|
|
|
... szinten. A teljes alagsort olyan méretű és szintű élelmiszerbolt foglalja el, amilyen Európában sincs. Csak tésztából közel 100 fajta van, köztük lazacos, szarvasgombás, kakaós vagy balzsamecetes. A sarkon Hermés butik, a plázaszintű boltok között egy Európában is igen exkluzívnak számító Porsche Design - itt egymás mellett találhatók az olcsóbb és a drágább üzletek is.... |
2012-03-24 21:33:31 |
|
|
|
|
|
|
... citromlével ízesítjük. Miután megpuhultak a combok, a tejszínnel összeforraljuk. A zöldségeket külön vízben félpuhára főzzük, és a csirkecombokhoz keverjük.
Pecsenyekacsamáj balzsamecetes lila hagymával
Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg pecsenyekacsamáj
• 50 dkg lila hagyma
• 5 dkg cukor
• 1 dl balzsamecet
̶... |
|
2011-12-08 19:59:54 |
|
|
|
|
|
|
Én ma elkezdtem,délelőtt csak pár szem cseresznyét ettem,ebédre paradicsomból és uborkából balzsamecetes salátát és egy szelet natur húst és most nem győzök ásványvizet inni,mert folyamatosan az jár az eszemben,hogy van még a hűtőben tegnapról epres tiramisu.Húúú,háát így elég nehéz,de már öt óra és eddig kibírtam.Reggel 62 és fél kilo voltam,jó lenne lemenni 58-ra!Kitartás a több... |
2011-06-05 17:08:45 |
|
|
|
|
|
|
Balzsamecetes cukkini ragu
A zsenge cukkiniket vágjuk hosszában félbe, majd egyenletes vékony szeletekre. Egy fej hagymát vágjunk szálasra és két szelet baconszalonna kiolvadt zsírján pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a cukkinit, öntsünk rá két kanál balzsamecetet és lefedve, csendesen pároljuk. Szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel és aprított bazsalikom levélle... |
|
2011-05-27 15:26:00 |
|
|
|
|
|
|
... két evőkanál zabbal, 3 dl bio-, vagy szójatej.
Tízórai: egy nektarin, egy marék dió vagy magvak.
Ebéd: egy kis avokádó garnélarákkal, saláta citromleves, olíva olajas és balzsamecetes öntettel, egy alma.
Uzsonna: egy szelet teljes kiőrlésű pirítós megszórva egy kis reszelt sajttal.
Vacsora: omlett két tojásból, apróra vágott gombával, 3 evőkanál reszelt sajttal... |
2011-05-19 07:39:37 |
|
|
|
|
|
|
... darabkákká, aztán a levesbe szórom a kolbászkarikákat és a leszűrt csicseriborsó szemeket is. Az egészet aztán alaposan összeforgatom, megvárom míg a felforr a leves, ekkor hozzáöntöm a balzsamecetes vizet is, végül az egészet felöntöm kb. 1,5 liter vízzel. Letakarom a lábost és hagyom, hogy csendben felforrjon.
Amíg forrósodik, felaprítom a petrezselymet, aztán egy kis... |
2011-03-14 14:33:56 |
|
|
|
|