Belépés
Pisztráng molnárné módra
...

Elkészítése: 4 konyhakész (egyenként 150-200 g-os) pisztrángot folyó hideg vízzel leöblítünk, leitatjuk, citromlével kívül-belül lecsöpögtetjük, leitatjuk, sóval fűszerezzük, búzalisztben megforgatjuk, 4 evőkanál étolajat felforrósítunk. A halakat mindkét oldalról megsütjük, az olajat leöntjük, 50 g vajat a halakhoz adunk, elolvasztjuk, a vajban a halakat átforgatjuk...
2010-12-09 21:22:39
Pisztráng mandulával sütve
...

Elkészítése: A pisztrángot óvatosan kibontjuk, pikkelyeit eltávolítjuk, majd gondosan szárazra töröljük kívül, belül. Az előkészített pisztrángokat ezután tejbe áztatjuk, amelyben többször megforgatjuk, hogy mindenütt érvényesüljön a tej ízjavító és puhító hatása.

Közben előkészítjük a mandulát. Vizet forralunk, amelybe beleöntjük a mandulát. Néhány percig f...
2010-12-09 21:22:16
Pisztráng kékre főzve 3.
... citrom, 100 g teavaj, asztali só.

Elkészítése: A pisztráng felbontásakor vigyázzunk, hogy a bőrét borító nyálka ne mosódjék le róla. A megtisztított pisztrángot citromlében megforgatjuk, pár percig állni hagyjuk benne, majd forrásban levő sós vízben megfőzzük. A főtt pisztrángot ruhaszalvétára tálaljuk, és külön csészében adjuk az olvasztott vajat. Formázott vajas burgo...
2010-12-09 21:21:06
Pisztráng kékre főzve 1
... pisztrángokat néhány percre ecetbe áztatjuk, majd megsózzuk.

Mély tűzálló tálba 3 dl vizet öntünk és bele...
2010-12-09 21:20:21
Pisztráng elzászi módra
... bors.

Elkészítése: A megtisztított pisztrángok kopoltyúját kivágjuk, konyharuhával leitatjuk róluk a nedvességet, kívül-belül enyhén besózzuk, beborsozzuk, kevés lisztben megforgatjuk. Mély sütőtálat kikenünk 3-4 dkg vajjal, beleszórjuk a finomra vagdalt hagymát, ráfektetjük a halakat. Felöntjük borral, apró vajdarabkákat szórunk a tetejére, és előforrósított sütőbe tes...
2010-12-09 21:18:09
Kapros pisztráng
... megolvasztjuk a vaj...
2010-12-09 21:08:30
Firenzei pisztráng
... vízzel leöblítünk, leitatjuk, citromlével kívül-belül lecsöpögtetjük, és kb. 15 percig állni hagyjuk, újra leitatjuk, sóval, frissen őrölt borssal megszórjuk, 3-4 evőkanál búzalisztben megforgatjuk, 60 g vajat felforrósítunk, ebben a halakat mindkét oldalról aranybarnára sütjük, a parajra egymás mellé fektetjük, és a tálat a sütő rácsára helyezzük. A pecsenyelevet 3 evőkanál fehér...
2010-12-09 21:02:21
Harcsa pekándióval
... diót egy tányérra tesszük. Másik tányéron a lisztet, sót, borsot és egy kevés cayenne-i borsot összekeverünk. Majd egy levesestányérban kikeverjük a tojást a vízzel. A halfiléket megforgatjuk a lisztes keverékben, a felesleges lisztet lerázzuk róluk. A belisztezett filéket megforgatjuk a tojásban, végül a dióban. Közben a diót kezünkkel gyengén rányomkodjuk. Nagy serpenyőben fel...
2010-12-09 20:48:19
Vasi pecsenye
... bepácolt húst kivesszük a tejből, alaposan lecsöpögtetjük.
Egy tálban összekeverünk . 10-15 dkg lisztet egy evőkanál pirospaprikával és egy csipet borssal.
A hússzeleteket megforgatjuk a paprikás lisztben, aztán egy serpenyőben, ujjnyi olajban megsütjük őket.
Megpucoljuk a két fej hagymát. Szeletekre vágjuk őket, és a karikákat szétválasztjuk egymástól. A hagymakari...
2010-12-09 20:14:02
Csuka vagdaltan
... késhegynyi törött borsot, 2 db tojást, valamint kellő mennyiségben sót teszünk, és elkeverjük. Kotlett vagy po...
2010-12-09 16:41:50
1 2 3 ........................149 150 151 ............224 225 ............298 299 300 
Címkék: halakat mindkét, olajat leöntjük, halakhoz adunk, halakat átforgatjuk, pisztrángot óvatosan, előkészített pisztrángokat, pisztráng felbontásakor, bőrét borító, megtisztított pisztrángot, főtt pisztrángot, olvasztott vajat, megtisztított pisztrángok, finomra vagdalt, parajra egymás, sütő rácsára, tányérra tesszük, kevés cayenne-i, levesestányérban kikeverjük, halfiléket megforgatjuk, lisztes keverékben, felesleges lisztet, belisztezett filéket, diót kezünkkel, tálban összekeverünk, evőkanál pirospaprikával, csipet borssal, hússzeleteket megforgatjuk, paprikás lisztben, karikákat szétválasztjuk, levesestányérban, pirospaprikával, lecsöpögtetjük, szétválasztjuk, ruhaszalvétára, felforrósítunk, előforrósított, hússzeleteket, pisztrángokat, megtisztított, érvényesüljön, konyharuhával, felbontásakor, vajdarabkákat, pecsenyelevet, összekeverünk, megolvasztjuk, megforgatjuk, búzalisztben, elolvasztjuk, előkészítjük, aranybarnára, belisztezett, rányomkodjuk, eltávolítjuk, előkészített, mennyiségben, pisztrángot,
© 2013 TVN.HU Kft.