|
|
|
... hús...
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb vagy -karaj
15-20 dkg reszelt sajt
2 dl tejföl
gomba
pirosarany
vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só
bors
zsír a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, kizsírozott tűzá... |
2011-02-03 10:37:47 |
|
|
|
|
|
|
...
Ajánló:
Hozzávalók:
ízlés szerint majoranna
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
30 dkg rizs
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint pirosarany
1 db paradicsom
1 db paprika
3-4 gerezd fokhagyma
1 közepes fej vöröshagyma
1 doboz tejföl
8 db csirkecomb vagy mell
Elkészítés módja:... |
2011-01-21 11:52:38 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
600 g csontozott sertéskaraj
400 g csiperke gomba
2 púpus evőkanál sertészsír
2 közepes fej vöröshagyma
1 cső hegyes, erős paprika
1 tk csípős Pirosarany
1 tk csemege Pirosarany
fél paradicsom
1 tk só
3 tk őrölt pirospaprika
3 ek tejföl
Elkészítése:
A megtisztított húst ujjnyi vastagságú szeletekre... |
|
2011-01-02 10:35:37 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé
1 db konzerv gomba
1 fej vöröshagyma
1 kiskanál pirosarany
pirospaprika
1 evőkanál liszt
1 dl tejföl
bors
Rama margarin
25 dkg szarvacska tészta
Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát felkockázzuk, margarinon megdinszt... |
|
2010-12-28 11:19:45 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók 1 kg ponty filé (2 nagy szelet), 4 szelet sonka, 1 csomag újhagyma, 1/2 tubus pirosarany-paprika, 2 vékony szelet füstölt szalonna, só, pirospaprika, 1 evőkanál citromlé.
Elkészítése: Vágjuk le a ponty filéről a kemény részeket és fektessük ki úgy, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg a citromlével és fektessünk rá 2-2 szelet sonkát. Kenjü... |
2010-12-09 21:54:34 |
|
|
|
|
|
|
Sült pulykacomb borókamártással
Hozzávalók:
2 db pulykacomb
2 ek olaj
ízlés szerint só, bors, pirosarany
kevés víz
A mártáshoz:
2 ek olaj
10 db összetört borókabogyó
ízlés szerint só, bors
1 kk rozmaring
3 dl vörösbor
2,5 dl vadcsontlé
2 dl tejföl
1 db vöröshagyma
Elkészítése:
A combokat sóz... |
2010-12-05 18:41:20 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók: 1 vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 40 dkg darált pulykahús, 1 hámozott paradicsom konzerv, 1 doboz vörös bab konzerv, 1 doboz kukoricakonzerv, ketchup, pirosarany, só, bors, paprika (piros, zöld), chili por, oregánó, petrezselyemzöld, étolaj.
Elkészítés: A hagymát és a fokhagymákat ... |
2010-12-05 00:56:24 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók:
1db 2-3 kg-os busa
vöröshagyma
burgonya
só
mustár
pirosarany paprika
flekken fűszerkeverék
tejfel
vaj
Elkészítés:
Egy kb. 2-3 kg-os, lehetőleg pettyesbusát, megtisztítunk, fejét és uszonyait levágjuk és sűrűn beirdaljuk. Az így előkészített halat besózzuk, a testét kívül és belül mustárral és kevés pi... |
2010-11-28 19:05:36 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók:
Busa v. amur szeletek
só
Vegeta
Bors
halfűszer keverék
hagyma krémek
pirosarany
tejföl
rizsköret
Elkészítés:
Margarinnal kikent tepsibe lerakjuk a halszeleteket, sózzuk,vegetával,borssal, halfűszerrel megszórjuk, majd hagymakrémmel, pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá és a szeletek tetejére simítunk 1-1 ... |
2010-11-28 19:04:01 |
|
|
|
|