Belépés
KARFIOLOS CSIRKELeves
... vajat megmelegítem, megszórom a liszttel és világosra pirítom, maj...
2010-12-01 21:34:16
csirkeBECSINÁLT-LEVES
... csirkeaprólékot megmosom, kis darabokra vágom. A megtisztított zöldségeket vékonyka hasábokra vagdalom. A vöröshagymát apróra metélem és forró olajon üvegesre pirítom. A tűzről félrehúzva belekeverem a pirospaprikát, majd visszatéve hozzáadom az aprólékot. A hús fehéredéséig pirítom. Ezután beleteszem a zöldségeket és néhány percig tovább pirítom. Ráöntök egy liter vizet, megsózom...
2010-12-01 21:23:59
Zsemlés véreshurka 2.
... kömény, só.
A tarját és a tokát enyhén sós vízben puhára főzöm. Az apróra vágott hagymát 10 dkg zsírban megpirítom. A zsemlét apró kockára vágom, 10 dkg zsíron megpirítom‚ belekeverem a vérbe. A lehűlt húsfélét nagylyukú húsdarálón ledarálom. Az egészet, a fűszerek hozzáadásával, sózva összekeverem‚ hurkabélbe töltöm. 90 fokos vízben 30 percig főzöm. Sütve fogyasz...
2010-12-01 21:10:00
Körözött Nándi módra
... pirospaprikával, köménnyel és óvatosan a sóval.
Durvára vágok kapribogyót és olajbogyót, finomra aprítok...
2010-12-01 20:50:05
CURRYLeves
... a levesestálba öntöm. Az almákat meghámozom, kicsumázom és lereszelem, majd citromlével lelocsolom, hogy ne barnuljon meg. Kis tálkába teszem a le...
2010-12-01 20:25:08
BROKKOLILEVES csirkeMÁJJAL
... levesbe. Ezután belerakom a megmosott (vagy még fagyos), apró rózsáira szedett brokkolit és a cérnametéltet. Kis lángon addig főzöm, amíg a tészta is, meg a brokkoli is megpuhul...
2010-12-01 20:24:03
Szendvicskrém
... Melegszendvicsnek a húskrémek párizsi v...
2010-12-01 11:22:24
Tojásos burgonyakrém
... 1 gerezd fokhagyma.
A meghámozott burgonyát, és a kemény tojást ledarálom, vagy péppé zúzom, és összekeverem a kefirrel, a fűszerekkel, m...
2010-12-01 11:17:19
Zöldséges burgonyapástétom
... húslevessel addig keverem, amíg pép nem lesz belőle. (Turmixban pillanatok alatt péppé válik.) Ezutá...
2010-12-01 11:15:08
libaCOMB VADAS MÁRTÁSBAN
... serpenyőből kiveszem és félreteszem. A visszamaradt libazsíron megpirítom a megtisztított és karikára vágott zöldségeket, majd cukorral megszórom, és tovább pirítom, azaz karamellizálom. Belekeverem a fűszereket, és erre a zöldségágyra fektetem a húsdarabokat. Felengedem két pohár vízzel, és puhára párolom. Ha a libacomb megpuhult, a serpenyőből kiveszem. A mártást lisztes tejföll...
2010-12-01 05:55:15
1 2 3 .............................177 178 179 ...............266 267 ..............354 355 356 
Címkék: KARFIOLOS CSIRKELeves, Körözött Nándi, VADAS MÁRTÁSBAN, megtisztított zöldségeket, vöröshagymát apróra, tűzről félrehúzva, liter vizet, tokát enyhén, apróra vágott, zsemlét apró, lehűlt húsfélét, fűszerek hozzáadásával, levesestálba öntöm, almákat meghámozom, húskrémek párizsi, meghámozott burgonyát, kemény tojást, visszamaradt libazsíron, zöldségágyra fektetem, libacomb megpuhult, serpenyőből kiveszem, mártást lisztes, burgonyapástétom, csirkeaprólékot, csirkebecsinált, pirospaprikával, karamellizálom, pirospaprikát, brokkolileves, hozzáadásával, megtisztított, szendvicskrém, cérnametéltet, megmelegítem, visszamaradt, húsdarabokat, zöldségágyra, fehéredéséig, csirkemájjal, összekeverem, burgonyakrém, vöröshagymát, levesestálba, zöldségeket, fűszerekkel, meghámozott, citromlével, húslevessel, félreteszem, belekeverem, serpenyőből, csirkeleves, kapribogyót, curryleves, visszatéve, véreshurka, lelocsolom, húsdarálón, meghámozom, lereszelem, beleteszem, kicsumázom, pillanatok, megpirítom, felengedem, fűszereket, hurkabélbe,
© 2013 TVN.HU Kft.