Belépés
Cordon Bleu - csirkemellből
... tojás
* zsemlemorzsa
* olaj a sütéshez

elkészítés

1. A csirkemellet jól kiklo...
2010-08-03 13:26:05
Svájci sertésborda
... olaj
* só
* bors
* vaj

elkészítés

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot apró koc...
2010-08-02 20:58:48
Gombakrémes csirkemellszelet
... őrölt bors
* petrezselyemzöld
* 2 ek liszt
* kevés tej
* reszelt sajt

elkészítés

1. A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, és lisztbe forgatjuk.
2. Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy tűzálló cserépedénybe.
3. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk....
2010-08-02 15:50:11
Svájci sertésborda
... * olaj
* só
* bors
* vaj

elkészítés

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot apró kocká...
2010-08-02 13:16:14
Svájci sertésborda
... mustár
* 5 dkg füstölt, húsos szalonna
* 1 ek liszt
* olaj
* só
* bors
* vaj

elkészítés

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy tepsiben, alul- fölül alufóliában, kevés olajban a szeleteket egymás mellé rakva sütőben 20 percig sütjük.
3. Közben a paradicsomot ap...
2010-08-02 12:28:54
Imperiál szelet
Hozzávalók:

Elkészítés:

Vesepecsenyéből szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félig megsütjük. Ezután kevés zsírral, petrezselyem zölddel, apróra vágott vöröshagymával és gombával együtt puhára pároljuk. Ha kész, kevés tejfölt öntünk rá, és burgonyapürével tálaljuk.
...
2010-08-02 12:12:41
Bajor hús
... paprika
* kakukkfű
* olaj


elkészítés

1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk.
2. A tepsi aljára pici olajat öntünk, hogy mindenhol elfedje.
3. Egy tányérban összekeverjük a lisztet a borssal és a paprikával. Ebben megforgatjuk a hú...
2010-07-31 08:08:10
Sajtos -baconos csirkemell
... ételízesítő



elkészítés

1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk.
2. Fűszerezzük sóval, borssal, vegetával ízlés szerint.
3. Ha nem sikerült jó nagy szeleteket készíteni, akkor a hús széleit egy kis zsemlemorzsával...
2010-07-31 08:02:55
Narancsos sertéskaraj
... vaj
* 1 evőkanál olaj
* 1,25 dl tyúkhús alaplé
* 2 evőkanál ketchup
* só
* bors

Elkészítés:

A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk, és kiszedjük belőle a magokat.
Az új...
2010-07-30 12:34:44
Szenegáli csirkemell
... fahéj
* Worchestershire-szósz
* 50 g vaj

elkészítés

1. A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a szilvákat. A csirkemell két oldalát behajtjuk, és jó szorosan felcsavarjuk.
2. A bac...
2010-07-28 18:57:43
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 94 95 96 .........122 123 124 
Címkék: Cordon Bleu, hússzeleteket kiklopfoljuk, nagy tepsiben, szeleteket egymás, paradicsomot apró, csirkemelleket szeleteljük, tűzálló cserépedénybe, gombát megtisztítjuk, karajszeleteket kiklopfoljuk, tepsi aljára, tányérban összekeverjük, csirkemelleket vékony, karajszeleteket kissé, narancsok héját, fehér hártyás, közepére helyezzük, csirkemellszelet, petrezselyemzöld, vesepecsenyéből, burgonyapürével, karajszeleteket, worchestershire, zsemlemorzsával, csirkemelleket, vöröshagymával, hússzeleteket, csirkemellből, összekeverjük, megtisztítjuk, cserépedénybe, csirkemellet, kiklopfoljuk, paradicsomot, megforgatjuk, petrezselyem, zsemlemorzsa, felcsavarjuk, gombakrémes, igyekezzünk, ételízesítő, fűszerezzük, alufóliában, sertéskaraj, sertésborda, szeleteljük, szeleteket, szeletekre, elkészítés, csirkemell, paprikával, lehámozzuk, hozzávalók, narancsról, mindenhol, tányérban, reszeljük, narancsok, borsozzuk, helyezzük, behajtjuk, szenegáli, narancsos, forgatjuk, kiszedjük, megsütjük, szilvákat, karikákra, ízesítjük, vegetával,
© 2013 TVN.HU Kft.