Belépés
Sárgabarackpuding baracklekvár


Sárgabarackpuding baracklekvárral, csokoládéöntettel és balzsamecetes vaníliafagylalttal

Sárgabarackpuding (6 db 7 cm-es átmérőjű pudingformához)

- 120 g liszt

- 80 g mandula

- 150 g vaj

- 150 g kristálycukor

- 3 g sütőpor

- 3 t...
2007-07-11 14:40:49
fóliás halbatyu
Fóliás halbatyu

Balzsamecetes salátával, hmmm...
tengeri halfilé
vaj,citrom,friss kapor,olajbogyó,kapribogyó,fokhagyma ,citromfű,só,bors,szerecsendió,pár szem mandula

Alufóliából jókora darabokat szaggatunk, megkenjük egy kis vajjal, és mindegyik közepére ráhelyezünk egy-egy halfilét. Minden csomagba pakolunk még: egész gerezd fokhagymákat (sülve iste...
2007-02-26 01:16:39
Fóliás halbatyu
Fóliás halbatyu

Balzsamecetes salátával, hmmm...


tengeri halfilé

vaj

citrom

friss kapor

olajbogyó

kapribogyó

fokhagyma

citromfű



bors

szerecsendió

pár szem mandula



Alufóliából jókora darabokat szaggatunk, me...
2007-02-06 13:24:39
Szilveszteri babonák
... ilyenkor nagy figyelmet szentelnek.
Franciaországban a puhára párolt sertésfület felgöngyölítve, hagymás csicseriborsóval tálalják. Németországban bőrös sertéssültet kínálnak balzsamecetes lencsével. Olaszországban tradicionális szilveszteri étel a Zampone con lenticchia, a csülök lencsével.


A lencse

A szerencsehozó szimbolika másik jellegzetes ét...
2007-01-01 09:49:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: puhára párolt, csülök lencsével, szerencsehozó szimbolika, csicseriborsóval, franciaországban, baracklekvárral, pudingformához, németországban, olaszországban, felgöngyölítve, kristálycukor, balzsamecetes, tradicionális, szerencsehozó, baracklekvár, fokhagymákat, szerecsendió, szilveszteri, sertéssültet, barackpuding, alufóliából, ráhelyezünk, jellegzetes, sertésfület, szaggatunk, szimbolika, kapribogyó, ecetesolaj, lenticchia, szentelnek, fokhagyma, salátával, darabokat, olajbogyó, megkenjük, mindegyik, lencsével, figyelmet, ilyenkor, tálalják, közepére, halfilét, átmérőjű, pakolunk, halbatyu, citromfű, receptek, csomagba, kínálnak, sütőpor, tengeri, halfilé, mandula, babonák, hagymás, zampone, fóliás, vajjal, citrom, gerezd, párolt, jókora, puhára, minden, csülök, lencse, sülve, liszt, bőrös, friss, kapor,
© 2013 TVN.HU Kft.