|
|
|
... tojás
* zsemlemorzsa
* olaj a sütéshez
elkészítés
1. A csirkemellet jól kiklo... |
2010-08-03 13:26:05 |
|
|
|
|
|
|
... olaj
* só
* bors
* vaj
elkészítés
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot apró koc... |
|
2010-08-02 20:58:48 |
|
|
|
|
|
|
... őrölt bors
* petrezselyemzöld
* 2 ek liszt
* kevés tej
* reszelt sajt
elkészítés
1. A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, és lisztbe forgatjuk.
2. Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy tűzálló cserépedénybe.
3. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.... |
2010-08-02 15:50:11 |
|
|
|
|
|
|
... * olaj
* só
* bors
* vaj
elkészítés
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot apró kocká... |
|
2010-08-02 13:16:14 |
|
|
|
|
|
|
... mustár
* 5 dkg füstölt, húsos szalonna
* 1 ek liszt
* olaj
* só
* bors
* vaj
elkészítés
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot ap... |
|
2010-08-02 12:28:54 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
Elkészítés:
Vesepecsenyéből szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félig megsütjük. Ezután kevés zsírral, petrezselyem zölddel, apróra vágott vöröshagymával és gombával együtt puhára pároljuk. Ha kész, kevés tejfölt öntünk rá, és burgonyapürével tálaljuk.
... |
2010-08-02 12:12:41 |
|
|
|
|
|
|
... paprika
* kakukkfű
* olaj
elkészítés
1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk.
2. A tepsi aljára pici olajat öntünk, hogy mindenhol elfedje.
3. Egy tányérban összekeverjük a lisztet a borssal és a paprikával. Ebben megforgatjuk a hú... |
2010-07-31 08:08:10 |
|
|
|
|
|
|
... ételízesítő
elkészítés
1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk.
2. Fűszerezzük sóval, borssal, vegetával ízlés szerint.
3. Ha nem sikerült jó nagy szeleteket készíteni, akkor a hús széleit egy kis zsemlemorzsával... |
2010-07-31 08:02:55 |
|
|
|
|
|
|
... vaj
* 1 evőkanál olaj
* 1,25 dl tyúkhús alaplé
* 2 evőkanál ketchup
* só
* bors
Elkészítés:
A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk, és kiszedjük belőle a magokat.
Az új... |
2010-07-30 12:34:44 |
|
|
|
|
|
|
... fahéj
* Worchestershire-szósz
* 50 g vaj
elkészítés
1. A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a szilvákat. A csirkemell két oldalát behajtjuk, és jó szorosan felcsavarjuk.
2. A bac... |
2010-07-28 18:57:43 |
|
|
|
|