Belépés
Csuka rántva
... halat megtisztítjuk, irdaljuk, 2-3 ujjnyi széles szeletekre vágjuk, besózzuk, s egy órán át, állni h...
2010-12-09 16:38:02
Csuka káposztásan
... beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a sütőben 15 per...
2010-12-09 16:36:21
Diós kiflik
... kiflivé sodorjuk. A tepsire
rakosgatjuk, és kb.
25 percig sütjük. Rácsra
tesszük és hagyjuk kihulni.
Ha sütés elott a kifliket
megkenjük tojásfehérjével
és megforgatjuk
összevagdalt dióbélben,
nagyon különleges édesség
lesz!
3. A csokoládét kis
edénybe tördeljük, vízgoz
felett felolvasztjuk,
belekeverjük az olajat....
2010-12-08 22:58:31
Amur, busa zöld vajjal
...

Egyszerű és gyors étel, amuron és busán kívül más halból is jó.

Elkészítése: A halat kifiléztük, megsózzuk, zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban vagy zsírban megsütjük. Nagyon sok petrezselymet, kevés metélőhagymát, borsot, sót, személyenként 1 dkg vajjal és öt adaghoz számítva egy tojás sárgájával, citromlével jól kikeverjük. A megsült halszeletek tet...
2010-12-08 22:08:28
Amur, busaszeletkék borsosan..
........ tartármártással

Hozzávalók: 1 kg halhús, só, 10 dkg liszt, bors, 20 dkg zsír.

Elkészítése: A halszeletkéket hosszú vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, a borsos lisztben megforgatjuk, és forró zsírban megsütjük. Tartármártással fogyasztjuk. Köretnek burgonyát vagy rizst adhatunk....
2010-12-08 21:28:52
Amur, busa rántva
...

Hozzávalók: 1 kg halhús, étolaj, liszt, zsemlemorzsa, tojás, körítés, só.

Elkészítése: A megtisztított, beirdalt halszeleteket egy órán át sóban állni hagyjuk, ezután megforgatjuk lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, közepes tűzön étolajban kisütjük, és szalmaburgonyával tálaljuk....
2010-12-08 21:27:21
Amur-, busa-filé orly módra...
........ tartármártással

Hozzávalók: 1 kg hús, só, 30 dkg liszt, 30 dkg zsír, 5 db tojás, 7 dl olaj, 5 dl sör.

Elkészítése: Masszát elkészítjük, tojás, olaj, liszt, sör keverékével. A halat vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, a masszában megforgatjuk, és forró zsírban megsütjük. Tartármártást adunk hozzá. Burgonya vagy rizskörettel fogyasztjuk....
2010-12-08 21:25:50
Fokhagymás busa
... füstölt szalonna.

Elkészítése: A tenyérnyi nagyságúra felszeletelt és beirdalt busa szeleteket a fűszerekkel meghintve 2 óra hosszat állni hagyjuk. Azután paprikás lisztben megfo...
2010-12-08 21:23:09
Apró busa sütve
...

Elkészítése: 10-20 dkg-os busából készítjük. A megtisztított halakat a lehető legsűrűbben beirdaljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk. Tegyük őket egy kizsírozott vagy olajjal felöntött tepsibe, és forró sütőben süssük pirosra, ropogósra. Szálkástól fogyasztható....
2010-12-08 21:13:35
Angolna rostélyon sütve
... farkát eldobjuk, és 6-8 dekás darabokra vágjuk. Irdalni nem kell. A feldarabolt halat vízben többször átmossuk, sóval bedörzsöljük, és 30 percig állni...
2010-12-08 21:11:27
1 2 3 ........................149 150 151 152 ............224 225 ............298 299 300 
Címkék: hagymával megfőzzük, káposztát főni, haldarabokat megsózzuk, káposzta puha, sült haldarabokat, kiszedett káposztát, tetejét meglocsoljuk, halat kifiléztük, tojás sárgájával, megsült halszeletek, halszeletkéket hosszú, borsos lisztben, halat vékony, masszában megforgatjuk, tenyérnyi nagyságúra, fűszerekkel meghintve, megtisztított halakat, lehető legsűrűbben, kizsírozott vagy, feldarabolt halat, zsemlemorzsában, tartármártással, tojásfehérjével, halszeletkéket, halszeleteket, felolvasztjuk, megtisztított, metélőhagymát, busaszeletkék, személyenként, megtisztítjuk, petrezselymet, tartármártást, meglocsoljuk, belsőségeket, megforgatjuk, rizskörettel, haldarabokat, felszeletelt, bedörzsöljük, zsemlemorzsa, fogyasztható, belekeverjük, összevagdalt, fogyasztjuk, káposztásan, feldarabolt, elkészítjük, elkészítése, citromlével, halszeletek, rakosgatjuk, fűszerekkel, kizsírozott, beletesszük, keverékével, legsűrűbben, hozzávalók, szeleteket, különleges, szeletekre, kifiléztük, fokhagymás, csokoládét, nagyságúra, szálkástól,
© 2013 TVN.HU Kft.