Belépés
Mexikói bab darált hússal
... lecsöpögtetjük,
darabokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Ezután a többi hozzávalót, a
fûszerpaprikát, a csíkokra vágott paprikát, a kis kockákra vágott
fokhagymát, az oreganót, a kurkumát, a sót, a chilit, s végül a
csirkelevest is a húshoz adjuk. A darált húst körülbelül 2 órán át
pároljuk gyenge tûzön, fedő nélkül úgy, hogy a leve besûr&#...
2010-11-04 04:35:56
mexikói rizses csirke
...

bors.

Elkészítés:
A csirkét nagyobb darabokra vágjuk. Serpenyőben, a fele olajon aranybarnára sütjük, majd egy lábosba tesszük. A vissza-maradt olajon megsütjük a hagymát, a fokhagymát és a chilit, majd a csirkéhez adjuk a paradicsommal és a fűszerekkel együtt. Felöntjük a levessel, és fél órán át, főzzük. A serpenyőben, a maradék olajon megpirítjuk ...
2010-11-03 14:37:26
Chow mein
... szójaszószt és szezámpasztát, hoisin szószt, babpasztát, kevés cukrot, borsot, bort (gyömbér ebbe nem kell) valamilyen húsfélét is lehet, valamint tört fokhagymát. Ha csípősen szeretjük, chilit is tehetünk bele, bár a babpaszta amúgy is csípős.
Mikor már viszonylag puha az összes hozzávaló, a felét kivesszük és eltesszük. A wokba betesszük a tésztát, és alaposan pirítjuk-össz...
2010-11-02 19:37:35
x
... keverd el a tojásfehérjékkel, és tedd félre. A póréhagymát karikázd fel, a sárgarépát vagdosd gyufa szálnyi méretűre. Keverd el egy tálkában a szójaszószt, az ecetet, az őrölt gyömbért és a chilit. Egy mély serpenyőben vagy wokban pár csepp olajon pirítsd át a zöldségeket úgy, hogy félig megpuhuljanak, majd tedd őket félre. Adj olajat a serpenyőhöz, majd pirítsd át rajta a csirkét...
2010-10-25 18:05:46
Makaróni Mariska-módra
... fokhagymát, majd fedő alatt, saját levében puhára pároljuk. Ha zsírjára sült, hozzákeverjük a szardellapasztát, a mustárt, a metéltre vágott főtt sonkát, a paradicsompürét, a pirospaprikát, a chilit és a többi fűszert, majd pirítjuk néhány percig. Ezután 1 dl vizet aláöntve jól kiforraljuk. A tűzről levéve belekeverjük a tejfölt, és beleforgatjuk a főtt makarónit. Átforrósítva tál...
2010-10-24 15:10:53
Káposztás sonkasaláta
... simára keverem, majd az összes hozzávalót egy salátástálban jól összekeverem. Lefedve legalább egy napig érlelem a hűtőszek...
2010-10-24 15:05:26
Ételek Mindenszentekkor
... sütőtököt hámozzuk meg, magtalanítsuk, majd vágjuk fel 2-3cm-es kockákra.
Forró olajban dinszteljük meg az aprított hagymát és fokhagymát. Kb 3-4 perc múlva adjuk hozzá a gyömbért, chilit, babérlevelet, koriandert és a sütőtök darabokat. 3 percig süssük tovább, állandó kevergetés közben.
Öntsük fel a zöldséglevessel, forraljuk fel. A keletkezett habot távolítsuk el egy...
2010-10-22 21:24:42
Csípős rák
... tömeg)

Elkészítés:

Hagyjuk a rákot felolvadni. A fokhagymát tisztítsuk meg és vágjuk nagyon apróra vagy nyomjuk át fokhagymanyomón. Tegyük fel az olajat a tűzre. Még amíg hideg tegyük bele a fokhagymát, a chilit vagy paprikakrémet és az édes paprikát. Kevergessük, vigyázzunk, hogy nehogy megégjenek. Mikor már az olaj forró tegyük bele a rákot és kevergessük n...
2010-10-17 22:09:47
Csirkés-garnélás masala balti-
... paradicsomot, és további 5 percig folytatjuk a dobva-rázva sütést, amíg a csirkehús átsül, a hagyma pedig aranyszínű lesz. Hozzákeverjük a balti-mártást, a felaprított koriandert és a zöld chilit. Alaposan megkeverjük és felforraljuk. Lejjebb vesszük a lángot, és lassú tűzön óvatosan 10 percig főzzük, közben néhányszor megkeverjük. Apránként folyamatos keverés közben hozzáadjuk a ...
2010-10-13 20:53:21
Csípős rántott csirkeszárnyak recept
... paprikával. Ráöntjük a tejet és hűtőben egy napig pácoljuk. Elkészítés: A szárnyakat a hagyományo...
2010-10-11 21:05:55
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 60 61 .....77 78 79 
Címkék: Makaróni Mariska-módra, Ételek Mindenszentekkor, húshoz adjuk, többi hozzávalót, csíkokra vágott, darált húst, leve bes&#251, csirkét nagyobb, fele olajon, lábosba tesszük, vissza-maradt olajon, csirkéhez adjuk, fűszerekkel együtt, maradék olajon, babpaszta amúgy, összes hozzávaló, felét kivesszük, wokba betesszük, póréhagymát karikázd, sárgarépát vagdosd, őrölt gyömbért, mély serpenyőben, metéltre vágott, többi fűszert, tűzről levéve, főtt makarónit, összes hozzávalót, napig érlelem, aprított hagymát, sütőtök darabokat, keletkezett habot, rákot felolvadni, fokhagymát tisztítsuk, chilit vagy, édes paprikát, olaj forró, dobva-rázva sütést, csirkehús átsül, hagyma pedig, felaprított koriandert, zöld chilit, napig pácoljuk, mindenszentekkor, tojásfehérjékkel, szardellapasztát, fokhagymanyomón, zöldséglevessel, paradicsompürét, lecsöpögtetjük, csirkeszárnyak, hozzákeverjük, paprikakrémet, szezámpasztát, pirospaprikát, paradicsommal, magtalanítsuk, megpuhuljanak, salátástálban, beleforgatjuk, belekeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.