|
|
|
... sütést, időnként meglocsolgatom a hús tetejé... |
2010-09-10 10:55:59 |
|
|
|
|
|
|
... csúcsait pirospaprikába mártjuk. A bordákat tálra ... |
|
2010-09-10 10:44:55 |
|
|
|
|
|
|
... stb. - még ízletesebbé tehetünk) megtöltjük. A ... |
2010-09-09 18:03:54 |
|
|
|
|
|
|
... égjen. Ha a csirkemell-darabok... |
|
2010-09-08 21:17:22 |
|
|
|
|
|
|
... tejföllel elkevert kaporral és tört fokhagymával.... |
|
2010-09-08 21:10:22 |
|
|
|
|
|
|
... zöldségkeveréket helyezünk... |
2010-09-08 20:03:47 |
|
|
|
|
|
|
... zöldségkeveréket helyezünk... |
2010-09-08 20:01:35 |
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csirkemell
Ünnepi hideg vacsora a petrezselymes csirkemell. Két nagy csirkemellet úgy bőrözünk le, csontozunk ki, hogy a hús egészben maradjon. Tíz deka vajat vagy margarint felolvasztunk, és 6-8 gerezd megtisztított, tört fokhagymát megpárolunk benne, de megpirítani nem szabad. Hat nagy csokor petrezselymet finomra vágva beleforgatunk, megsózzuk, megborsozzuk... |
2010-09-08 19:55:21 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítjük. Felforraljuk, és 5... |
2010-09-08 19:49:27 |
|
|
|
|
|
|
Magyaros csirkeragu petrezselymes burgonyával
Hozzávalók: 80 dkg burgonya, só, 1 nagy vöröshagyma, 50 dkg csirkemell-filé, 5 közepes paradicsom (40 dkg), 3-4 zöldpaprika (30 dkg), 1-1 csapott kiskanál só és pirospaprika, 1 mokkáskanál csípős paprikakrém, 1 csokor petrezselyem, 5dkg vaj
Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd közepes (kb. 3 centis) kocká... |
2010-09-08 19:12:22 |
|
|
|
|