Belépés
Csikós tokány
... felcsíkozott húst. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, sót, borsot, paradicsomot vagy lecsót teszünk bele. Mindig kevés vízzel öntjük fel, hogy sűrű szaftja legyen. Amikor a hús megpuhult, ízlés szerinti mennyiségű tejföllel összeforraljuk.

Köretnek galuskát csinálok vagy tésztát főzök hozzá.
...
2010-08-04 19:30:33
Májjal töltött csirkecomb
... A májból 1-1 darabot a bőr alá töltünk. Tepsibe tesszük, rárakjuk a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát. Ráöntjük a kevéske olajat, valamitn a sört. Alu...
2010-08-04 11:33:32
Padlizsánkrémmel töltött krump
...
elkészítés

1. A burgonyát alaposan megmossuk és héjában megfőzzük. Amikor megpuhult, leöntjük a levét és hűlni hagyjuk.
2. A padlizsánt meghámozzuk és kb. 1 centis kockára felvágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk.
3. A hagy...
2010-08-03 20:50:27
Lecsós tarja
... szórjuk, majd a fokhagymát is rászeleteljük, és végül megszórjuk durvára zúzott rózsaborssal.
3. Kevés vizet öntünk rá, alufóliával letakarjuk és 180 fokon készre sütjük. Amikor már megpuhult a hús, az alufóliát levesszük, hogy piruljon.
4. A lecsóhoz a hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, és a felcsíkozott szalonnával és a zsírral együtt elkezdjük sütni.
5. ...
2010-08-03 19:00:38
Palócleves
... alá.
4. Addig főzzük amíg majdnem puha nem lesz a hús. (Ez nagyon változó, a marha korától függ.)
5. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát.
6. Ha megpuhult, akkor beleöntjük (levével együtt) a 2 konzerv zöldbabot. Ezzel is felforraljuk.
7. A tejfölből, a levesből kivett kevés meleg lével és a liszttel csomómentes habarást készítünk. ...
2010-08-03 16:04:10
Éticsigás-zöldséges rizs
... olajon megdinszteljük, rádobjuk az előfőzött csigá...
2010-08-02 19:54:11
Vöröslencse krémleves
... este beáztatjuk.
2. A tökmagolajon megdinszteljük a felaprított póréhagymát.
3. Hozzáadjuk a lencsét, felöntjük vízzel, sózzuk. Lassú tűzön puhára főzzük.
4. Ha megpuhult, a tejszínt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest.
5. Botmixerrel pürésítjük. Őrölt borssal és apróra vágott metélőhagymával ízesítjük.
6. A levest tálaláskor piríto...
2010-08-02 15:59:17
Lecsós tarja
... szórjuk, majd a fokhagymát is rászeleteljük, és végül megszórjuk durvára zúzott rózsaborssal.
3. Kevés vizet öntünk rá, alufóliával letakarjuk és 180 fokon készre sütjük. Amikor már megpuhult a hús, az alufóliát levesszük, hogy piruljon.
4. A lecsóhoz a hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, és a felcsíkozott szalonnával és a zsírral együtt elkezdjük sütni.
5. ...
2010-08-02 13:23:25
Lecsós szelet 7
... szórjuk, majd a fokhagymát is rászeleteljük, és végül megszórjuk durvára zúzott rózsaborssal.
3. Kevés vizet öntünk rá, alufóliával letakarjuk és 180 fokon készre sütjük. Amikor már megpuhult a hús, az alufóliát levesszük, hogy piruljon.
4. A lecsóhoz a hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, és a felcsíkozott szalonnával és a zsírral együtt elkezdjük sütni.
5. ...
2010-08-02 12:37:01
Spanyol tokány
... Felöntjük 0,5 l vízzel. Beletesszük a húsleveskockát, a ketchupot, a megtisztított fokhagymát, egy csapott kiskanálnyi mustárral, kevés sóval és borssal ízesítjük. Jó 1 órát sütjük. Ha a hús megpuhult, beletesszük a 2 szeletelt zöldpaprikát, a megtisztított és cikkekre vágott gombát. Rövid lével puhítjuk meg. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! [...
2010-08-02 05:47:03
1 2 3 ...................236 237 ..........351 352 353 354 355 ..........471 472 473 
Címkék: vékonyra szeletelt, kevéske olajat, burgonyát alaposan, hagymát apró, alufóliát levesszük, hagymát nagyobb, felcsíkozott szalonnával, zsírral együtt, marha korától, felkockázott burgonyát, levesből kivett, liszttel csomómentes, előfőzött csigá, tökmagolajon megdinszteljük, felaprított póréhagymát, tejszínt elkeverjük, levest tálaláskor, megtisztított fokhagymát, csapott kiskanálnyi, padlizsánkrémmel, metélőhagymával, összeforraljuk, megdinszteljük, húsleveskockát, pirospaprikát, megtisztított, rászeleteljük, tökmagolajon, felcsíkozott, paradicsomot, rózsaborssal, felkockázott, felforraljuk, zöldpaprikát, csomómentes, beletesszük, szalonnával, alufóliával, vöröslencse, donnaimages, botmixerrel, meghámozzuk, kiskanálnyi, póréhagymát, felaprított, burgonyával, hozzáadjuk, elkeverjük, palócleves, megszórjuk, fokhagymát, padlizsánt, letakarjuk, szeletekre, csirkecomb, beleöntjük, beáztatjuk, pürésítjük, behabarjuk, elkészítés, mennyiségű, tálaláskor, felöntjük, elkezdjük, alufóliát, megpuhult, levesszük, megfőzzük, megmossuk,
© 2013 TVN.HU Kft.