Belépés
Adriai Lencselakoma
... szalonnát és burgonyát,ízlés szerint fűszerezzük és fedő alatt,lassú tűzön zsírjára pároljuk(kb 30 percig főzzük).Amikor a lencse és a babmegpuhult,leszűrjük,a húsos ...
2009-09-21 15:36:06
Sütőtökös finomságok
... főtt burgonyát elkülönítünk, a többit turmixgépben egy doboz tejszínnel összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megvadítjuk egy kis...
2009-08-25 14:48:08
Harcsa receptek
... melybe előzőleg beletesszük a finomra vágott petrezselyem-zöldet, friss kaprot és az elkapart fokhagymát, elkeverjük, és ezzel felöntjük az egészet. A halszeleteket visszatéve, egyet rottyantunk rajta és tálaljuk, a szósszal leöntjük. Köretnek parázson, héjában sült, kockákra vágott krumplit adunk hozzá. Kertben, hétvégén kellemes időtöltésre, és a jó társasági összejövetelére ad ...
2009-07-27 15:11:30
Grillazs
... kell)

Az tojást kicsit felverjük, olvasztott langyos tejes margarinnal és 20 dkg cukorral, majd finoman,állandó keverés mellett felfőzzük és beletesszük a diót kicsit még rottyantunk rajta.

Ezzel egyidőben probáljuk a másik edényben a karamellt is elkészí.

A 30 dkg cukorból karamellt készítünk és hozzáöntjük az előbbi masszát,állandó keveréssel....
2009-05-16 15:41:37
Gombóc datolyával
... kisebb serpenyőben a mandulát egy picit megpirítjuk, hozzáadjuk a mézet,...
2009-02-21 13:11:31
majoranna!
... hús már majdnem puha, zsírjára sütjük, felengedjük a borral, hozzáadjuk a mustárt, s most már készre pároljuk. A petrezselyem zöldjét finomra vágjuk, a végén belekeverjü...
2009-02-01 11:00:14
Grillazs
... kell)

Az tojást kicsit felverjük, olvasztott langyos tejes margarinnal és 20 dkg cukorral, majd finoman,állandó keverés mellett felfőzzük és beletesszük a diót kicsit még rottyantunk rajta.

Ezzel egyidőben probáljuk a másik edényben a karamellt is elkészí.

A 30 dkg cukorból karamellt készítünk és hozzáöntjük az előbbi masszát,állandó keveréssel....
2008-12-22 00:25:03
Tárkonyos libaleves töpörtyűs
... keverjük (hőkiegyenlítés), majd hozzámerünk még 2-3-4 merőkanál levest. Ha már szép homogén a keverék, a leveshez adjuk. Jól összekeverjük az egészet, belecsavarunk egy fél citromot, és rottyantunk egyet rajta.

Töpörtyűs galuska
Héjában főtt burgonyát melegen meghámozzuk, áttörjük, majd ha kihűlt, hozzákeverjük a maradék alapanyagokat, galuskát formázva, sós forró ...
2008-11-25 12:21:17
Töltött karalábé tejfölösen
... cukorral és víz hozzáadásával "habarást" készítünk, folyamatos keverés mellett belecsurgatjuk a fazékba és felforraljuk. Visszahelyezzük a töltött karalábékat a fazekunkba és egyet még rottyantunk rajta. Aki még ennél is pikánsabb ízre vágyik, az meglocsolhatja egy ici-pici (pár cseppnyi) gyömbérolajjal is, ezáltal egy nagyon érdekes, különleges ízt tudhat magáénak.
Hagyjuk ö...
2008-10-19 12:11:34
Fokhagymás-sajtos szűzérmék
... elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjunk, végül beletörjük a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük ...
2008-04-25 11:58:42
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Adriai Lencselakoma, többit turmixgépben, doboz tejszínnel, finomra vágott, elkapart fokhagymát, halszeleteket visszatéve, szósszal leöntjük, tojást kicsit, diót kicsit, másik edényben, előbbi masszát, picit megpirítjuk, petrezselyem zöldjét, végén belekeverjü, leveshez adjuk, maradék alapanyagokat, töltött karalábékat, nagyon érdekes, sajtkrémet simára, összeturmixoljuk, visszahelyezzük, összejövetelére, meglocsolhatja, gyömbérolajjal, hőkiegyenlítés, belecsurgatjuk, hozzákeverjük, belecsavarunk, összekeverjük, alapanyagokat, hozzáadásával, halszeleteket, petrezselyem, lencselakoma, elkülönítünk, turmixgépben, babmegpuhult, felforraljuk, serpenyőben, hozzáöntjük, megpirítjuk, felengedjük, időtöltésre, rottyantunk, megvadítjuk, belekeverjü, margarinnal, beletesszük, elkészítjük, meghámozzuk, karalábékat, fűszerezzük, hozzámerünk, sajtmártást, visszatéve, fokhagymát, fazekunkba, különleges, sajtkrémet, folyamatos, elkeverjük, hozzáadjuk, keveréssel, olvasztott, fokhagymás, datolyával, beletörjük, tejfölösen, tejszínnel,
© 2013 TVN.HU Kft.