|
|
|
... feketére változnak, elves... |
2013-04-06 21:24:58 |
|
|
|
|
|
|
... feketére változnak, elveszítik feszességüket, végül leginkább aszalt gyümölcsre emlékeztető állagot veszn... |
|
2013-04-06 20:02:38 |
|
|
|
|
|
|
... spenótot, céklát, lila káposztát, paradicsomot, kaliforniai paprikát, sütőtököt vagy sárgarépát. A színesebb ételt mindig nagyobb kedvvel fogyasztjuk!
- Készítsünk joghurtos, balzsamecetes öntetet, de ne keverjük előre a salátához, hanem kínáljuk mellé!
- A sütőtök a késő őszi szezon nagy slágere, vegyíthetjük burgonyapürével, de tálalhatjuk magában is köret... |
|
2012-11-06 19:03:16 |
|
|
|
|
|
|
... és 1/2 teáskanál étkezési keményítővel.
Zúzz össze egy gerezd fokhagymát, futtasd meg a szaftban, majd add hozzá a körtét. Kevergetve párold puhára, majd öntsd nyakon a balzsamecetes keverékkel, és 5-6 percig hagyd sűrűsödni. Ekkor tedd vissza a húst, és melegítsd össze. Frissen fogyaszd el!
Csirke grépfrúttal
Moss meg és itass le egy szelet csirke... |
2012-08-31 19:02:51 |
|
|
|
|
|
|
...chuk hughes recije !
4 nyers cékla, hámozott, reszelt
1 ek. (15 ml) olívaolaj
1 ek.(15 ml) fehér balzsamecet
só és frissen őrölt bors
Apróra vágott kapor, ízlés szerint
1 / 4 csésze (60 ml) fűszeres tejföl
elkészitése:
a hozzávalókat alaposan összekeverem, majd fűszeres tejföllel tálalom.
... |
2012-08-11 17:49:44 |
|
|
|
|
|
|
...40 dkg, főtt burgonya
1 kg paradicsom
1 csomó újhagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg sajt (kecske)
1 dl olaj (olíva)
1 db tojás
bors
szerecsendió
1 csomag petrezselyem
3 evőkanál méz
1 evőkanál balzsamecet
A főtt burgonyát áttörjük.
Hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecsk... |
2012-06-28 13:56:17 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
3 kiskanál Delikát ételízesítő Csirkés ételekhez
2 evőkanál zsemlemorzsa
2 evőkanál mandula pehely
2 evőkanál liszt
1 db tojás
250 g zöld spárga
Elkészítés:
A csirkemell filéket tisztítsuk meg és szórjuk meg csirkés Delikáttal. Tegyük félre pár percre.
A spárgát pucoljuk... |
2012-06-24 18:31:22 |
|
|
|
|
|
|
...4 piros kápiapaprika
1 dl olívaolaj
2 ek. borsecet
50 dkg csirkemáj
2 fej lila hagyma
20 dkg húsos szalonna
1 fej tetszőleges saláta
20 dkg málna
2 ek. balzsamecet
só, bors
A paprikákat forró parázs felett süssük meg, majd egyből tegyünk nejlonzacskóba, és 5 percig pihentessük. Ezután a héját húzzuk le, és magozzuk ki a ... |
2012-06-12 15:28:05 |
|
|
|
|