és a zsíron megdinszteljük, majd a tűzről lehúzzuk, és pirospaprikával megszórjuk.
3. Visszatesszük a tűzre, és beletesszük a nyulat, majd ... |
|
2010-07-26 20:28:04 |
|
|
|
|
|
|
...
só ízlés szerint.
Elkészítés:
A megtisztított újburgonyát megfőzzük,... |
2010-07-26 10:47:39 |
|
|
|
|
|
|
... citromlé
elkészítés
1. Az őszibarackot megmossuk, héját lehúzzuk, magját eltávolítjuk. A gyümölcshúst feldaraboljuk, majd egy villa segítségével pépesítjük.
2. A vizet és a cukrot kis lábosba öntjük, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg a cukor teljesen felolvad. Ezután ... |
2010-07-24 14:01:28 |
|
|
|
|
|
|
... 1. A tésztát al dente-re főzzük (a csomagoláson lévő idő másfélszerese alatt), leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, kihűtjük.
2. A paradicsomot, a sajtot és az olívabogyót feldaraboljuk, a bazsalikomleveleket apróra tépkedjük.
3. A tésztát meglocsoljuk a natúr olívaolajjal, és összeforgatjuk a többi hozzávalóval, óvatosan sózzuk (a sajt is sós), frissen őrölt borsoz... |
2010-07-23 22:30:29 |
|
|
|
|
|
|
... ... |
2010-07-23 21:46:03 |
|
|
|
|
|
|
... 4 főre
* 45 dkg eper
* 2 dl görög joghurt
* 10 dkg cukor
* 1 ek citromlé
elkészítés
1. Az epret megtisztítjuk, feldaraboljuk, a cukorral összekeverjük, és kicsit állni hagyjuk, hogy a cukor teljesen feloldódjon. Időnként átkeverjük.
2. Miután ezzel megvagyunk, mixergéppel felaprítjuk és az összes hozzávaló... |
2010-07-23 18:13:58 |
|
|
|
|