Belépés
Kakaós-meggyes piskóta
... sütöm.
8. Résnyire nyitott sütőben hagyom kihűlni, majd kiveszem a formából.
9. Papírbó...
2010-05-12 20:31:32
Kakaós pillangó
... megszórom kristálycukorral. 15 pe...
2010-05-12 20:29:25
Meggyes lepény
... másik felével, ha fényes, hozzáadjuk óvatosan a tojássárgákhoz, végül lazán elkeverjük a hozzászitált liszttel. Papírral kibélelt tepsibe öntjük. A kimagozott meggyre ráhintünk 10 dkg porcukrot, a levétől gyengén kinyomkodjuk és a tésztára szórjuk. Mérsékelt tűznél pirosra sütjük. Amikor elkészült, néhány percig szikkadni hagyjuk a tepsiben. Kockákra szeleteljük, cukorral meghintj...
2010-05-12 18:29:54
Epres csigatorta
... mivel 5 dl-es kiszerelésben vettem)
- 1,5 tasak habfixáló (én 2 tasakot használtam)
+ a díszítéshez eper

A zselatinlapokat beáztattam bő hideg vízbe. A túrót, 60 g porcukrot, az alaposan megmosott citrom reszelt héját és 2 evőkanál átszűrt citromlét simára kevertem. A zselatint kinyomkodtam és annyi vízzel amennyit magába szívott egy lábasban, gyenge tűzön fel...
2010-05-12 10:50:06
Tejkrém szelet
... méz
* 5 dkg vaj (vagy sütőmargarin)
* 2 ek kakaó
* 2 db tojás
elkészítés

1. A tojást, a kakaót, a mézet, a vajat vagy sütőmargarint és a porcukrot gőz fölött összekeverjük.
2. Ha langyosra kihűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát. Jól összedolgozzuk, majd két lapot sütünk belőle.
3. A két lapot az előm...
2010-05-11 14:51:57
Fehér csokis tekercs
... róla a sütőpapírt. A kréme...
2010-05-11 11:14:12
Hamis mézes
... belecsepegtetjü...
2010-05-11 11:11:11
Rebarbara
A keserűfűfélék családját a virágtakaró leegyszerűsödése jellemzi. A mintegy negyven rebarbarafaj Közép-Ázsiában, Kína különböző részein, elsősorban a hegyvidéken honos, innen terfedt el fokozatosan más földrészekre is. A növények 2-3 m magasra nőnek meg, szárukon jellegzetesek és feltűnőek a szárcsomók (nóduszok). Levelei nagyok, egyszerűek, szórt állásúak, ép szélűek, kerekdedek,...
2010-05-11 10:10:11
diós sajtkémes muffin
... díszíteni


sajtkrém:
250 g krémsajt, mint például a Philadelphia
5 evőka...
2010-05-09 16:40:19
fahéjas rebarbarás muffin
... ml
1 tk. vaníliaaroma,
20 dkg rebarbara felszeletelve,


1 1 / 2 ek. cukor
fahéj.

elkészitése:
a tésztát kikeverem és a formába rakom és a porcukrot,fahéjat összekeverem és
a sütés előtt a tészta tetejét megszoróm veleés 200 fokon 20-24 perc alatt megsül.
http://s1.images.www.tvn.hu/2010/05/ 09/15/11/www.tvn.hu...
2010-05-09 15:09:23
1 2 3 ................391 392 ........583 584 585 587 588 ........782 783 784 
Címkék: hozzászitált liszttel, kimagozott meggyre, levétől gyengén, tésztára szórjuk, díszítéshez eper, zselatinlapokat beáztattam, alaposan megmosott, zselatint kinyomkodtam, vajat vagy, liszttel elkevert, keserűfűfélék családját, virágtakaró leegyszerűsödése, mintegy negyven, hegyvidéken honos, tésztát kikeverem, formába rakom, sütés előtt, tészta tetejét, kristálycukorral, leegyszerűsödése, szódabikarbónát, belecsepegtetjü, zselatinlapokat, tojássárgákhoz, összedolgozzuk, kiszerelésben, jellegzetesek, összekeverjük, sütőmargarint, keserűfűfélék, felszeletelve, kinyomkodtam, kinyomkodjuk, belekeverjük, sütőmargarin, rebarbarafaj, philadelphia, vaníliaaroma, összekeverem, földrészekre, hozzászitált, elkészitése, szeleteljük, díszítéshez, hegyvidéken, fokozatosan, virágtakaró, csigatorta, elkeverjük, kimagozott, sütőpapírt, egyszerűek, kerekdedek, rebarbarás, szárcsomók, elsősorban, beáztattam, hozzáadjuk, használtam, elkészítés, ráhintünk, habfixáló, díszíteni, porcukrot, elkészült, zselatint, sajtkémes, mérsékelt, megmosott,
© 2013 TVN.HU Kft.